Članek
Brezalkoholno pivo
Objavljeno Sep 07, 2020

Brezalkoholno pivo je najboljša izbira v katerem koli trenutku dneva. Ste ravnokar prišli utrujeni iz službe? Potem vam predlagamo, da se osvežite in dobro odžejate z brezalkoholnim pivom. Slednji se vam bo zagotovo odlično prilegel. Poleg tega pa vam bo povrnil moč in energijo, da boste lahko nadaljevali še z domačim delom! 

V nadaljevanju današnjega članka vam bomo predstavili še več informacij o tej tematiki. Vljudno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 


				brezalkoholno pivo

Brezalkoholno pivo je res odlično, saj vsebuje zanemarljivo vrednost alkohola, in sicer 0,5 %. Odrasla oseba se tudi po več popitih steklenicah, kozarcih ali pločevinkami s tem pivom ne more opiti. Se pa lahko z njimi kar precej dobro odžeja. Znano je, da je omenjeno pivo precej osvežilna pijača, ki ima odličen okus. 

Obstaja kar nekaj različnih vrst brezalkoholnega piva. Mi vam na tem mestu predstavljamo pivo, ki ga varijo v pivovarni Union, torej v Ljubljani. To sta odlična Union Radler bezeg 0.0 in Union Radler grenivka 0.0. Že obe ničli jasno ponazarjata, da omenjeni pijači ne vsebujeta alkohola. Radler, ki ima okus bezga, pa vsebuje kar 4,7 % sadnega deleža (pomarančni, limetin in limonin sok ter izvlečki bezgovih cvetov). Ta ima res pravi bombastičen okus! Še posebej priljubljena pa je ta pijača med mladimi generacijami, ki so ravnokar dopolnili svoj 18. rojstni dan, in tako postali polnoletne osebe. Tudi Radler z okusom grenivke je naravnost odličen.


				brezalkoholno pivo

Slednji namreč vsebuje še več sadnega deleža kot tisti z bezgom. To je 6 %. Pivovarji so pred nekaj leti povedali, da je ta okus pravo pravcato tropsko doživetje, ki je združeno z arhaično pijačo iz hmelja. Na tem mestu naj še omenimo, da ta 100 % naravna in osvežujoča pijača niti ne vsebuje umetnih barvil ali konzervansov. Oba okusa boste našli v kateri koli živilski trgovini ali pa v spletni trgovini Runda Sekunda.