Kategorija: kolumne

NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Nov motor, novo ime - Yamaha Tracer 9 in Tracer 9 GT
Tim Gajser: "Letošnja sezona je bila zagotovo ena izmed težjih, a nam je uspelo!"
BMW iz Indije. Pa je s tem kaj narobe?
Daimler in Geely v skupen razvoj pogonskih rešitev prihodnosti
Zima 2020/2021: Akumulator - kako vedeti, kdaj je iztrošen, na kaj paziti pri nakupu novega?
Volvo v imenu varnosti iz 30 metrov na tla pometal več povsem novih vozil (video)
Renaultov prihodnji križanec sili na neurejene podlage
Nadvojvoda je prava zver
Premiera: Subaru BRZ v drugo napenja še več mišic
Zima 2020/20121: Celoletne pnevmatike - Še vedno le kompromis
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
November 2020
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Avto magazin
Nov 13, 2020

Draga, skrčil sem državo!

Če ne drugače, je pandemija koristna, da se vsake toliko spravimo preverjat samoumevno. Gre pa tako.

undefined

Avto magazin
Nov 12, 2020

Kako blizu (ali daleč) je nova davčna zakonodaja?

Spet zgodba o jari kači, bi lahko rekli. Približno dve leti se vlečejo predlogi in priprave nove davčne zakonodaje, do februarja je bilo mogoče oddati predloge na vladne predloge, saj naj bi nov način obračunavanja davka na motorna vozila začel veljati 1. januarja. Sicer se lahko zgodi, da se bodo novi avtomobili – in to vsi – precej podražili.

undefined

Avto magazin
Oct 09, 2020

Kolumna: Marko Radmilovič - Motorke

Današnja zgodba potrebuje predzgodbo. Devetdeseta so se ravno izvalila, ko sva s tedanjim dekletom, današnjo ženo, sedela pod enim od francoskih alpskih prelazov. Grizljala sva suhi obrok iz bližnjega supermarketa, saj so bili vsi najini prihranki in z njimi topla hrana na potovanju zbrani v prečudovitem BMW K 100 za nama. Na parkirišču čez cesto se je na napad na prelaz pripravljala francoska dru

undefined

Avto magazin
Oct 08, 2020

Uvodnik: Matjaž Korošak - 29 let zgodovine …

Malo se nas spomni, kako skromni so bili začetki in kako zanimiva je bila ideja, ki so jo izpeljali trije mediji, danes pa je izbor za Slovenski avto leta precej več kot zgolj izbor najbolj odmevnega novinca na štirih kolesih. Slovenski avto leta je v skoraj treh desetletjih ponovitev postal institucija, ki zdaj združuje že devet medijev (in še nekaj medijskih naslovov) in vsako leto izbora generi

undefined

Avto magazin
Sep 21, 2020

Štirje potniki v avtu. Da o virusu ne govorimo.

Zadnjič sem se znašel v avtomobilu s tremi mladci. Nismo se ravno poznali; ena tistih voženj, ki jih je sodobna mobilnost polna. Na pol tujci v prevoznem sredstvu, ki ne pripada ravno javnemu prevozu. Torej, ujeti v avtomobilu, ki je z epidemiološkega stališča že tako ali dvomljivo okolje.

undefined

Avto magazin
Sep 10, 2020

Red v hiši

Znamenita afera Dieselgate, ki je dodobra pretresla koncern Volkswagen, razkrila nepravilnosti in sporne prakse proizvajalcev pri testiranju izpustov vozil, na neki način še vedno traja, saj vsake toliko časa javnost izve za kak nov primer, novo ime, znamko, ki gre pred preiskovalne organe.

undefined

Avto magazin
Jul 24, 2020

Kolumna: Marko Radmilovič - Od zadaj!

Ta tekst se je imel namen začeti drugače, definitivno naj bi se drugače končal, govoril pa naj bi o nečem čisto drugem. Pa žal govori o tem. Takšne dneve pač živimo.

undefined

Avto magazin
Jun 15, 2020

Uresničite si sanje (Kolumna: Sebastjan Plevnjak)

Tokratno kolumno namenjam vsem, ki ste kdaj sanjali, da bi si kupili motocikel, in vsem vam, ki ga že imate, pa bi zamenjali znamko. A seveda ne za kakršnokoli!

undefined

Avto magazin
Jun 11, 2020

Uvodnik - Živeti s tem

»Bilo je neizogibno …« Tako se začne roman Ljubezen v času kolere nobelovca Gabriela Garcie Marqueza. Če kolero zamenjam z aktualnim koronavirusom in Florentinovo ljubezen do Fermine s svojo ljubeznijo do avtov, se z lahkoto prepoznam v trpljenju, ko Florentino preživlja dneve v osami, čakajoč na priložnost, da svojo ljubezen izpove Fermini.

undefined

Avto magazin
May 18, 2020

Začenja se

Svojo pisarno doma sem med koronavirusom odstopil svoji boljši polovici. Pa ne zgolj zato, da bi bil prijazen, ampak, priznam, velikokrat teksti nastajajo kar za kuhinjsko mizo. Ni mi čisto jasno, zakaj tam, a verjetno je razlog, da imam pol metra stran veliko okno, ki mi odpira pogled na polja in vmes tudi na cesto. Če posije še sonce, je moj dan takoj lepši in produktivnejši.

undefined

Avto magazin
May 14, 2020

EKOlogika?

Ena od vej obstoja državnega Eko sklada je tudi pospešiti prehod na elektromobilnost. Težko rečemo, da je njihovo delo izobraževalne in ozaveščevalne narave, saj, enostavneje povedano, upravljajo denar, namenjen spodbudam za prehod na bolj čiste oblike porabnikov energije. To, da vsaj v avtomobilizmu niso strokovno podkovani, je zaznati iz odlokov, ki so jih sprejeli v zadnjem uradnem listu, izdan

undefined

Avto magazin
Apr 10, 2020

Kolumna: Sebastjan Plevnjak - Svet stoji

Zdi se, da nas je koronavirus popolnoma razorožil. Pojavljajo se sicer različna mnenja in vprašanja, a težko je biti v tem trenutku zares pameten. Morda so sprejeti ukrepi prestrogi, zagotovi pa so sprejeti zato, da pripomorejo k izboljšanju zdravstvenega položaja, da se razume.

undefined

Avto magazin
Apr 09, 2020

Uvodnik - Živeti s tem

»Bilo je neizogibno …« Tako se začne roman Ljubezen v času kolere nobelovca Gabriela Garcie Marqueza. Če kolero zamenjam z aktualnim koronavirusom in Florentinovo ljubezen do Fermine s svojo ljubeznijo do avtov, se z lahkoto prepoznam v trpljenju, ko Florentino preživlja dneve v osami, čakajoč na priložnost, da svojo ljubezen izpove Fermini.

undefined

Avto magazin
Mar 16, 2020

Ljubezen

Zdaj nam je že vsem bolj ali manj jasno, da preživljamo čase, ki smo jih včasih videli zgolj v kakšnem znanstvenofantastičnem filmu in za katere smo mislili, da se nam ne morejo zgoditi.

Kolumna: Sebastjan Plevnjak // Ljubezen - Kolumne - Avto Magazin

Zdaj nam je že vsem bolj ali manj jasno, da preživljamo čase, ki smo jih včasih videli zgolj v kakšnem znanstvenofantastičnem filmu in za katere smo m
Avto magazin
Feb 18, 2020

Veličastnih sedem

Počasi se bliža avtomobilski vrhunec letošnjega leta. Ko bo izšla naslednja številka, bosta namreč za nami ženevski avtomobilski salon, znan pa bo tudi evropski avto leta 2020.

Kolumna: Sebastjan Plevnjak // Veličastnih sedem - Kolumne - Avto Magazin

Počasi se bliža avtomobilski vrhunec letošnjega leta. Ko bo izšla naslednja številka, bosta namreč za nami ženevski avtomobilski salon, znan pa bo tud
Avto magazin
Jan 20, 2020

Po Golfu Golf

Malo je avtomobilov na svetu, ki jih ljudje čakajo tako kot Golfa.

Kolumna: Sebastjan Plevnjak // Po Golfu Golf - Kolumne - Avto Magazin

Malo je avtomobilov na svetu, ki jih ljudje čakajo tako kot Golfa.
Avto magazin
Nov 15, 2019

Uvodnik - Strah

Strah je osnovni mehanizem za preživetje. Pripravi nas in vodi k potrebi po soočenju z izzivom. Ljudem, ki zase pravijo, da se ničesar ne bojijo, bi težko zaupal neko nalogo. Imajo željo? So pripravljeni? Zaznajo izzive?

Kolumna: Saša Kapetanovič // Uvodnik - Strah - Kolumne - Avto Magazin

Strah je osnovni mehanizem za preživetje. Pripravi nas in vodi k potrebi po soočenju z izzivom. Ljudem, ki zase pravijo, da se ničesar ne bojijo, bi t
Avto magazin
Oct 14, 2019

16

16 morda ni odgovor na vprašanje o Vesolju, življenju in sploh vsem, je pa 16 let zelo dolga doba. Dovolj dolga, da človek pozabi marsikatero podrobnost. Zato ne vem čisto točno, kaj vse se je dogajalo 27. oktobra 2003, sem si pa dobro zapomnil, kaj se je tisti dan zgodilo.

Kolumna: Dušan Lukič // 16 - Kolumne - Avto Magazin

16 morda ni odgovor na vprašanje o Vesolju, življenju in sploh vsem, je pa 16 let zelo dolga doba. Dovolj dolga, da človek pozabi marsikatero podrobno
Avto magazin
Sep 24, 2019

Počitniško razpoloženje

Mesec avgust lahko označimo za zatišje pred viharjem. Tako v avtomobilskem svetu kot tudi zasebnem. Počitnice so v polnem razmahu, otroci o šoli ne razmišljajo. Vsaj tisti najmanjši ne.

Kolumna: Sebastjan Plevnjak // Počitniško razpoloženje - Kolumne - Avto Magazin

Mesec avgust lahko označimo za zatišje pred viharjem. Tako v avtomobilskem svetu kot tudi zasebnem. Počitnice so v polnem razmahu, otroci o šoli ne ra
Avto magazin
Sep 12, 2019

Dirkanje je nevarno

Dirkanje je nevarno, piše na večini izjav ob akreditacijah, ki jih podpišemo novinarji, ko gremo na dirko. Enako piše na večini vstopnic za gledalce, in bodimo realni: tudi zato ga imamo radi.

Kolumna: Dušan Lukič // Dirkanje je nevarno - Kolumne - Avto Magazin

Dirkanje je nevarno, piše na večini izjav ob akreditacijah, ki jih podpišemo novinarji, ko gremo na dirko. Enako piše na večini vstopnic za gledalce,

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj