Članek
Progresija
Objavljeno Jun 29, 2019

Progresija je posebna in zelo preprosta tehnika oz. postopek, ki ga opravite s pomočjo terapevta. Namen progresije je vpogled v vaši prihodnost iziroma vaše prihodnja življenja. S pomočjo terapevta boste celotno terapijo izvajali v hipnočnem stanju, ki je povsem naravno. Strokovnjaki ga primerjajo s stanjem, ko smo v sanjah.

S progresijo boste raziskovali svojo najverjetnejšo prihodnost in odkrivali kaj se vam bo zgodilo, če na svoji poti ostanete v prihodnje. Spoznali boste kaj morete spremeniti, da spremenite določene stvari b svojem življenju. S pomočjo izkušenega terapevta boste dobili odgovore na svoja vprašanja in si poiskali druge možnosti in ideje.

Progresija v prihodnost

Progresija je primerna za vse, ki želijo učinkovito uporabiti svoje kreativne ideje. Z vpogledom v prihodnost boste spoznali katere stvari v vašem življenju so za vas pomembne in jih morate nujno ohraniti oziroma vzdrževati. Osredotočili pa se boste tudi na negativne elemente. Potek progresije je seveda odvisen od vaših želja.

Pri iskanju terapevta, ki izvaja progresijo se izogibajte tistim, ki nimajo znanja in izkušenj. Čeprav so takšni terapevti nekoliko cenejši, pa je stopnja njihove storitve v primerjavi s tistimi, ki se s progresijo ukvarjajo že mnogo let popolnoma drugačna. 

Na našem blogu zlopoceni.si smo za vas pripravili še več koristnih informacij iz tega področja. S klikom na besedo progresija se lahko pomaknete na našo spletno stran in odkrijete še več informacij o tej zanimi tematiki. Vabimo vas, da si preberete tudi nekatere ostale članke iz tega področja. Gre za hipnozo, regresijo, regresijo v prejšnja življenja, regresijo sedanjega življenja....

V kolikor imate kakšno vprašanje o progresiji, nam ga lahko zaupate preko komentarja. Potrudili se bomo, da vam na sva vprašanja odgovorimo v najkrajšem možnem času!