POZIV USTAVNEMU SODIŠČU IN SPOROČILO PREDSEDNIKU VLADE (zakaj bom na praznik plebiscita izobesil zastavo na pol droga)

Vili Kovačič
25.12.2018 19:19 (Dec 25, 2018)

POZIV USTAVNEMU SODIŠČU IN SPOROČILO PREDSEDNIKU VLADE (zakaj bom na praznik plebiscita izobesil zastavo na pol droga)

Pozivam Ustavno sodišče, da nerešene  pritožbe zaradi neenakih možnosti na volitvah in v referendumih vzame skrajno resno in prične dialog s civilno družbo za spremembo zakonodaje.  Potrebujemo ODBOR ZA SANACIJO DEMOKRACIJE, s podporo Državnega sveta, Ustavnega sodišča in s podporo predsednika države. Vlada in DZ  tiščita glavo v pesek, zato ne dovolimo, da demokracijo pripeljeta v  labirinte slepega črevesa kraškega roba, ki bo uničila njegove habitate. 

Potrebujemo diktaturo ustavnosti in zakonitosti

Naravni habitat demokracije je NIČELNA TOLERANCA do neizvrševanja  odločb Ustavnega  sodišča. Ustavno sodišče naj zaščiti samo sebe. Ustavno odločbo sprejeto januarja 2018 z 9:0 in z 1 letnim rokom implementacije, vlada in DZ namreč popolnoma ignorirata. Kot bi živela na Marsu ! Tako ravnanje je predrzna domišljavost koalicije in/ali nerazložljiva plahost  in pasivnost

PRAVNI NIHILIZEM IN OPRAVILNA NESPOSOBNOST USTAVNEGA SODIŠČA !?

Vili Kovačič
30.07.2017 05:43 (Jul 30, 2017)

PRAVNI NIHILIZEM IN OPRAVILNA NESPOSOBNOST USTAVNEGA SODIŠČA !?

S tem prispevkom tvegam, da me kolegi obsodijo naj ne drezam v edino še živečo institucijo za varstvo človekovih pravic in zakonitosti in ustavnosti, ki jo v tej državi še imamo, to je Ustavno sodišče. Vendar se je to žal na področju kršenja človekovih pravic in političnih svoboščin v novi sestavi sprevrglo v brezzobega tigra. Doktrina in celo hvalisanje predsednice sodišča s poudarjanjem videza nepristranosti, v praksi pa s poudarjanjem nepristojnosti – z zavržbami, je z načinom sojenja pod gospo JADRANKO SOVDAT doseglo vrhunec. To je en vrhunec, drug vrhunec pa je neskončno pravniško »mečkanje« zadev, ko sodišče nima nobenih rokov in je v primeru Novič namesto,  da bi odločilo v 48 urah, ne-odločilo v 2 mesecih. Pri tem si ne morem kaj, da gospo Sovdat dobrohotno ne vprašam na  čigavih krilih jadra in čigav  »soldat« je ta gospa. 

Doktrina nihilizma, pod krinko nepristojnosti in pometanja problemov pod preprogo, ki

Spoštovane državljanke in državljani !

Vili Kovačič
02.06.2017 01:40 (Jun 02, 2017)

 

 

Spoštovane državljanke in državljani !
 
Prišel je čas ko ni več časa. Čas ko je treba premagati udobje in se odpraviti podpisovat zahtevo za referendum. Za referendum na katerem bomo zmagali !
 
Iskrena Vam hvala za organiziranje in pomoč ljudem pri tem. Ko zmagamo na referendumu bo to pomenilo konec podpisovanja na sedanji, sramotni in do državljanov ponižujoč in diskriminatoren način. Ta referendum je plebiscit proti kraji davkoplačevalskega denarja in razbijanje mita o tem, da se nič ne da narediti.
 
