Članek
Električna kolesa Giant
Objavljeno Jul 05, 2019

Električna kolesa Giant nam ponujajo več različnih prednosti in slabosti v primerjavi z ostalimi ponudniki električnih koles. Na naši spletni strani zlopocen.si, smo za vas pripravili zanimiv članek, kjer smo podrobno pregledali električna kolesa Giant. Povzetek članka zmo za vas pripravili tudi na Publishwall-u. V nadaljevanju članka bomo pregledali kakšne vrste kolesa nam Giant ponuja, kakšeno baterijo uporabljajo, domet in čas polnjenja. 

Električna kolesa Giant sodijo v sam vrh na področju električnih koles. S široko ponudbo gorskih, cestnih, mestnih, treking in celo potovalnih koles nam ponujajo širok nabor različnih modelov. S pomočjo prodajnega svetovalca v izbrani trgovini Giant boste izbrali tip in model električnega kolesa Giant, ki ustreza vašim vsakodnevnim potrebam. Giant sodi v vodilne globalne proizvajalce koles. Giant kolesa lahko najdemo v profesionalnih ekipah v praktično vsaki kolesarski državi. 


				električna kolesa Giant

V zanjih letih je statistično največ zanimanja za gorska električna kolesa (pri vseh ponudnikih). Za električno koleso Giant boste odšteli nekje od 1600 do 5000 €. Odvisno od opreme in modela kolesa, ki ga želite imeti. Giant nam ponuja enega izmed najširših izborov na tem področju, zato smo prepričani, da boste našli kolo, ki vam popolnoma ustreza.

Na uradni spletni strani proizvajalca Giant je razvidno, da se lahko njihova kolesa pohvalijo z dometom do 130 kiloetrov. V primerjavi z ostalimi znamkami električnih koles gre za enega izmed najboljših dometov. V primerjavi z ostalimi ponudniki največjo prednost prav na področju baterij. V zgolj 60 minutah, boste lahko svojo baterijo na električnem kolesu Giant napolnili za kar 40 % njene kapacitete. V kolikor baterijo polnite doma, to najverjetneje ni podatek, ki bi vas bistveno razveselil. Na daljših izletih, pa lahko na takšen način baterijo napolnete ob krajšem postanku za hrano in pijačo.

Na naši spletni strani smo za vas predstavili tudi informacije o tem, kje boste imeli najboljše svetovanje pri nakupu električnih koles Giant v Sloveniji. Preverite!