Članek
veleposlanik USA
Objavljeno Apr 05, 2018

Veleposlanik USA se pri nas obnaša - zelo milo povedano - skrajno nenavadno. Kot ravnatelj v OŠ.

Kako si lahko sploh dovoli "klicati na razgovor" predsednika ali ministra države gostiteljice? 

PROTOKOL
V vseh suverenih in samostojnih državah lahko veleposlanik tuje države zaprosi za razgovor pri predsedniku ali ministru gostujoče države.

TAK ODONS JE SKRAJNO PONIŽUJOČ ne samo do izvoljenih predstavnikov in voditeljev neke države, ampak do celega naroda.

Še bolj pa je seveda ponižujoče do naroda vedenje našega predsednika (upajmo, da bo minister bolj ponosen), ki natančno ve, da Slovenci niso bebci, ki bi nasedali zavajanju in lažem nore britanske Therese, katera zavestno s temi lažmi rine EU v vojno z Rusijo - zaradi tega, ker se je Brexit pokazal za popoln polom in  Britanija zdaj tone v izolacijo in bedo.

Solidarnost v lažeh in vojnemu hujskaštvu se našemu narodu še nikoli ni obrestovala.
Še več.
Ti ki danes zahtevajo od nas solidarnost v laganju in hujskaštvu, nam v preteklosti niso niti enkrat res pomagali. Naredili so vse, da so nam na mednarodnih povojnih konferencah vzeli čim več ozemlja (Tržaško, Koroško) katerega so brezobrazno poklonili okupatorjem.


Da ne začnem pisati o Iraku in Libiji .. kaj šele Siriji ali Ukrajini.

Ali pa to, za koga v bistvu navijajo pri Piranskem zalivu in se delajo zdaj naivne. Ne nazadnje so oni pridobili prisluhe, s katerimi se je zadeva do konca zapletla in se bo vlekla še desetletje ali več po raznih sodiščih.

Ne ruske veleposlanike - Američana bi bilo treba poslati domov kot "persono non grato". Od Amerike pa zahtevati, da k nam pošljejo človeka, ki je seznanjem s stanjem na tem delu Evrope, ne pa neizobraženca, ki sploh ne ve nič o nas.

KAKO SLOVENCI GLEDAMO NA TE BRITANSKE ZAROTE, si pa preberite v komentarjih pod člankom na MMC. NIHČE več ne verjame tem lažnivcem. Nekaj ameriško-britanskim lopovom naklonjenih komewntatorjev je pa gotovo plačanih, kar pa zanesljivo ve le USA veleposlanik in MORDA Pahor.

DODANO
Šer več o tem kako se lažnivci v britaniji zdaj zapletajo v lastne laži, saj soi tako berdni da mimogrede pozabijo kaj so včeraj lagali - pa tule

Jurij:)* Nimam občutka,da se midva samo nekje strinjava. Če bi ti manj ljudi imel za bebce ,bi midva čist lepo shajala. Ne želim biti merilo nikomur,ravno tako ne želim,da me kdo meri. Pišeš realno ,isto velja za Grega. Lp :)**

abram hvala .. vsaj nekje se strinjava :o)))

RESNICA! :)**