Leta 1990 smo s  plebiscitom omogočili nastanek  lastne države, zdaj gre za  to, da to državo osvobodimo pijavk in da  iz politike izločimo koristolovce – ter različne kaviar demokrate in kaviar levičarje, ki leporečijo o napredku zato, da se ne bi nič spremenilo. Izkoristimo ta košček demokratičnega pritiska, ki nam je po letu 2013 še ostal za to, da uveljavimo prepričanje, da je država zaradi ljudi in ne ljudje zaradi države. 
 
Državljanke in državljani, ponavljam za Ivanom

ZAKAJ SMO PROTI VLADNEMU »ZLATEMU TIRU«?

Vili Kovačič
21.05.2017 15:27 (May 21, 2017)

  

                                      

 

ZAKAJ SMO PROTI VLADNEMU »ZLATEMU TIRU«?

                                                                               sporočilo št.1

1.    VLADNI DRUGI TIR je SLEPI TIR za LUKO KOPER, saj nas bodo zaradi prepočasne izgradnje prehiteli Avstrijci iz severno zahodne smeri.

2.    VLADNI DRUGI TIR bo 2-3krat PREPLAČAN in bo na dolgi rok (v 45 letih) gospodarstvo stal cca 3 milijarde (dajatve LUKE in pristojbine transporta) 

3.    Popolnoma ZANEMARJA RAZVOJ ISTRE in življenje lokalnega prebivalstva, saj ohranja nevzdržno in življenjsko nevarno sedanjo progo v pobočju Kraškega roba.   

4.    Ukinja SUVERENOST države Slovenije, ker je v zakonu uveljavljeno upravljanje s pravico veta. Vlada s tem zakonom suverenost poklanja Madžarom in zalednim državam. Slovenski davkoplačevalci  nismo naprodaj!

5.    Smo PROTI DVOJNI CENI ZA ENOJNI TIR. Resnični dvojni drugi  TIR naj se zgradi z DOMAČIM KAPITALOM in Z DOMAČIM ZNANJEM.

6.    Treba je na novo za

ELEKTRONSKA ODDAJA VLOGE za REFERENDUM DRUG TIR

Vili Kovačič
19.05.2017 14:49 (May 19, 2017)

 

ELEKTRONSKA ODDAJA VLOGE

(oddaja s kvalificiranim digitalnim potrdilom SIGEN-CA)

http://e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=3125

potrjeni-žigosani pisni obrazec

1. oddajte osebno na parkirišču pred cerkvijo      Ljubljana Podutik vsak dan od 16-18 h

2. pošljite na naslov REFERENDUM DRUGI         TIR p.p. 122 1000,      Ljubljana,

3. pošljite na naslov Vili Kovačič, Na Straški       vrh 26, 1000 Ljubljana

telefon 040 203-524, ali 01 519-78-76

 

USODNA DOMIŠLJAVOST

Vili Kovačič
10.05.2017 01:18 (May 10, 2017)

USODNA DOMIŠLJAVOST 

Odgovor prededniku vlade

 Izjava št.7

Ob drugem glasovanju v Državnem zboru se je ponovno pokazalo, kako siromašni so razlogi za nepotreben, koruptiven in tehnično popolnoma neprimeren projekt oziroma zakon o njem.

Razprave koalicijskih poslancev in njihove »utemeljitve« so samo dokaz več, kje je zbrana inteligenca, narodova smetana takorekoč. Kdorkoli posluša večinoma odlično argumentirane izjave kritikov iz opozcije in civilne družbe  in disusije z DS in jih primerja z diskusijami koalicijskih poslancev, bo brez težav oddal glas za referendum proti vladnemu zakonu o drugem tiru.

Ampak problem niso samo poslušni, nekritični in povsem neavtonomni poslanci. Nenadoma je postal problem sam predsednik vlade, ki ob pomanjkanju argumentov, želi diskretirati pobude državljanov z nekdanjim jezikom »avandgarde«, češ da drugi zaviramo razvoj, kar dokazuje, da on ne verjame, da so državljani – mali ljudje, lahko pametni, da so razvojno usmerjeni, da jim je za napredek in

PISMO POSLANCEM PRED GLASOVANJEM O DRUGEM TIRU !

