Članek
Referendum 2. TIR - vsak dan zberemo 1000 podpisov premalo, bodo lobiji zaradi naše neodzivnosti spet zmagali?
Objavljeno Jun 05, 2017

Vsak Slovenec bo preplačal drugi tir v višini vsaj 1.000 eurov, če bo obveljal cerarjev zakon in 20 let stara zidarjeva trasa drugega tira. Drugače povedano, štiričlanska družina bo za to lumparijo v 45 letih prispevala + 4.000 eurov. In tir bo po tej trasi zgrajen nekaj let za avstrijsko traso do Trsta, ker bodo vsi ti tuneli neprimerne 20 let stare trase podaljšali čas gradnje in prispevali k še več aneksom. Vemo iz preteklosti, da je Zidar to vedno dobro znal. 

Samo za 27 km proge kar + 4.000 eurov preplačila za štiričlansko družino. Če ste tudi siti tega, da tako delajo z nami že dolgih 26 let samostojne države, da živimi vedno slabše, da že pol štajerske hodi na delo v Avstrijo, ker so uničili vso gospodarstvo, da se mladi izseljujejo, da je večina brez dela, da kot narod propadamo, ...... pojdite že na upravne enote in odddajte podpis.

Ta podpora referendumu bi morala biti plebiscitarna, na pa da se tresemo in bojimo, da bodo lobiji spet dobili novo bitko. 

POJDITE NA UPRAVE ENOTE IN POMAGAJTE PREPREČITI NOVI TEŠ6.

PJ

Financiranje posojilo denarja za rešitev finančne težave (borut.martin@gmail.com) zdravo Prosim vas, da stik s tem radodarni in iskreni Gospod, ki je dopustil, da opravi svoj projekt in plačati svoj dolgov, kar me posojilo v višini 50.000 €. Objavim to sporočilo, ker je naredil dobro in želim, da se boste koristi za tiste, ki so v stiski. Vsepovsod je svoj email: borut.martin@gmail.com