Mediji bodo pač morali dojeti, kaj vse je postal twitter

Objavil/a ZVEZDE & IZJAVE, dne 2021-10-15 ob 06:00:00

"Mediji bodo morali dojeti, da je tw pač postal obči kanal politične komunikacije, tudi uradne - in se upreti skušnjavi, da ga po prosti presoji reducirajo na "čivkanje" in "čivke". Ne Sassoli in ne Janša nista "čivknila", oba sta "izjavila". Nič od obojega ni hec, skratka." (vir: Twitter)

Tadej Troha, raziskovalec, kolumnist in igralec v filmu Nikogaršnja zemlja

(O vlogi in pomenu socialnega omrežja Twitter ...)

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
17
ivan maček
1
Oct 15, 2021
Je pa res, da že tretjič ta mesec umiram od delte. Oni v peklu me imajo že polno pizdo.
"""Jebemti saj ne kašljaš zaradi delte, tele! Nažro si se solzivca, butl!!!"""


""Mirko! Pazi metak! Hvala Jovo, spasio si mi život"""
Mogoče še ena iz Alan Forda, ni za člane SDS-a, ker imajo previsoki IQ.
" Večeras vam svira vlada, koja nije nikad svirala zajedno"""
#17
ivan maček
1
Oct 15, 2021
Malo za premislek, kajti nam v peklu nihče ne zahteva PCT.
Drogeraši v zvezda parku se ga pikajo vsaki dan vsaj enkrat, nekateri celo dva krat na dan. Vendar oni morajo "cepivo" plačati, od dvajset, do pet in dvajset evrov po "dozi"
Ja priznam, ste na boljšem. Vsakih šest mesecev, da ste "imuni" na prehlad, po "dozi". In celo zastonj je!
Časti gologlavi in njegovi jastrebi. Pizda, no. Pa še turistične bone vam je zrihtal, a ni lepo.

"""lepo je v naši domovini biti mlad, ojoj, ne pardon, zjeban v glavo"""
#16
ivan maček
1
Oct 15, 2021
Vidim v Hell-news", da je pri vas vse v pizdi.

Zato je treba dvignit borbeno moralo, bi rekel maršal, " Živel Janez Janša!! Živel Janez Janša!! Živel Janez Janša!!!!


Cepite se bumbarji, ker boste vsi na zemlji umrli.
V peklu ni PCT-ja in delte.
Cepiva pa grejo v pizdo.

To mi je zaupal znanec, ki je bil na protestu prejšnji. Še zdaj ne ve ali je "guznil" od solzivca, ali od delte.
Janez naš heroj!!! ... delta power!!!
#15
Sonja Ličof
7
Oct 15, 2021
Nekateri pravijo, da Janša ne zna komunicirati. A ko berem komentarje pod njegovim tvitom, lahko samo rečem, da take nesramnosti človek ne vidi prav pogosto. Ko Janša čestita košarkarjem za polfinale, se kar usuje. In ko jim potem čestita za 4. mesto, se spet usuje. In takih primerov je še veliko.

Kar se tiče komunikacije, pa imam raje človeka, ki reče bobu bob, kot pa nekoga, ki se dela prijaznega in v javnosti lepo govori, pri sebi si pa misli nekaj čisto drugega. Pri Janši bomo vedno vedeli, kaj misli, ker se ne dela boljšega, kot je, samo zato, da bi naredil dober vtis.
#14
stefan domjan
5
Oct 15, 2021
Jansa ima pravico izraziti svoje mnenje in dobro je, da je pri tem precizen in dosleden...Ne civka tja v en dan, ampak kot bi Anglez rekel, zadene " bull's eye ", which is very important...Ker so civki resnica, so boleci in za naslovljene nesprejemljivi, pa pride do povisanja krvnega tlaka in hudih prebavnih motenj pri levakih, bedakih in Rojcih...
#13
Jernej Zupančič
1
Oct 15, 2021
http://www.www-mojspletnik.dynu.net

Kakšen link! Kakšna kakovost! Res nas je lahko sram, da ne beremo "mojegaspletnika" samih vrhunskih strokovnjakov-nobelovcev!
#12
borut rojc
4
Oct 15, 2021
Marsikdo je potarnal policistu, ki ga je oglobil, češ, zakaj ravno mene, ko pa je še toliko drugih, tudi divjakov na cesti. V podobnem stilu, ne prav bistre gospodinje, toži predsednik vlade nad obiskom evropske delegacije, ki naj najprej kakor počisti pred svojim pragom in dela red v Nemčiji, Franciji, na Nizozemskem..
Osebno me ne moti nezmožnost komunikacije predsednika vlade. Če v mladosti ne bereš dosti, te to spremlja skozi celo življenje, sploh skozi gostilniško retoriko. Moti pa, da zaradi njegove neuravnovešenosti v državi umirajo nedolžni, celo mladi ljudje. Ena ni nobena ; takšen je odnos kvazi covid stroke do umorjenega dekleta s cepljenjem, po ukazu glavnega epidemiologa.
#11
Žolnir
4
Oct 15, 2021
"Z nami se noče srečati, ima pa dovolj časa za Twitter"

Bolniku pač ne moreš zameriti!
#10
Žolnir
0
Oct 15, 2021
http://www.www-mojspletnik.dynu.net/?L=novice.preusmerjamnanovice&id=115995&chromeless;
#9
Jernej Zupančič
7
Oct 15, 2021
Flander, gre za novinarje ne za obramboslovce. Ker si človek s posebnimi potrebami, ki mu je treba vse narisati, ti ne bom več odgovarjal.
#8
Jernej Zupančič
9
Oct 15, 2021
Bojan Zadel: "Ali gre tu za vzajemno pomoč med Italijanskimi fašisti in komunisti v Jugoslaviji? "

Seveda gre!!! Turjaški grad in Grčarice so komunisti razdejali z laškimi topničarji in laškimi topovi. Zato so lahko ob kapitulaciji Italije laška soldateska in visoki častniki ob partizanskem zavarovanju poti umika s pozdravi visokih slovenskih komunistov neovirano zapustili ozemlje Ljubljanske pokrajine. Niti enega vojnega zločinca niso prijeli. Za okupacijskimi Nemci so se pa podili kot stekli psi. In jih kljub konvencijam, da so vojniki ujetniki zaščiteni, pobijali.
#7
Hugo Flander
1
Oct 15, 2021
@Jernej, na FSPN je študiral in diplomiral tudi tvoj ljubljeni "Veliki vodja".
Sicer pa, za goreče podanike "Velikega vodje"!

Naš vrli predsednik vlade je strahopetno izbrisal čivk...
Seveda je pred tem dejanjem, Sophio in't Veld sam vabil v Slovenijo.

https://pbs.twimg.com/media/FBrOjkpXIAE8gtU?format=jpg&name=900x900
#6
Jernej Zupančič
9
Oct 15, 2021
Novinarji TVS, ki so študirali FSPN, so sinoči v Dnevniku in Odmevih govorili o "čivkih" in "čivkanju". Ne zavedajo se, kakšni butli so ravno zaradi tega, ker so sedeli na FSPN klopeh.
Kdaj bodo taki indoktrinirani novinarji dojeli, kakšna sramota je, če si študiral FSPN (FDV)?
#5
Bojan Zadel
4
Oct 15, 2021
Sassoli je vreden svojega denarja in ne vem, če ve, za vsa dejstva.
Nemci so imeli svoj Nueremberški proces in denacifikacijo Nemčije. Še danes preživelim zločincem sodijo in jih obsojajo za zločine med WW2. Nasprotno v Italiji noben fašist ni bil obsojen za zločine med WW2 v Sloveniji in Jugoslaviji. Ali gre tu za vzajemno pomoč med Italijanskimi fašisti in komunisti v Jugoslaviji? Odpreti bo potrebno tajni del Osimskih sporazumov med Italijo in Jugoslavijo. Sprva obsojeni Vittorio Juri in Nerino Gobbo, slovenska komunista, za zločine med WW2 v Italiji, sta bila pomiloščena šele 1972. Na Italijanski strani pa ni bil obsojen noben fašist. Ali je to posledica swingerskih odnosov med zakonci Kidrič in poveljnikom Italijanske prefekture v okupirani Sloveniji? Ali smo še danes Slovenci žrtev tajnih sporazumov med komunisti in fašisti izpred 70 let?
#4
Miz Nelez
6
Oct 15, 2021
JJ ga vedno bolj biksa.
Navsezadnje bo sam sebe zakopal 2m globoko!
#3
borut rojc
5
Oct 15, 2021
Janša ni sposoben normalne komunikacije. On žali, napada, se cinično posmehuje, ne upa pa se z argumenti soočiti z nikomer.
Konkretno evropske politike je njega sam vabil, da obiščejo Slovenijo in se prepričajo o njeni neuravnoteženi medijski krajini. Ko so naposled res prišli, se je po stari dobri navadi skril. Kot pička.
Glede na to, da si že nekoliko ostareli in opešani možakar še vedno umišlja, da je vsemogočen, se rad obleče tudi v belo haljo in igra zdravnika. Trenutno je glavni epidemiolog. Zaradi njegovih bolnih in neuravnovešenih ukrepov je umrlo mlado dekle po cepljenju z neustreznim cepivom. Kvazi covid stroka, ki kakor glavnemu med njimi ne upa ugovarjati, nosi sokrivdo. Vse bi bilo potrebno postaviti na zatožno klop. Glavnega osumljenca zločina pa prisilno privesti.
#2
Srečko Kranjc
10
Oct 15, 2021
Danes invalidni Reporter in Kršinar razlaga osramoti Slovenije in PV moraš imeti res prirojeno sovraštvo dalahko zlivaš gnojnico podrugih.
#1
ZVEZDE & IZJAVE
ZVEZDE & IZJAVE
Objavil/a 2021-10-15 06:00:00 (Oct 15, 2021)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Jadranka Rebernik ali krivica popravljena: Sramotno je bilo, da jo je politika odstavila!
Neverjetno: nižje od nižjega pada ali smetarska invalidna revija Reporter
Robert Polnar plus Bojan Požar. Kakšna kombinacija!
Ko kdo reče: "Nov obraz", jaz najprej pomislim na Mišo Molk
Ja, res, slabo se nam piše, dokler novinarji dobivajo nagrade za politično hlapčevanje in agitatorstvo
Primer Roberta Goloba ali kako je videti bildanje statusa božanstva iz državne malhe
O šivilji Alenki in tajnici Janji ter drugih častnih poklicih slovenskih politikov
Ponarejajo diplome za diskreditacijo poslancev?! To je pa huda medijska prostitucija.
Videl sem že kakšno medijsko prostitucijo, ampak tale oddaja je pa za v anale. Dober želodec!
Če še lahko razumemo politike, novinarje težko: primer Vesa Stojanova in Nataše Sukič
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
Rog
(1)
IŠČI PO ARHIVU
December 2021
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj