Članek
Komunikacija med uporabniki in brisanje komentarjev
Objavljeno Feb 25, 2018

Zadnje dni se je na blogerskem delu PWja vnela huda razprava, ki ste jo prenesli iz MMCja. In s tem so prišli tudi grdi napadi, obrekovanja, žalitve, itd.

Moram pojasniti uporabnikom, da na PublishWallu ne beremo vaših komentarjev, ker za to delo nimamo administratorjev. Odzovemo se takrat, ko dobimo prijavo, ali ko ob izpostavljanju novih blogov opazimo komentarje, ki ne sodijo na portal. Na PublishWallu ni protežirancev in nikogar ne izbrišemo brez razloga. Obstaja možnost, da delamo napake pri NEizbrisu komentarja, ampak te niso namerne.

Prosil bi Vas, da med sabo komunicirate tako, kot da bi bili sosedje, ki vas ločijo samo vrata na hodniku stanovanjskega bloka. In da komentirate tako, kot da bi se pogovarjali z znancem na ulici. Ker to tudi ste. Resnični in virtualni svet nista ločena.

Kdorkoli bo s tem nadaljeval ne bo samo izbrisan, ampak bom preveril možnosti glede sodnega pregona tega početja. Kdorkoli žali, NI ZAŽELJEN! 

p.s. Nekateri boste opazili, da objave, ki je sprožila toliko prahu ni več. Izbrisal jo je avtor.

še en p.s. Kdorkoli bo prišel delat zdrahe, mu bom brez opomina blokiral račun za teden dni. In če bo spet žalil sledi blokada za mesec dni. Portal je namenjen objavljanja in komentiranju objav. Zdrahe odpadejo. Dobrodošel je vsak, ki ne krši pravil. 

Želim vam prijeten vikend

Greg, saj te ne brišem. Svoja mnenja lahko brez težav izražaš. Ne želim več te diskusije. Strpno sem vas poslušal ves vikend. In tudi pojasnil in napovedal moje nadaljnje ukrepe.

Živijo Branko prosim za izbris žaljivega komentarja Gosta - Grega Zupana št 80 v objavi hvala in lep pozdrav :) http://www.publishwall.si/abram1b2/post/243037/zakaj-clovestvo-onesnazuje-zemljo-in-unicuje-njeno-zivljenje-

*Arij Slovenski je tako moteč in razdiralen, da bi bilo za nas ostale povsem ne boleče, če ga kar po radiraš. Pa veliko zdravja in vzdrževanje kulturnega pogovora želim v letu Kovinske Podgane :-)

Dober iskriv dialog je tisto pravo. Zmerjanje je pa tisto več, ki ga zmorejo ljudje brez dokazov, dejstev ali pa so preprosto nespretni v izmenjavanju mnenj na spodoben način. Taki smo v realnem življenju ovce (po Dajani:) na PW. Kar pa niti ni slaba ocena za miroljubna bitja.

Drugače moraš Greg. Poglej mene: Ja, ata Smrk!