Članek
Nagradna igra na PublishWallu. Podarjamo vstopnice za koncert dalmatinskih klap v Domžalah
Objavljeno Mar 27, 2014

Naša Darja nam je priskrbela nagradno igro, .. nekdo bo šel na koncert brezplačno :)

V soboto, 12. Aprila, ob 19:30, prihajata v Halo Komunalnega Centra Domžale KLAPA CAMBI IN TOMISLAV BRALIĆ s KLAPO INTRADE. Vstopnice v predprodaji so 20€, na dan koncerta 25€. Kupite jih lahko na vseh prodajnih mestih Eventima preko spleta  Pošta Slovenije, Petrol. Vabljeni na večer čudovitih dalmatinskih popevk.

Posebej za bralce PublishWalla, pripravljamo nagradno igro, kjer bomo podelili dvakrat po eno vstopnico za koncert. Vaša naloga je, da pod komentar prispevka napišete odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: katera znana slovenska pevka bo na koncertu dalmatinskih klap nastopala kot gostja večera in se s tem uvrstite v nagradno igro.


KLAPA CAMBI je bila ustanovljena leta 1986 v Kaštelu Kambelovcu, od leta 2007, pa ima sedež v Splitu. Cambi je priimek splitske plemiške družine, ki je v 15. Stoletju zgradila palačo v Splitu. So eni od najpopularnejših in največkrat nagrajenih dalmatinskih klap, ki so skozi leta doživeli številne spremembe. Od leta 1990, pa so v popolni postavi, potem ko je delovanje klape prevzel vodja Rajmir Kraljević, na mesto prvega tenora, pa je prišel Špiro Jurić. Klapa je takrat dosegla številne uspehe, nekajkrat tudi zmage na Festivalu dalmatinskih klap v Omišu in Večerima dalmatinske pisme v Kaštelih. Ustvarili so komercialni uspeh, v začetku tudi s priredbami pesmi Gibonnija. (Vir: HR Wikipedia)

Njihove največje uspešnice so: Ne more mi bit, Povij me, Kriva karta, Od zipke do križa, Sad kad došla si, Do pobijede, Popucala rebatine, Jedna rič, Moreš li razumit…

Zadrska KLAPA INTRADE deluje od leta 1985. Danes je verjetno ena najbolj priljubljenih klapskih skupin v državi, in je znana po večjem delu Evrope. Z ljubeznijo pojejo tako ljudske dalmatinske pesmi, čeprav prevladuje nova glasba, ki se izvaja z glasbeno spremljavo. V zadnjih nekaj letih izvajanja na priljubljenih glasbenih festivalih, v katerih zaradi čudovitih besedil svojih dalmatinskih pesmi, TOMISLAV BRALIĆ in KLAPA INTRADE, prejemajo izjemne nagrade. Njihovi koncerti kažejo izjemno stopnjo zrelosti skozi široko glasbeno paleto. Leta 2012 so na Festivalu Zabavne Glasbe Split osvojili nagrado publike s pesmijo Zašto uvik pivan. TOMISLAV BRALIĆ IN KLAPA INTRADE imajo neverjetno energijo. Njihovega koncerta se boste spominjali še lep čas po tem, ko boste uživali v njihovi družbi.