MANJKA NAM ZNANJA IN RAZUMEVANJA

Objavil/a abram1b2 Cej, dne 2016-03-15 ob 11:40:34

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2016/03/15/publishwall_1458038435_3920636.jpg

Zgodovino Zemljinega ozračja pred eno milijardo leti poznamo slabo. Dogodke, ki so sledili, poznamo z večjo natančnostjo. To ostaja zelo aktivno raziskovalno področje.Zemljina notranjost je sestavljena iz več razmeroma aktivnih plasti, med katerimi se nahaja verjetno trdno železovo jedro, ki ustvarja Zemljino magnetno polje, ter tekoči plašč, v zgornjih plasteh pa trda skorja.

Razložil bom svoje videnje zemljinega nastanka.Najprej je potrebno razumeti zgradbo našega osončja,nato je potrebno usmestiti naše osončje v galaktično telo.Nato je potrebno razumeti zgradbo galaksije ,kot največje individualne samomanifestacije večno sedanje vesoljne  samobitne vseobsežne ,samodelujoče in samohranitvene enotne vse pojavnosti.Potem je potrebno razumeti enotno večno sedaj isto vseobsežno zakonitost ,ki velja enako za večno sedanjo elementarno- snovno- in življenjsko vseobsežno vesoljno samopojavnost.Potrebno je poznati posamične individualne cikle sočasnega zlivanja akumulirane in realizirane masno energetske, t.-časovno p. prostorske in *življenjske cikle.Enotna vseobsežna vesoljna večno sedaj ista zakonitost se zapiše ;  Xmept*= Rmept*>  EM T.O.AO <Amept*= Xmept* .

Naše osončje se je ponovno samozlilo pred cca 4,5 -5 milijrdami let,to pomeni konec starega cikla in začetek novega 15 milijrdnega cikla.Satelitska osončja so celice galaktičnega telesa.Galaksije se samozlivajo v 150 milijardnih ciklih,kjer je vsak začetek konec starega cikla. Isto je z nami naš povprečen življenjski cikel je 7o let kjer se naše celice samodejno menjajo v 7 letnih ciklih točno tam,kjer so vezane v elektromagnetno.življenjsko vezje v našem telesu.Življenje ima na to vesoljno samodogajanje odgovor v sami reprodukcijski verigi,kjer nov  osebek nadomesti stari osebek vrste.Cikićnost življenja se tako večno sedaj samo ohrani.Življenje ne nastane,ampak je življenje iz življenja,isto je z elementarno pojavnostjo večno-sedaj si zagotavlja samoobstoj skozi ciklično samozlivanje vezi akumulirane in realizirane vrednosti znotraj vsakega x pojava,česar vzrok in posledica EM sila .Gravitacija šibka in močna jedrska sila so posledica elektromagnetnega vezja akumuliranih in realiziranih vrednosti znotraj vsake individualne Xpojavavnosti mept*.Tako imate Poenoteno vesoljno teorijo pred seboj.

Vedite na Zemlji bi bilo kopno, vode in atmosfera takšne kot soć neodvisno od katere koli življenjske pojavnosti.Atmosfera je posledica zemeljskih vod H2O. Voda je nosilka kisika.Zemlja se ob ponovnem samozlivanju osončja preobraža v planet gostiteljico življenja približno tri milijarde let..Zapomnite si; Življenje je iz življenja in ni nikoli nastalo ,kot vseobsežna vesoljna samobitnost ni nikoli nastala in ne bo nikoli končala.Večno-sedaj vse ciklično umira in se sočasno samo rojeva.Kdo torej skrbi za selitev in ohranitev vesoljnega življenja? Kaj je potem smisel in namen našega bivanja? Danes še zase nismo sposobni poskrbeti.Bo pa kmalu vse zelo drugače!  Kako potem do vesoljno neomejenega  ekološkega čistega vira energije?

