Članek
Ploščice za hodnik
Objavljeno Oct 08, 2020

Ploščice za hodnik boste našli že v skoraj vsaki tehnični trgovini. Vprašanje pa je, ali bodo te ploščice za hodnik dovolj kvalitetne? Mi vam svetujemo, da pred nakupom katere koli keramike (notranje ali zunanje) pregledate nekoliko več različnih ponudb, ki so jo za vas pripravili v fizičnih ali spletnih trgovinah. Zagotovo vas bo v kateri izmed njih zelo pritegnila nizka ali visoka cena, ki pa ni nujno pokazatelj realne kvalitete keramičnih ploščic. Najbolj pomemben je namreč material, iz katerega so narejene. Ravno zato smo vam na tem mestu pripravili nekaj informacij o kvalitetnih ploščicah italijanskih proizvajalcev, ki jih prodajajo v spletni trgovini Top Keramika.

Njihovo ponudbo si lahko ogledate preko spletne strani Top Keramika (ali pa s klikom na zgornji odebeljeni napis). V kolikor pa bi si ploščice želeli ogledati še nekoliko pobližje, pa vam priporočamo, da se zapeljete v njihovo fizično poslovalnico oziroma skladišče v Ljubljani (Šmarje-Sap). Po predhodni najavi vas bodo odprtih rok sprejeli in vam pokazali vso keramiko, ki jo premorejo. Vodili vas bodo tudi pri izbiri pravih ploščic za hodnik. Slednje namreč spadajo v kategorijo notranje keramike. Podjetje ima za vas pripravljene keramične ploščice različnih dimenzij, barv, z različnimi dizajni, vzorci, debelino in še in še. Trenutno pa so izredno priljubljene tudi ploščice z imitacijo naravnih materialov (les, beton, marmor). V primerjavi s klasičnimi naravnimi materiali so omenjene ploščice dosti bolj vzdržljive in odporne na vlago, poškodbe in še ostalo. Poleg tega pa so ploščice iz kategorije zunanje keramike odporne tudi proti zmrzali in prenesejo težje obremenitve.

V kolikor bo omenjena keramika dobro položena, vam zagotavljamo, da bo doživela presenetljivo več desetletno življenjsko dobo! Obenem pa bo ostal skoraj nespremenjen tudi njen videz. K še bolj ohranjenemu videzu pa bo zagotovo pripomoglo tudi redno čiščenje in vzdrževanje. Vabljeni v podjetje Top Keramika!