Članek
Gorska kolesa Giant
Objavljeno Apr 22, 2020

Gorska kolesa Giant je možno naročiti preko dobro znane spletne trgovine. V njihovi ponudbi je več kot 45 različnih modelov gorskih koles Giant, ki so dosegljiva v širokem cenovnem razponu od 450 do 7500 evrov. V kolikor vas zanima še več informacij o tej tematiki ali pa ravno kupujete novo gorsko kolo, vam svetujemo in vas prijazno vabimo, da tokratni članek preberete do konca. V nadaljevanju smo za vas pripravili veliko zanimivih novosti in informacij o kolesih Giant. Slednja so zelo priznana in tudi poznana na Slovenskem in Evropskem kolesarskem trgu.

Gorska kolesa Giant so izredno kvalitetna in posledično popularna še posebej med tistimi kolesarji, ki so navdušeni nad vožnjo po neurejenih oziroma neznanih gorskih poteh. V primerjavi s cestnimi ali treking kolesi so gorska kolesa Giant primernejša in dobro opremljena tudi za bolj adrenalinsko vožnjo po različnih terenih. Znana so po tem, da imajo izredno trdno oziroma robustno ogrodje in široke zračnice z globljim profilom. Lastnost najbolj sodobnih gorskih koles je ta, da imajo sprednje in zadnje vzmetenje.

Električna gorska kolesa Giant

Na tem mestu vam sporočamo, da si ponudbo gorskih koles Giant lahko ogledate od doma. Na zgoraj omenjeni spletni strani si namreč lahko za vsak model kolesa ogledate fotografijo in preberete specifikacije ter druge podatke. V ponudbi so tudi hardtail, polnovzmetena in karbonska gorska kolesa. Njihova oprema se glede na model »picikla« razlikuje. Med trenutno najbolj privlačnimi pa je zagotovo gorsko kolo z elektronskim menjalnikom. V podjetju Giant so v zadnjih letih posvetili razvoju električnih koles kar precej časa, tako da se sedaj lahko pohvalijo z izredno kvalitetnimi e-kolesi. To pa seveda pomeni, da imajo izjemno vzdržljive baterije, s katerimi lahko prevozite dolge relacije.


				Električna gorska kolesa Giant

Pri kolesarjenju je izredno pomembna tudi vaša osebna zaščita. Še posebej pri gorskem kolesarjenju brez ščitnikov in čelade resnično odsvetujemo vožnjo. Svetujemo pa vam, da ne glede na vrsto vašega kolesa, poskrbite za ustrezno zaščitno opremo. Čelada bo poskrbela za zaščito vaše glave, ščitniki pa za zaščito kolen, komolcev ali še katerih drugih delov telesa. Pri kolesarjenju bodite predvsem previdni tudi na to, da boste upoštevali cestne predpise, ki veljajo za vas. Če se le da, se raje izogibajte zelo prometnim cestam in raziskujte nove poti na podeželju, v vasi ali pa v gozdu (kjer je to mogoče).

Sedaj pa vam bomo predstavili enega izmed letošnjih novih modelov gorskih koles Giant. To je Trance Advanced Pro 29 0 2020. Kar nekaj let se je njihova ekipa oblikovalcev, inženirjev, profesionalnih kolesarjev in drugih ukvarjala s tem, da so končno ustvarili novo gorsko kolo, ki izpopolnjuje še tako visoka pričakovanja in standarde. Najnovejša iterarija tega kolesa za kolesarski trg pomeni veliko korak. Omenjeno kolo je pripravljeno na vsestranske poti, saj mu to omogoča njegova sestava ali ogrodje. Ima celostni sestavljen okvir, ki je opremljen s trenutno najbolj novim vzmetenjem Maestro. Poleg tega mu napredno kovana kompozitna rokerska ročica in udarna vpenjalna ročica omogočata ustvarjanje 115 mm gladke vožnje zadnjega kolesa. Slednji omogoča popoln nadzor in oprijem pri vožnji. Na prenovljenem okvirju je sedež, krajša veriga in daljša cev. Vse to pa so izdelali za to, da bo vaša vožnja čim bolj uravnotežena, nadzorovana in hitra.

V kolikor bi želeli izvedeti še več informacij o tem ali katerem koli drugem modelu in na njihovi spletni strani ne najdete podatka, lahko pokličete na telefonsko številko: +386 40 656 599. Prijazni prodajalci in svetovalci vam bodo z veseljem odgovorili na vaše vprašanje ali pa vam pomagali pri izbiri pravega kolesa. Ob nakupu nad 100 evri pa vam ponujajo tudi brezplačno poštnino.

Čim prej naročite svoje sanjsko kolo, s katerim vam zagotovo ne bo dolgčas! Želimo vam veliko varnih poti!