Članek
Rothschild in Rockefeller Dinastija uvajata omrežje 5G
Objavljeno Feb 28, 2020

Bankirji Rothschild, Rockefeller in Morgan uvajajo brezžično omrežje 5G

4.1. 2019

Družini Rothschild in Rockefeller sta bili v zadnjih dveh stoletjih vedno v središču največjih družbenih preobratov: financiranje vojn, kolonizacija, ustanovitev države Izrael, zlomi finančnih borz,  množične migracije itd. Danes bo tehnologija 5G prinesla preobrat, ki bodo pomembnejši od industrijske dobe, med katerimi je bila družina Rothschild en glavnih ponudnikov finančnih sredstev.

Pri uvajanju 5G najdemo iste ljudi: Crown Castle International, ki je največji ponudnik brezžične infrastrukture v Združenih državah Amerike. Naloga podjetja je graditi mrežo 5G na mednarodni ravni z nadomeščanjem konkurenčnih podjetij, da bi imeli vodilno vlogo na trgu. Izdelali so več kot 40.000 stolpov mobilne telefonije in namestili več kot 90.000 km optičnih vlaken. Imajo v lasti ali oddajajo v najem bazne postaje mobilne telefonije in Small Cells Solutions za 92 od 100 najboljših dobaviteljev v ZDA in Avstraliji.

To podjetje gradi majhne celične antene 5G za svoje stranke- Verizon, AT&T in Sprint, ki so vodilni ameriški ponudniki telekomunikacij.  Leta 2013 je AT&T sklenil sporazum s Crown Castle International, ki mu je dal najemne pravice, ob koncu pogodbe pa bo prodal vse svoje antene v skupni vrednosti približno 4,2 milijarde USD.

Leta 2017 je Crown Castle International napovedal nakup operaterja Lightower, ki je imel v lasti ali imel pravice do približno 32.000 milj optičnih vlaken, ki se nahajajo predvsem na severovzhodu ZDA, vključno z Bostonom, New Yorkom in Filadelfijo. Z dodatkom Lightower je Crown Castle lastnik ali ima pravice do več kot 60.000 km vlaken v ZDA.

To podjetje je Crown Corporation (City of London) in je začelo kot britansko podjetje z gradnjo približno 85% baznih postaj mobilne telefonije v Britaniji. Crown Castle je lastnik Pinnacle, Global Signal, Modeo, Mobile Media in NextG Networks.

Njihovo financiranje prihaja predvsem od naslednjih bank: Merryl Lynch (Rothschild), Wells Fargo, CitiGroup (Rockefeller), Barclays, Crédit Agricole (interesi CACIB Rothschild), JP Morgan Chase (Rockefeller), Mitsubishi, Morgan Stanley (Rockefeller) in banka New York Mellon. Skratka, sredstva zagotavljajo banke osmih družin mesta London in ameriških Zveznih rezerv (US Federal Reserves).

Rothschild grb By Mathieu CHAINE - Own work, some elements by Sodacan, Katepanomegas, Adelbrecht, Heralder, Madboy74 and Nanin7Graphic, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=22028353

Podjetje Crown Castle International je član Svetovalnega odbora BDAC pri Zvezni komisiji za komuniacije

Ajit Pai, direktor ameriške Zvezne komisije za komunikacije (FCC), je leta 2017 ustanovil Svetovalni odbor za širokopasovno uvajanje (Broadband Deployment Advisory Committee-BDAC). En od ciljev panela BDAC je poenostavitev mestnih in državnih pravil, kar bi lahko pospešilo namestitev hitrega interneta. Toda eden od nezapisanih ciljev, pravijo člani, je olajšati gradnjo omrežij za brezžično tehnologijo naslednje generacije, imenovano 5G. Napredno omrežje, ki obljublja hitrejše hitrosti, bo zahtevalo, da bodo na celotnem javnem premoženju v mestni in državni lasti postavili na milijone majhnih celic in stolpov.

Zdi se, da ta naloga zahteva sodelovanje mestnih uradnikov,  saj občinski uradniki potrjujejo, kje in kakšno opremo lahko telekomunikacijska podjetja dajo na javne pravice na poti, drogove in zgradbe. Toda FCC ni izbral skoraj nobenega od mestnih ali državnih vladnih uradnikov, ki so se prijavili. Šestinštirideset mestnih in državnih uslužbencev je bilo nominirano za svet, komisija FCC pa je sprva izbrala le dva. 

