Članek
Arhitekturni biro Celje
Objavljeno Nov 23, 2019

Arhitekturni biroji Celje vam ponujajo kvalitetno opravljene storitve. V njihovih vrstah so specialisti, ki so usposobljeni za načrtovanje poslovnih, proizvodnih in bivalnih prostorov. 

Ali ste vedeli, da premišljeno in skrbno načrtovani delovni prostori omogočajo boljšo učinkovitost, pozornost in zadovoljstvo med zaposlenimi? Prijetno okolje v določenem prostoru namreč lahko do 20 % izboljša delovno produktivnost. Zato se splača pred urejanjem prostorov pogovoriti in prositi za pomoč zaposlene iz Arhitekturnih birojev Celje. 

Kot smo že zapisali, se v arhitekturnih birojih osredotočajo na izvajanje storitev, ki so jih razdelili v dva sklopa: 

-B2B okolje, ki je namenjeno podjetjem (gre za načrtovanje delovnega okolja-osvetlitev, razporejanje naprav in strojev idr.).

-B2C okolje, ki se ukvarjajo s posamezniki (gre za urejanje okolice, gradnja ali prenavljanje hiš, stanovanj idr.).

V podjetju, ki smo ga omenili na našem blogu se lahko pohvalijo z drugačnim razmišljanjem, saj tako bivalno kot tudi delovno okolje sistematično načrtujejo od znotraj (vsaka pisarna ali soba je edinstveno planirana) navzven. Takšen pristop se razlikuje od klasičnih, saj več kot polovica arhitekturnih birojev načrtuje poslopja od zunaj. Oni iščejo smisel v zanimivem izgledu, kar pa seveda na delavce nima nobenega vpliva. V prvi vrsti je torej pomembna uporabnost, praktičnost in ne izgled! 

V njihovem kolektivu so visoko izobraženi ljudje, ki nenehno nadgrajujejo svoje znanje in se izobražujejo za kompetence, ki so povezane z vodenjem in izvedbo najzahtevnejših projektov. Pravijo, da je njihovo razmišljanje celostno, ki ga dopolnjuje občutek za kompleksnost. Ko določijo stopnjo zahtevnosti projekta sledi še izbiranje ustreznih strokovnjakov, ki se bodo najboljše soočili z danim izzivom. 

Njihovo projektiranje poteka s pomočjo spletnega orodja BIM in virtualne resničnosti 3D. Na voljo imajo še nekaj različnih digitalnih pripomočkov. Z vsemi naštetimi aparati/aplikacijami lahko sproti pregledujejo in nadzorujejo vrednosti investicij. 

S tem vas obvarujejo pred nepričakovano visokimi cenami investicij! V stopnji projektiranja imajo možnost vpliva na približno 40 % cene, ki jo bo prinesla gradnja.