Članek
Rabljena vozila z garancijo
Objavljeno Aug 06, 2019

Rabljena vozila z garancijo predstavljajo varen nakup vašega novega rabljenega vozila. Žal pa vam podjetja, ki se ukvarjajo s prodajo rabljenih avtomobilov v večini ne zagotavljajo dodatne garancije. Nekatere avtohiše vam ponujajo garancijo v zameno za doplačilo, redke pa so tiste, ki vam ob nakupu brezplačno ponudijo garancijo.


				Rabljena vozila z garacijo

Na naši strani zalopoceni.si smo za vas pripravili obsežen zapis, kjer smo se osredotočili na ponudnike rabljenih vozil z garancijo in vam predstavili podjetje, ki vam na tem področju ponuja najboljše pogoje. S klikom na rabljena vozila z garancijo v začetku našega članka si lahko preberete za katero podjetje gre.

Na zalogi imajo širok nabor rabljenih vozil, ki so pred prodajo pregledane po 103. točkah kontrole. Prav tako se osredotočijo na zgodovino vozila, ki jo natančno preverijo. Ker je večina rabljenih vozil v njihovi ponudbi bilo od nakupa do zmanjave sesrvisiranih v njihovem podjetju, vam lahko zagotovijo 100 % vpogled v zgodovino avtomobila.

V podjetju vam brezplačno ponujajo 12 mesečno garancijo. V primeru kakršnekoli okvare vam bodo tako napako brezplačno odstranili. Tako se boste izognili morebitnim stroškom servisa in rezernih delov, ki ob okvari nastanejo.

Vabimo vas, da si ogledate naš blog in poiščete dodatne informacije, ki vam bodo pri nakupu rabljenega vozila zagotovo pomagale!