Vili Kovačič
08.05.2017 11:03 (May 08, 2017)

 
Zbranih je 4.120 podpisov - zbiranj
se nadaljuje do ponedeljka 15.05.2017
PRI TEŽAVAH za izpis obrazca  za drugi krog zbiranja podpisov prosim, da pošljete zahtevo na moj e-naslov 
vili.kovacic@siol.net ali na telefon
040 203-524
                      
Spoštovane poslanke in poslanci,
 
prosimo vas naj vaše današnje glasovanje ne bo rutinsko in po ločnici pozicija – opozicija, ampak po ločnici državotvornosti in zdravega razuma. Če boste zakon ponovno izglasovali se bo vsa referendumska kampanja, ki bo sledila taki odločitvi, osredotočila tudi na vas, ki boste na očeh javnosti glasovali po diktatu, ne pa v interesu davkoplačevalcev in v interesu lokalnega prebivalstva, ki ga vladni predlog povsem pušča vnemar.  V referendumski kampanji  bomo ponovili tudi vse druge vidike škodljivega zakona. Preberite si 9 točk zakaj smo proti.
 
Z referendumom mislimo resno. Javnost spremlja vaše in naše delo, mi bomo poskrbeli, da bo vaša odločitev izpostavljena

REFERENDUM ZA DRUGI TIR - IZJAVA ŠT. 6

Vili Kovačič
06.05.2017 07:00 (May 06, 2017)

Izjava št. 6 - REFERENDUM ZA DRUGI TIR 

                         Spoštovani mediji, uredniki in novinarji ! 

Izpis obrazca podpore na tej povezavi 

Glede na to, da koalicijska večina v DZ še naprej neomajno vztraja na nedodelanem in za širšo javnost ter opozicijo – tako levo kot desno opozicijo, nesprejemljivem zakonu o 2 tiru,  naprošamo vse medije, predvsem pa nacionalno RTVSLO (Odmevi), da  sprejemu tega zakona posvetijo ustrezno pozornost. Sprejemanje zakona bo, kot je znano, potekalo na izredni seji DZ v ponedeljek 8.5.2017 popoldan.  

 

Pobudniki referenduma želimo poslance koalicije – predvsem pa SMC in  DESUS prepričati, da zakona ne potrdijo. To počnemo tudi z nadaljevanjem zbiranja podpisov za referendum.  Naše stališče je nespremenjeno. V primeru potrditve zakona v ponedeljek bomo podpise zbirali  še 7 dni od prvega dne po potrditvi zakona, tako da se rok za predajo podpisov v DZ izteče  v ponedeljek 15.05.2017 ob 16 h. Tedaj bomo podpise tudi vložili v DZ.  

 
							 dr. Milan Brg

Poziv k razumu !

Vili Kovačič
01.05.2017 09:11 (May 01, 2017)

OBVESTILO ŠT- 4   Poziv k razumu !

Zbiranje podpisov se nadaljuje, vse do novega glasovanja v državnem zboru - potem pa še 7 dni, če bo zakon izglasovan. Izpis obrazca je na tej povezavi

Boris POPOVIČ - župan Kopra, pa vse  pove v 15 minutah in v številkah: 

                                                        

Spoštovani sodržavljani, davkoplačevalci, spoštovani poslanci pozicije!

Vsem,ki ste oddali svoj podpis najlepša hvala. To je minimum kar lahko naredi posameznik: da podpre referendum in ne ostane doma na volitvah. REPUBLIKA naj postane RES PUBLICA, javna zadeva.    