Če bi resnično razumeli strukturo Zemlje bi razumeli njeno notranje jedro njenSTATOR,potem je notranji varovalni obroč,nato je plast ROTORja,ki je vezana na os S-J in zopet varovalni obroč in zunanji plašč,ki je njen zunanji STATOR.To je vse, nič več in nič manj! Znanost zna samo komplicirati,ker razume kolikor razume,ne prav veliko. Oproščam se za dolžino teksta.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
25
abram1b2 Cej
0
Mar 15, 2016
Radmila
Možno je,kar pišeš.Kljub temu moj razum govori,da lahko vsak sebi dela reklamo na ta način.Res me več ne zanima tale Keshe tehnologija.
#25
Radmila Čučak
0
Mar 15, 2016
A United States decree signed by Obama has banned Keshe technology and attempts to make access illegal by scientists to Keshe research. Keshe technology poses a huge threat to the power monopoly exercised by governments and corporations who exercise their power monopoly over us. Keshe technology is responsible for the capture of the US military spy drone last December, technology the US does not have. Iran has no need to buy foreign energy, in this regard it is rare among nations as being energy and therefore also economically self-sufficient. This has been cause for the effort to take war to Iran.

http://theocculttruth.com/index.php?p=1_174&_LiveEdit=preview
#24
abram1b2 Cej
0
Mar 15, 2016
Radmila
Že osnovni pristop je napačen Reaizirana masa energija-em sila-akumulirana masa energija. To je edini pravi pristop po enotni vesoljni zakonitosti sami. Moj namen ni tebe prepričevati.Moj namen je razlaga.
#23
abram1b2 Cej
0
Mar 15, 2016
Radmila
V domači avtomehanični delavnici sma z zetom naredila sistem sklop iz poščic za proizvodnjo vodika.Zadeva je predraga,ker se porabi preveč energije da dobiš vodik iz vode. Vodik ni rešitev,kot niso rešitev avtomobili na električni pogon.V M.T.Keshe Zero Point tehnologija je podobna neučinkovita rešitev.Vsak ima lahko svoje mnenje-mene osebno to ne zanima!.
#22
abram1b2 Cej
0
Mar 15, 2016
Radmila

Magrav-Power Car System-zmanjša trenje v bencinskih motorjih CENA 500 evrov.Isto je za doplnino elektriko,če nimaš el. omrežja sistem ne deluje samostojno.
Zadeva me ne prepriča in tudi vem zakaj. Zame to ni prava stvar, žal.Lahko,da je tebi všeč,če je zadeva lepo zapakirana in marketinško obdelana.


#21
Radmila Čučak
0
Mar 15, 2016
M.T. Keshe Zero Point tehnologija temelji na osnovnem modelu atoma iz materije, anti-materije in temne materije.....to je v podrobnosti obrazloženo v njegovi prvi knjigi
#20
Radmila Čučak
0
Mar 15, 2016
electric plasma model of Universe

https://www.youtube.com/watch?v=kRxC86FuZlE

Documentary - Electric Universe and Plasma (2015) - YouTube

The Electric Universe is a variant of Plasma Cosmology, and it is necessary to differentiate between the two. While they
#19
Radmila Čučak
0
Mar 15, 2016
Abram.....za Keshe tehnologije ti svetujem, da prebereš njegovo knjigo...da razumeš kako deluje.................jaz sem jo plačala 60 EUR, a zdaj je dospotpna že zastojn na internetu....v angleškem jeziku......https://www.google.si/search?q=mehran+tavakoli+keshe+book&biw=1024&bih=606&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj1gJyq-8LLAhVGcHIKHQeiBjgQ_AUIBigB
#18
Radmila Čučak
0
Mar 15, 2016
Abram...glede pogona na vodik....oz vodo........je že tovarna v Indiji....ki dela avtomobile na pogon na vodik.....patent izhaja iz Francije....a v Evropi tega ni bilo možno izdelovati...zaradi avtomobilskega lobija.....
#17
Radmila Čučak
0
Mar 15, 2016
http://www.keshefoundation.org/webshop/products/kf-products

KFSSI Products | Keshe Foundation

Magravs-Power DIY and purchased Testimonials below:
#16
abram1b2 Cej
0
Mar 15, 2016
Radmila
Plazma je res imenovana kot četrto stanje snovi.Bolj je podobna lavi kot obarvani tekočini.Fant na posnetku nekaj muti in ničesar ne pokaže kontinuirano..EDino kar je možno je,da daruješ sredstva temu projektu.SAm sem v svoj projekt vložil že denarja,da bi lahko zgradil svoj grad.To ni tako enostavno,da bi lahko zadevo rešil z dvema plastenkama.Poznam tudi vodikove gorljive celice,preveč energije se porabi,da bi vodik prizvajal posameznik.Imam svoj cilj,ki pa ni lahko dosegljiv in tega se poplnoma zavedam in zato tudi ne iščem tuje pomoči..
#15
abram1b2 Cej
0
Mar 15, 2016
Radmila oprosti samodejno se mi je zapisalo.Bolj sem mislil kaj pišem kot komu pišem. To je to Radmila -preveč neznak.Sem si že ogledal in me ni prepričalo.
#14
Radmila Čučak
0
Mar 15, 2016
Abram...kaj je to ALmira?
#13
Radmila Čučak
0
Mar 15, 2016
Abram....ali sem jaz "Almira"? ...če sem. potem dajem odgovor:........Keshe generator deluje na principu neomejene zero point energije.......M.T.Keshe je prvotno imel razsikovalni labaratorij v Belgiji, a so ga od tam pregnali lobiji, ki so proti čisti..zeleni...zero point energiji....Zdaj ima sedež v Italiji. S Kitajsko ima dogovor za masovno proizvodnjo Keshe generatorjev...po prodajni ceni 800 EUR, z močjo 4 ali 5 KWh. ta generator ne potrebuje zunanjega vira napajnja, a da bi ga vi priklopili na svoje električno omrežje v hiši, ima podaljšek, s katerim se priklopi na vaše omrežje. Po mojih virih informacij, se prodaja v Nemčiji in deluje. ...ko sem nazadnje gledala (decembra), se je prodajal preko interneta....vendar pa bi moj znanec raje sam šel v Nemčijo in ga tam kupil....ker se zadnje čase ne ukvarjam z Keshe tehnologijo...si lahko sami dodatne podrobnosti ogledate na strani
http://www.keshefoundation.org/

Keshe Foundation | Keshe Foundation

April 21st and 22nd   Limited space available!
#12
abram1b2 Cej
0
Mar 15, 2016
Almira
Sem si ogledal zadevo.Nekaj je uporabnega,nekaj ni.Preveč neznank.Pa še to kje in katera kitajska firma to že proizvaja.Ali bo spet internetni nateg,kot je običajno s kitajsko robo.EDino kar imajo Kitajci največ na svetu je rudnina -redke zemlje-,katere uporaba nenormalno raste.
#11
abram1b2 Cej
0
Mar 15, 2016
Almira-tule se ne vikamo!
Bibavica je isti pojav. Vse elektromagnetno valovi.
ALi agregat deluje samostojno in ni potreben priklop na električno omrežje,ampak sam proizvaja moč 4-5 KW.Če je potreben za delovanje najprej električni tok,potem to ni to! Ne da se mi iskati po netu tega,zato te prosim za odgovor..
#10
Radmila Čučak
0
Mar 15, 2016
Abram.......sočasnost vleka in privleka ...med Luno in Zemljo....ali imate v mislih ......magnetno odbojno/privlačno silo...?
#9
Radmila Čučak
0
Mar 15, 2016
Abram ....ena dimenzija časa T.O. ...to je tisto o čemer govori Eckhart Tolle in ga imenuje čas ZDAJ
#8
Radmila Čučak
0
Mar 15, 2016
Plazma je 4. stanje materije ( trdno, tekoče, plinasto. plazma) . Je "juha" kvantnih delčkov, nevezanih v obliko atoma...Mehran Tavakoli Keshe ni teoretik....naredil je celo vrsto praktičnih aplikacij....kot je antigravitacijsko leteče plovilo......plazmični jedrski reaktor.........od decembra 2015 pa Kitajska izdeluje po njegovem načrtu zero point generator električne energije...ki je v prodaji za 800 EUR.....4-5 KWh......s priklopom na električno omrežje......
#7
abram1b2 Cej
0
Mar 15, 2016
Kaj pa je plazma Radmila?
#6
Pokaži več komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-03-15 11:40:34 (Mar 15, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
KOGA LAHKO SPOŠTUJE OBIČAJEN SLOVENEC ?
SMO MI POTOMCI NEZEMLJANOV IZGNANIH IZ RAJA ?*
VESOLJNA GEOMETRIJA
SINTROPIJA- Fizika Andreja Detele
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Avgust 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj