Članek
Rabljeni avtomobili
Objavljeno Jun 11, 2019

Rabljeni avtomobili so pogosta izbira, saj je cena v primerjavi z nakupom novega vozila občutno nižja. S klikom na besedo rabljeni avtomobili si lahko na naši spletni strani zlopoceni.si ogledate članek, ki smo ga za vas pripravili na to tematiko. Osredotočili smo se na različne težave, na katere lahko ob nakupu naletimo. Pregledali različne prodajalce in vam zaupali kje v Sloveniji lahko brezskrbno opravite nakup na tem področju. Prepričani smo, da boste v članku na naši spletni strani našli kar nekaj zanimivih informacij, ki jih lahko izkoristite v svoj prid.


				rabljeni avtomobili

Na spletu lahko najdemo široko ponudbo različnih modelov in starosti rabljenih avtomobilov. Na voljo imate številne znamke in modele. V Sloveniji je veliko povpraševana in ponudbe tudi na področju rabljenih avtomobilov, ki so uvoženi iz sosednjih držav. Najpogosteje je njihov izvor Avstrija in Nemčija. V večini se v Sloveniji še vedno največ uvaža vozila nekoliko višjega cenovnega razreda v rangu od 15.000 do 30.000 €. Zaradi zakonov severnih držav, kjer imajo nekatera dizelska vozila omejitev vožnje v središčih največjih mest, je Slovenija izredno zanimiva država za prodajo takšnih vozil.

Predlagamo vam, da ste pri nakupu rabljenih avtomobilov, ki so uvoženi iz tujine nekoliko bolj previdni in jih opravite zgolj pri večjih avtohišah rabljenih vozil, kjer vozila pred nakupom natančno pregledajo po več kot 100 različnih točk kontrole in si tako zagotovijo varen nakup. Izkoristite pa lahko tudi opcijo 12 mesečne garancije, ki jo pri nakupu pridobite brezplačno.

Več podobrih informacij na to tematiko si lahko preberete na obsežnem članku na spletni strani zlopocen.si. Vabljeni!