Kljub zadostnemu številu zbranih podpisov,   pa naša zgodba še ni končana. ZBIRAJMO podpise ŠE naprej, da prepričamo poslance vladajoče koalicije, da za našo referendumsko pobudo stoji  veliko ljudi. In da poslancem dopovemo, da poslanski glas za zakon  pomeni nasilno zanikanje in nepriznavanje  ALTERNATIV do katerih kot družba in država moramo priti.

Smo optimisti in stavimo na razum. Tudi na politični razum. Ap

R E F E R E N D U M - obvestilo št. 3

Vili Kovačič
28.04.2017 19:00 (Apr 28, 2017)

Obvestilo št 3. Zbiranje podpisov se nadaljuje vse do novega glasovanja v državnem zboru - potem pa še 7 dni, če bo zakon izglasovan. Ljudje in državljani potrudimo se vsaj malo, bodimo toliko, da vstanemo iz kavča in podpišemo pobudo za referendum in jo pošljemo na naslov izpisan na obrazcu . Več podpisov bo, večji bo pritisk na zdrav premislek poslancev, da tako  ne gre več naprej. Sami pa se tako elegantno izognejo predvsem za njih tveganega referenduma - v času pred volitvami ! Preberite si naše argumente prpti zakonu, ki ga želimo z referendumom ustaviti !

IZJAVA št. 3

Državljani, združeni v referendumski pobudi proti

Zakonu o izgradnji, upravljanju in gospodarjenju z drugim tirom železniške proge 2.tir sporočamo,

da smo do sedaj zbrali že preko 3000 podpisov.

Naša pobuda je namenjena načelu, da se državne investicije gradi ceneje, hitreje in na pošten način.

Vsem Civilnim inciativam in strankam, ki so nas do sedaj pri tem podprle, se zavaljujemo in predlagamo, da oblastnikom v n

R E F E R E N D U M S K O O B V E S T I L O št. 2

Vili Kovačič
26.04.2017 06:25 (Apr 26, 2017)

ZAKLJUČUJEMO ZBIRANJE ZA DANES, 

BILO JE ZABAVNO in USPEŠNO

REZULTATE OBJAVIM JUTRI !

REFERENDUMSKO    OBVESTILO  št.2

Zbrali smo več kot 3.000 podpisov, ki jih lahko uporabimo tudi v ponovnem zbiranju, če bo to sploh potrebno. 

V DS je bil s 23:2 izglasovan odložilni veto z zelo močnimi argumenti !

Če bo zakon naslednji teden ponovno 

izglasovan se podpisovanje  nadaljuje po tej drugi potrditvi !

Iskrena hvala vsem podpisnikom in sotrudnikom. Uspeli smo, vendar nas do cilja čaka še velik napor, ki ga moramo vzdržati.  Iskreno vabljeni na ponovitev akcije.

Zakon bo verjetno potrjen v četrtek ali petek, to je 4. ali 5.05.2017. Bodimo pripravljeni v prežečem startu takoj naslednji dan. 

PRVOPODPISANI        Vili Kovačič  državljan K. 

ZA IZPIS OBRAZCA PODPORE KLIKNITE na 

  tej povezavi

JAVNO PISMO IZVAJALCEM KRIMINALISTIČNE PREISKAVE-v ZADEVI UMOR dr.JAMNIKA

Vili Kovačič
23.04.2017 16:10 (Apr 23, 2017)

JAVNO  PISMO

izvajalcem kriminalistične preiskave, tožilki in sodnici na prvi stopnji sojenja v zadevi

Umor dr. Janka Jamnika

 

" Kaj pisati o procesu, ki se dokazov ni niti dotaknil , "  je rekel spoštovani in cenjeni odvetnik Hribernik v svojem zaključnem govoru dan pred obsodbo nedolžnega dr. Noviča. 

Naslednji dan pa obsodba za umor , z zaporom na 25 let, denarno kazen, odškodnine Jamnikovi ženi in hčerki in pripor do pravnomočnosti sodbe. Brez enega samega dokaza, z obveznim naslovom : Sodba v imenu Ljudstva !