Namesto tega je FCC izbral za 30-člansko komisijo BDAC korporativne direktorje, trgovinske skupine in učenjake na prostem trgu. Več kot tri od štirih sedežev na BDAC zapolnjujejo korportivni predstavniki največjih brezžičnih in kabelskih podjetij, kot so AT&T Inc., Comcast Corp., Sprint Corp in TDS Telecom. Crown Castle International Corp., največje podjetje za brezžično infrastrukturo v državi, in Southern Co, drugo največje podjetje v državi, imajo svoje predstavnike. V komisijo so bili imenovani tudi strokovnjaki za širokopasovne storitve iz konzervativnih skupin, ki so bili kritične do predpisov FCC, kot sta Mednarodni center za pravo in ekonomijo in Mercatus Center na univerzi George Mason.

FCC pravi, da sestava BDAC-a in njegovih podskupin predstavlja različna stališča in tiste, ki vprašanja najbolje razumejo. Toda lokalni uradniki pravijo, da njihova izključitev iz odbora odraža ne tako skrito agendo - ki jo je Ajit Pai sam poslal s pomočjo svojih zaveznikov v Big Telecomu: da ustvari nabor pravil, ki telekomu omogočajo, da lažje postavi svojo opremo v soseske z veliko manj lokalnega nadzora.

75 % od 30 članov BDAC dela za telekomunikacijska podjetja ali trgovinske organizacije. Le 10 % članov je iz mestnih ali državnih oblasti. Podobna razmerja najdemo v štirih delovnih skupinah, ki bodo predložile predloge za zmanjšanje lokalnih in državnih predpisov o brezžični povezavi, ki jih bo BDAC pregledal in o njih glasoval.


4. decembra 2019 je Zvezna komisija za komunikacije (FCC) sprejela odredbo in resolucijo, ki potrjuje ustreznost njihovih smernic o varni izpostavljenosti brezžičnemu sevanju iz leta 1996. Te smernice so v središču goljufije, ki se izvaja v javnosti, da bi nas prepričala, da je brezžična tehnologija varna. Smernice FCC zanemarjajo veliko število dokazov o poškodbah, znanstvenih in človeških. FCC je s sprejetjem in vzdrževanjem neprimernih smernic omogočil in prisilil družbo v nenadzorovano širjenje brezžične tehnologije in zdaj 5G. Zaradi tega je bila 2.2. 2020 vložena tožba zoper FCC.

Fundacija Billa in Melinde Gates je leta 2019 kupila 5,3 milijonov delnic Crown Castle v vrednosti 593,7 milijonov USD, ki so zdaj vredne milijardo USD.  https://www.profitconfidential.com/stock/crown-castle-stock/nyse-cci-gates-favorite-new-tech-stock/?fbclid=IwAR3F2K-Vf8uzm5PlHITCJxNrS5cPSDwaxrB16gLFZIw9ARXnCgR7Vgg-9fU

https://childrenshealthdefense.org/news/the-brave-new-world-of-bill-gates-and-big-telecom/

Med podjetji, ki razvijajo 5G v ZDA, sta predvsem Vanguard Group in BlackRock, ki je prav tako v lasti skupine Vanguard, ki upravlja sredstva v višini 5,3 trilijona USD. Skupno imata BlackRock in Vanguard sredstva v višini 9 trilijonov USD, ki so večinoma vložena v tehnologije prihodnosti, kot so 5G, Internet stvari, umetna inteligenca itd...Isti lastniki se pojavljajo v vodilnih podjetjih, ki uvajajo 5G.

The best 5G stocks for investors:
  • Xilinx (XLNX)
  • Qualcomm (QCOM)
  • Ericsson (ERIC)
  • Crown Castle (CCI)
  • Verizon Communications (VZ)
  • VMWare (VMW)
  • Marvell Tech (MRVL)

-

Top 10 Owners of Xilinx Inc
Stockholder Stake Shares owned
The Vanguard Group, Inc.12.02% 29,909,928
BlackRock Fund Advisors 5.68 ,141,298
T. Rowe Price Associates, Inc. 4.39% 915,236
SSgA Funds Management, Inc.4.21 %463,043
-
Top 10 Owners of Qualcomm Inc
Stockholder Stake Shares owned
The Vanguard Group, Inc.8.22% 93,959,684
BlackRock Fund Advisors 5.07% 57,911,212
Fidelity Management & Research Co...4.35% 49,762,197
SSgA Funds Management, Inc. 4.20% 47,986,598

VIRI: 

https://truth11.com/2019/03/24/5g-depopulation-agenda-rothschild-and-rockefeller-behind-its-deployment/

https://publicintegrity.org/inequality-poverty-opportunity/fcc-packs-broadband-advisory-group-with-big-telecom-firms-trade-groups/

https://publishwall.si/5gnetworkslo/post/516283/tozba-zoper-zvezno-komisijo-za-komunikacije-fcc-zaradi-smernic-za-izpostavljenost-ems

Rothschilds in Koronavirus COVID-19 : https://www.youtube.com/watch?v=iY1mr8jN0k0&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1gaeUlwg0AzhIclnr4tYZlDDgm9bbGlTsown2p_i3xIq5OV1xBYz8gF9U