Članek
JAVNO PISMO NIJZ
Objavljeno Sep 25, 2022

JAVNO PISMO

Spoštovani doc.dr. BRANKO GABROVEC, ing.log., generalni direktor NIJZ

Spoštovani prof.dr. IVAN ERŽEN, dr.med., specialist za epidemiologijo in javno zdravje, strokovni direktor NIJZ

Spoštovani dr. MARIO FAFANGEL dr.med., specialist za epidemiologijo, vodja centra za nalezljive bolezni NIJZ

uradni podatki kažejo, da se je umrljivost prebivalstva po začetka množičnega cepljenja zoper Covid-19 povečala za 10% – 20% (tudi v Sloveniji).
Kot vzroki smrti za zgoraj navedeno presežno umrljivost so v ~ 95% uradno navedene druge bolezni (brez z/zaradi Covid-19):

Kolikšen delež presežne umrljivosti je posledica Covid cepiv?:

1./Izraelska analiza: “Covid cepiva so pomorila 40 krat več starih ljudi kot Covid-19”:
https://www.lifesitenews.com/news/experimental-vaccine-death-rate-for-israels-elderly-40-times-higher-than-covid-19-deaths-researchers/

2./Raziskava ekspertov: “študentom so Covid cepiva 98 krat bolj nevarna kot bolezen Covid-19”:
https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccine-mandate-college-students-unethical-et/

3./New England Journal of Medicine: “Cepivo proti kovidu uničuje naravno imunost”:
https://publishwall.si/SasVnv/post/654647/cepivo-proti-kovidu-unicuje-naravno-imunost-kaze-studija-nejm

4./Prof. dr. Peter McCullough, dr.med.: (objavil 57 znanstvenih člankov v medicinskih revijah o zgodnjem zdravljenju Covid-19 in cepivih zoper Covid-19):
– več kot 1000 objavljenih znanstvenih člankov dokazuje, da Covid cepiva povzročajo več škode kot koristi,
– najpogostejše škodljive posledice Covid cepiv so krvni strdki (srčna, možganska kap), nevrološke okvare, poškodbe srca (vnetje srca/osrčnika), oslabljeni imunski sistem, poslabšanje rakastih obolenj,…
– nadzorne inštitucije (FDA v ZDA) prikrivajo poškodbe po cepljenju zoper Covid-19,
– novelirani odmerek Covid cepiva zoper Omicron je FDA odobrila na osnovi podatkov testiranja 8 miših, brez raziskav pri ljudeh,
– ponavljajoče cepljenje s Covid cepivi povečuje škodljive učinke teh cepiv:
https://www.redvoicemedia.com/video/2022/09/the-fda-covered-up-this-biological-catastrophe-known-as-the-covid-jabs-dr-peter-mccullough-video/ref/8/

Regulatorne agencije za cepiva/zdravila so odvisne od denarja/interesov izdelovalcev cepiv zoper Covid-19:
https://delinaprej.eu/index.php/2022/09/20/korupcija-vladni-dokumenti-dokazujejo-ali-tudi-pri-nas-javni-zavodi-prejemajo-donacije-in-ce-jih-ali-se-da-dobiti-seznam-donatorjev-z-zneski/

Evropski poslanec pravnik Mislav Kolakušić: “nakup Covid cepiv je največja korupcijska afera v zgodovini”:
https://fb.watch/fFM4qEgvTR/

Naslovnike/odgovorne osebe NIJZ prosim, da ukrepajo v skladu s sledečimi priporočili mednarodne deklaracije zdravnikov z dne 10.9.2022:

 DEKLARACIJA
Zdravniki in znanstveniki z vsega sveta izjavljamo, da obstaja mednarodna medicinska kriza zaradi bolezni in smrti, ki so povezane z uporabo izdelkov, znanih kot “COVID-19 cepiva”.

V državah, kjer je večina prebivalstva prejela tako imenovana cepiva COVID-19, smo trenutno priča povečani umrljivosti. Nacionalne in mednarodne zdravstvene ustanove te prekomerne umrljivosti do zdaj niso niti dovolj raziskovale niti preučevale.
Posebej zaskrbljujoče je veliko število nenadnih smrti pri prej zdravih mladih ljudeh, ki so bili cepljeni s temi “cepivi”, pa tudi veliko število splavov in perinatalnih smrti, ki še niso bile raziskane.
Tudi uradno so poročali o velikem številu neželenih stranskih učinkov, vključno z hospitalizacijami, trajnimi invalidnostmi in smrtnimi primeri, povezanimi s tako imenovanimi “cepivi COVID-19”. To število nima primere v svetovni zgodovini cepljenja.
Če preučimo poročila v sistemu VAERS od CDC, britanskem sistemu YELLOW CARD SYSTEM, avstralskem sistemu za spremljanje neželenih dogodkov, evropskem sistemu EudraVigilance in podatkovni zbirki VigiAccess Svetovne zdravstvene organizacije, je bilo do danes zabeleženih več kot 11 milijonov prijav neželenih učinkov in več kot 70 000 smrti, ki so bili povezani s cepljenjem z izdelki, imenovanimi “COVID-19 cepiva”.

Vemo, da te številke predstavljajo od 1 % do 10 % vseh dejanskih primerov.
Zato menimo, da se soočamo z resno mednarodno medicinsko krizo, ki jo morajo priznati in kritično obravnavati vse države, zdravstvene ustanove in medicinsko osebje po vsem svetu.

Zato je treba nujno sprejeti naslednje ukrepe:
 Po vsem svetu je treba ustaviti nacionalne kampanje cepljenja z izdelki, znanimi kot “COVID-19 cepiva”.

 Preiskati je potrebno vse nenadne smrti ljudi, ki so bili pred cepljenjem zdravi.

 Potrebno je izvajati programe za zgodnje odkrivanje srčno-žilnih bolezni, ki bi lahko privedli do nenadne smrti, z analizami, kot sta D-dimer in troponin, pri vseh, ki so bili cepljeni z izdelki, znanimi kot “COVID-19 cepiva”, ter programe za zgodnje odkrivanje nevarnih tumorjev.

 Potrebno je izvajati raziskave in zdraviti žrtve neželenih učinkov po prejemu tako imenovanega COVID-19 cepiva.

  Potrebno je izvesti analize sestave cepiv Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Janssen, Sinovac, Sputnik V in vseh drugih izdelkov, znanih kot “COVID-19 cepiva”, s strani neodvisnih raziskovalnih skupin, ki niso povezane s farmacevtskimi podjetji in niso v navzkrižju interesov.

 Potrebno je izvesti študije o interakcijah med različnimi sestavinami tako imenovanih “COVID-19 cepiv” ter njihovih molekularnih, celičnih in bioloških učinkih.

 Potrebno je uvesti psihološko pomoč in nadomestila za vse osebe, ki so zbolele ali postale invalidne zaradi tako imenovanih COVID-19 cepiv.

 Potrebno je uvesti in spodbujati programe psihološke pomoči in nuditi odškodnino za družinske člane oseb, ki so umrle zaradi cepljenja z izdelkom, imenovanim “COVID-19 cepiva”.
https://www.facebook.com/100007053696720/posts/pfbi…

S spoštovanjem

mag. Vladimir Pirnat, dr.med.
spec.int.med. in dipl.psiholog

Poslano 24.10.2022:
doc.dr. BRANKO GABROVEC, ing.log.
prof.dr. IVAN ERŽEN, dr.med.
dr. MARIO FAFANGEL dr.med.
Info NIJZ
CNB NIJZ