Šokantno ! Tega ni pričakoval nihče, niti odvetniki, niti poučeno ljudstvo, niti poučeni novinarji .

Javnost in stroka, ki je to zadevo redno spremljala, je že od same medijske objave umora in vse do zadnjega dne sojenja edinemu preiskovanemu osumljencu, nato obtožencu in obsojencu na prvi stopnji Milku Noviču, opazila velike in nenavadne pomanjkljivosti.

 

Kriminalistično preiskavo je že od samega začetka vodil NPU. Zaščitili so širše območje umora, zaslišali so mnoge

REFERENDUMSKA POBUDA PROTI VLADNEMU ZAKONU O 2TIRU

Vili Kovačič
21.04.2017 16:03 (Apr 21, 2017)

REFERENDUMSKA POBUDA PROTI VLADNEMU ZAKONU O 2TIRU  

Zakon je treba suspendirati, ker uzakonja KRAJO

NUJNO SPOROČILO

IZ DRŽAVNEGA ZBORA SO NAM SPOROČILI, DA JE VELJAVNO ZBIRANJE PODPISOV LE DO ČETRTKA 27 APRILA. KER JE TEDAJ PRAZNIK, BOMO PODPISE SPREJEMALI ta dan  OD 12 h DALJE DO 24 h in to na stojnici NA PLOŠČADI PRED DRŽAVNIM ZBOROM.

Naslednje  sporočilo bo jutri v petek ob 19h.

                                  

Pobuda omogoča, da zgradimo dvojni drugi tir hitreje ter na pošten, za davkoplačevalce sprejemljiv način. V SLOVENIJI PA SO ALTERNATIVE OČITNO ŠE VEDNO PREPOVEDANE ! Temu je treba narediti konec. 

O B R A Z  L O Ž I T E V    P O B U D E

ZAKAJ SMO PROTI ZAKONU O DRUGEM TIRU, ČEPRAV V RESNICI PODPIRAMO DRUGI TIR, skratka  TUDI MI SMO ZA DRUGI TIR , vendar ne za PREPLAČANEGA,  kot ga nam ponuja vlada – ponuja namreč ENOTIRNI DRUGI TIR. Zato zahtevamo DVOTIRNI DRUGI TIR, vendar za bistveno nižjo ceno kot jo predlaga vlada za ENOJNI TIR. Zameglitev je VRHUNSKA, in PREVARA je

POZIV TISTIM KI VEDO A MOLČIJO !

Vili Kovačič
17.04.2017 09:02 (Apr 17, 2017)

POZIV TISTIM, KI VEDO A MOLČIJO !

Kemik 2

Dr direktorji s Kidriča - KI , kje ste ? Vse veste !

Veste za vzporedne ekonomije še iz YU, te in nadgrajene vzporedne ekonomije danes. 
Veste za krajo patentov in nagrade od doktoratov do poti v tujino do nagrad za tihi suport. 
Veste za dirigirano kadrovsko selekcijo, ki omogoča nadaljevanje vsega tega.
Veste za odtoke denarja, ki…….

Tako kot vi, je dr Jamnik kmalu spoznal večino te podlosti . Ne pa njene globine. Film mu je počil, ko je ugotovil, kako tečejo financiranja velikih EU projektov v Sloveniji.
Ko je spoznal, da bo od 100 milijonov evrov evropskih sredstev (poročali tudi mediji ) KI dobil le slabih 40 milijonov, ostalo pa si bo razdelila bruseljska mafija belih ovratnikov in slovenska državno - paradržavna mafija belih ovratnikov , mu je počil film ! In KI naj plačuje še lobista Draška Veselinoviča v Bruslju ? 
Jok brate. Ni hotel podpisati 30.000 evrov vredne vsakoletne pogodbe z Veselinovičem ! 
In odločil se je, da gre do konca !
P

11 vprašanj in odgovorov JURETU LEBNU in MIRU CERARJU

Vili Kovačič
09.04.2017 18:56 (Apr 09, 2017)

       

        

   

                                                                   

DRUGI TIR BREZ ODLOČITVE O DRUGAČNI TRASI NE SME ITI NAPREJ

11 vprašanj in odgovorov JURETU LEBNU in MIRU CERARJU

Izhodišče investicije 2 tira mora biti trasa proge, kajti prav od umestitve trase v prostor  je odvisen največji del stroškov projekta in okoljska sprejemljivost investicije. Zato je nujno, da temu namenimo največ pozornosti.

Tukaj predstavljamo prednosti inženirskega predloga, ki je nastal kot reakcija  na vladno zavračanje vsakega premisleka o samem izhodišču projekta. Pri tem se ne spuščamo v neposredno kritiko in primerjavo s  projektom dr. Duhovnika, pač pa zgolj v primerjavo z vladnim predlogom, ki je dobil z rokohitrskim sprejemanjem zakona neverjeten pospešek, ki že meji na blaznost, saj vse ostale predloge razglaša za skorajda narodno sabotažo. Civilna družba za nadzor  (dr. Damijan) pa v potek trase ne posega, saj pristaja bolj ali manj na vladni predlog trase brez premis

SOJENJE DR. MILKU NOVIČU SE NADALJUJE

Vili Kovačič
04.04.2017 04:04 (Apr 04, 2017)

          

 

                                             

sreda 12.4.2017 ob 9h 

SOJENJE DR. MILKU NOVIČU  SE NADALJUJE

Sodni mlini meljejo počasi, zanimanje javno

sti zanj pa ne pojenja. Kajti gre za izjemno odmeven primer umora direktorja Kemijskega inštituta dr. Janka Jamnika, uglednega slovenskega znanstvenika.

Primer postavlja ključno vprašanje – ne samo kdo obvladuje slovensko znanost, pač pa kdo v Sloveniji preko sodstva ter POLICIJE, Nacionalnega preiskovalnega urada in PSIHIATRIJE drži za vrat slovensko družbo in državo.  

Sodstvo vse bolj postaja instrument vladajočega razreda za obvladovanje neposlušnih ali za zaščito nedotakljivih, ki jim s pomočjo NADOMESTNIH STORILCEV, ki jim sodniki v »imenu ljudstva« dosodijo  krivdo, v javnosti ustvarijo vtis, da sodstvo deluje.

VENDAR SODSTVO v resnici NE DELUJE. V Sloveniji so v zaporih in sodnih dvoranah mnogokrat napačni ljudje, ker se pravih krivcev ne preiskuje. Primerov je več kot dovolj.

Društvo, ki ga ustanavljamo in i

SRAMOTNA IGNORANCA DEJSTEV V SODBI STORILCEM VELIKE GOLJUFIJE V PERUTNINI PTUJ

Vili Kovačič
31.03.2017 19:24 (Mar 31, 2017)

                          

 

SRAMOTNA IGNORANCA DEJSTEV  V SODBI   STORILCEM  VELIKE GOLJUFIJE V PERUTNINI PTUJ

Samopostrežno slovensko sodstvo !

 

SOJENJE  v aferi lastninjenja Perutnine Ptuj (PP)  se  približuje finalu. KAZENSKI POSTOPEK zoper obtoženega BRANKA VODUŠKA in obtoženo BREDO ZUPANČIČ, v katerem je bil  oškodovan   in sramotilno medijsko obdelan mali delničar SIMON TOPLAK, se je zaenkrat končal, vendar ne po pravici in resnici pač pa s sramotno oprostilno in pogojno obsodbo. BRANKO Vodušek je dobil 8 mesecev zapora, pogojno dve leti, sostorilka BREDA ZUPANČIČ pa je OPROŠČENA. Sodnik MARKO ČEŠNOVAR je dokazal, da se v Sloveniji kriminal SPLAČA. Zato je obramba že napovedala pritožbo. 

Bistvo te kazenske zadeve je inscenirano - podtaknjeno podkupovanje društva malih delničarjev pred glasovanjem na skupščini družbe. To je zdaj tudi sodno ugotovljeno. Obtoženca Branko Vodušek in Breda Zupančič sta izvedla podkupovanje z zlorabo imena podpisa SIMONATOPLAKA, ki je pred 5 leti

Vili Kovačič
25.03.2017 07:52 (Mar 25, 2017)

O TEŠ6 , DRUGEM TIRU, KRIVOSODJU in "demokratični" POLICIJSKI DRŽAVI

VILI KOVAČIČ - DRŽAVLJAN K.   O TEŠ6 , DRUGEM TIRU, KRIVOSODJU, 3.Razvojni osi  in "demokratični" POLICIJSKI DRŽAVI   Dvokliknite  na spodnji posne

PRIMER MAGAJNA: ZAHTEVA ZA PREISKAVO o PREISKAVI

Vili Kovačič
18.03.2017 09:40 (Mar 18, 2017)

PRIMER MAGAJNA:

ZAHTEVA ZA PREISKAVO o PREISKAVI 

ZLORABA POLICIJE IN PRAVOSODJA V POLITIČNE NAMENE


Izmišljena pedofiska afera proti neposlušnemu poslancu Andreju Magajni dobiva EPILOG. Je grozljiv primer ZLORABE policije in sodstva v politične namene zaradi neposlušnega glasovanja ob sprejemanju zakona o RTVSLO leta 2009.  

Politično maščevanje stranke SD in LDS bivšemu poslancu je tako končno postalo bumerang za odgovorne , ki so bili tedaj na funkcijah. To so : Branko Japelj, Katarina Kresal in šef policije Janko Goršek, pa tudi politični veljaki-nasledniki v stranki SD.Vsi ti so  v sozvočju z vodilnimi mediji gladko dopuščali izvedbo tega vele-konstrukta.  

Več o tem  in o poteku tega konstrukta boste izvedeli v sredo 22.03.2017 ob 11 h na TISKOVNI KONFERENCI. Zadevo bo predstavil ANDREJ MAGAJNA  v prostorih Svetovnega slovenskega kongresa (SSK) Cankarjeva 1/IV.

Politični akterji in policija so se tako zapletli, da so se ujeli v lastno zanko zaradi katere bi morale -  prosto

MORILEC NI ODKORAKAL KRVAV – ALI RES ?

Vili Kovačič
02.03.2017 22:34 (Mar 02, 2017)

                                           

 MORILEC NI ODKORAKAL KRVAV – ALI RES ?

Prvi del naslova je vzet iz Dela 2.3.2017 stran 8. Žal gre za  tipičen produkt novinarstva, ki ne išče resnico ampak vnaprej določenega krivca, morilca.

Res je !  Morilec ni odkorakal krvav. Odpeljal se je z avtomobilom FIAT PUNTO, ki je pripeljal ponj neposredno po umoru. Pred tem pa je slekel okrvavljeno obleko. Postava osebe, ki se slači na posnetku nikakor ni Novičeva, saj gre za precej vitko osebo. To kaže posnetek  nadzorne video kamere, ki je bil predvajan tudi  na sodišču !  Čeprav smo  si ta film ogledali  že  na procesu, pa ga novinarji, nikoli ne omenjajo. A tudi sodišče se o njem še ni izreklo.

Samo ta kratek posnetek kamere pa bi bil dovolj za bistveno skrajšanje in dokončanje postopka ter končno oprostitev dr. Milka Noviča. Da hodimo v Muenchen spraševat forenzike ali je voda mokra ali ne, pa je že druga zgodba, tako rekoč nevidna temna plat medalje stroškovne neodgovornosti slovenskega

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj