AVTOCENTER ORMOŽ d.o.o. Ormož

Avtocenter Ormož
Hardek 44c
2270 Ormož

Telefon:051/677-577
(02) 741 64 00
Fax: (02) 741 64 10
E-mail: info@avto-center.si

NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

EuroNCAP: Novi renault twingo dobil štiri zvezdice za varnost
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2020
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

EuroNCAP: Novi renault twingo dobil štiri zvezdice za varnost

AVTOCENTER ORMOŽ d.o.o. Ormož
29.09.2014 12:02 (Sep 29, 2014)

Novomeškemu urbanemu malčku so varnostno petico odnesli asistenčni sistemi

EuroNCAP: Novi renault twingo dobil štiri zvezdice za varnost


							 Avtor: Jure Gregorčič

Twingo je na EuroNCAP preizkusnih trčenjih dobil štiri zvezdice. Njegova potniška kabina se je izkazala za čvrsto, dobra je zaščita otrok, peto zvezdico pa je izgubil zaradi ocene varnostnih sistemov.

Malček iz Revoza je kljub svoji majhnosti varen in čvrst avtomobil

Twingo je pri zaščiti potnikov dobro ščitil vse dele telesa.

Novi twingo se je tudi po zaostrenih kriterijih agencija EuroNCAP, ki opravlja preizkusna trčenja, izkazal kot varen in čvrst avtomobil. Pri treh od štirih ocenjevalnih postavk – zaščita odraslih potnikov (78 odstotkov) , zaščita otrok (81 odstotkov) in pešcev (68 odstotkov) – je dobil dobre ocene in s številom točk krepko presegel prag šestdesetih odstotkov, kolikor jih agencija zahteva za varnostne odličnjake. 

Peto zvezdico skupne varnostne ocene pa je izgubil v postavki varnostnih asistenčnih sistem

Oglasi

Vsi oglasi tega podjetja

axial-flow 6088 246kw/335km   tridesetletne izkušnje sistema axial flow® v zadnjih 30 letih je case-ih izboljšal zasnovo enojnega vrstnega rotorja in tako zagotovil odličnost svojih strojev, ko gre za učinek, učinkovitost ter kapaciteto pridelave. axial-flow® kombajni vam ponujajo preizkušen, vsestranski in ekonomični sistem žetve. enojni vrstni axial-flow® rotor. rotor axial-flow® je srce procesa žetve in skrbi za dinamično in natančno pridobivanje zrnja. pridelek se pomika skozi kombajn po učinkovitem sistemu brez kakršnih koli motenj in tako bistveno prispeva h kakovostnemu rezultatu, to je nepoškodovano zrnje. sposobnost predelave cele vrste pridelkov. pšenica, rž, koruza, riž, ali oljna repica, axial-flow® je preizkušen sistem žetve, ki je zasnovan tako, da vam daje prednost pri poslovanju. case ih ponuja možnost žetve navdušujočega obsega različnih vrst pridelkov in to vseh s tradicionalno učinkovitostjo in ekonomičnostjo. učinkovitost je doma že v zasnovi. najnovejši case ih kombajni vključujejo tehnologijo dodatne moči (power boost) za vrhunski učinek pri žetvi, poleg tega pa ponujajo celo vrsto naprednih storitev in funkcij, ki vam pomagajo pri maksimalni učinkovitosti na polju. axial-flow® kombajni s svojo robustno zasnovo ponujajo pravo poslovno rešitev in to sezono za sezono.  

Kategorija: Kmetijska mehanizacija

Cena: Pokličite za ceno

axial-flow 9120  360kw/490km     maksimalen donos za maksimalen dobiček uspeh vašega poslovanja se meri s prihodkom, ki ga zaslužite z vašim posevkom. ne glede na izzive, s katerimi se spopadate skozi sezono, imate le eno priložnost, da vaš pridelek spravite iz polja na trg v odličnem stanju. kombajni axial-flow® opravijo to delo učinkoviteje, kot kateri koli drug kombajn. vsako zrno je skrbno obdelano, kar se odraža v njegovi vrednosti. povečajte vaš dobiček. zahvaljujoč zasnovi st enojnega rotorja skrbi sistem axial-flow® za pridelavo najkakovostnejšega zrnja z minimalno izgubo in poškodbami zrnja in tako lahko pridelovalcu zagotavlja vrhunsko kakovost pridelave. vaša investicija se vrača na licu mesta: ovrednotite vaše delo in dovolite, da axial-flow® oplemeniti vaš posel. zmanjšajte stroške. s kombajnom axial-flow® pridobite vrhunski učinek in kakovost in to za nizke obratovalne stroške. motor je ekonomičen in učinkovit ter nudi vso moč, ki jo potrebujete čez dan. zahvaljujoč st rotorju kombajn varčuje z gorivom tudi v primeru vlažnih pogojev. poleg tega veliko manj časa porabite za vzdrževanje, saj v kombajnu ni potrebno skrbeti za pogonske jermene. čas delovanja je maksimalen, vzdrževanje pa enostavno. imejte žetev pod nadzorom. upravljanje mlatilnice in sita se izvaja iz kabine, odčitki pa so prikazani na monitorju v milimetrih. preklapljanje v cestni način se izvaja z inteligentnim procesiranjem sistema, tako da vam ni potrebno ustavljati pri preklapljanju. pritisnete stikalo in pomaknete kontrolno ročico naprej. pregled na header je odličen, iz kabine pa imate neoviran pregled. kabina je oblikovana na klasičen case-ih ergonomski način, kar pomeni maksimalen nadzor ob maksimalnem udobju.  

Kategorija: Kmetijska mehanizacija

Cena: Pokličite za ceno

axial-flow 7088 269kw/366km   tridesetletne izkušnje sistema axial flow® v zadnjih 30 letih je case-ih izboljšal zasnovo enojnega vrstnega rotorja in tako zagotovil odličnost svojih strojev, ko gre za učinek, učinkovitost ter kapaciteto pridelave. axial-flow® kombajni vam ponujajo preizkušen, vsestranski in ekonomični sistem žetve. enojni vrstni axial-flow® rotor. span>rotor axial-flow® je srce procesa žetve in skrbi za dinamično in natančno pridobivanje zrnja. pridelek se pomika skozi kombajn po učinkovitem sistemu brez kakršnih koli motenj in tako bistveno prispeva h kakovostnemu rezultatu, to je nepoškodovano zrnje. sposobnost predelave cele vrste pridelkov. pšenica, rž, koruza, riž, ali oljna repica, axial-flow® je preizkušen sistem žetve, ki je zasnovan tako, da vam daje prednost pri poslovanju. case ih ponuja možnost žetve navdušujočega obsega različnih vrst pridelkov in to vseh s tradicionalno učinkovitostjo in ekonomičnostjo. učinkovitost je doma že v zasnovi. najnovejši case ih kombajni vključujejo tehnologijo dodatne moči (power boost) za vrhunski učinek pri žetvi, poleg tega pa ponujajo celo vrsto naprednih storitev in funkcij, ki vam pomagajo pri maksimalni učinkovitosti na polju. axial-flow® kombajni s svojo robustno zasnovo ponujajo pravo poslovno rešitev in to sezono za sezono.

Kategorija: Kmetijska mehanizacija

Cena: Pokličite za ceno

axial-flow 8120 313kw/425km   maksimalen donos za maksimalen dobiček uspeh vašega poslovanja se meri s prihodkom, ki ga zaslužite z vašim posevkom. ne glede na izzive, s katerimi se spopadate skozi sezono, imate le eno priložnost, da vaš pridelek spravite iz polja na trg v odličnem stanju. kombajni axial-flow® opravijo to delo učinkoviteje, kot kateri koli drug kombajn. vsako zrno je skrbno obdelano, kar se odraža v njegovi vrednosti. povečajte vaš dobiček. zahvaljujoč zasnovi st enojnega rotorja skrbi sistem axial-flow® za pridelavo najkakovostnejšega zrnja z minimalno izgubo in poškodbami zrnja in tako lahko pridelovalcu zagotavlja vrhunsko kakovost pridelave. vaša investicija se vrača na licu mesta: ovrednotite vaše delo in dovolite, da axial-flow® oplemeniti vaš posel. zmanjšajte stroške. s kombajnom axial-flow® pridobite vrhunski učinek in kakovost in to za nizke obratovalne stroške. motor je ekonomičen in učinkovit ter nudi vso moč, ki jo potrebujete čez dan. zahvaljujoč st rotorju kombajn varčuje z gorivom tudi v primeru vlažnih pogojev. poleg tega veliko manj časa porabite za vzdrževanje, saj v kombajnu ni potrebno skrbeti za pogonske jermene. čas delovanja je maksimalen, vzdrževanje pa enostavno. imejte žetev pod nadzorom. upravljanje mlatilnice in sita se izvaja iz kabine, odčitki pa so prikazani na monitorju v milimetrih. preklapljanje v cestni način se izvaja z inteligentnim procesiranjem sistema, tako da vam ni potrebno ustavljati pri preklapljanju. pritisnete stikalo in pomaknete kontrolno ročico naprej. pregled na header je odličen, iz kabine pa imate neoviran pregled. kabina je oblikovana na klasičen case-ih ergonomski način, kar pomeni maksimalen nadzor ob maksimalnem udobju.  

Kategorija: Kmetijska mehanizacija

Cena: Pokličite za ceno

axial-flow 7120 268kw/365km   maksimalen donos za maksimalen dobiček uspeh vašega poslovanja se meri s prihodkom, ki ga zaslužite z vašim posevkom. ne glede na izzive, s katerimi se spopadate skozi sezono, imate le eno priložnost, da vaš pridelek spravite iz polja na trg v odličnem stanju. kombajni axial-flow® opravijo to delo učinkoviteje, kot kateri koli drug kombajn. vsako zrno je skrbno obdelano, kar se odraža v njegovi vrednosti. povečajte vaš dobiček. zahvaljujoč zasnovi st enojnega rotorja skrbi sistem axial-flow® za pridelavo najkakovostnejšega zrnja z minimalno izgubo in poškodbami zrnja in tako lahko pridelovalcu zagotavlja vrhunsko kakovost pridelave. vaša investicija se vrača na licu mesta: ovrednotite vaše delo in dovolite, da axial-flow® oplemeniti vaš posel. zmanjšajte stroške. s kombajnom axial-flow® pridobite vrhunski učinek in kakovost in to za nizke obratovalne stroške. motor je ekonomičen in učinkovit ter nudi vso moč, ki jo potrebujete čez dan. zahvaljujoč st rotorju kombajn varčuje z gorivom tudi v primeru vlažnih pogojev. poleg tega veliko manj časa porabite za vzdrževanje, saj v kombajnu ni potrebno skrbeti za pogonske jermene. čas delovanja je maksimalen, vzdrževanje pa enostavno. imejte žetev pod nadzorom. upravljanje mlatilnice in sita se izvaja iz kabine, odčitki pa so prikazani na monitorju v milimetrih. preklapljanje v cestni način se izvaja z inteligentnim procesiranjem sistema, tako da vam ni potrebno ustavljati pri preklapljanju. pritisnete stikalo in pomaknete kontrolno ročico naprej. pregled na header je odličen, iz kabine pa imate neoviran pregled. kabina je oblikovana na klasičen case-ih ergonomski način, kar pomeni maksimalen nadzor ob maksimalnem udobju.    

Kategorija: Kmetijska mehanizacija

Cena: Pokličite za ceno

axial-flow 5088 216kw/294km   tridesetletne izkušnje sistema axial flow® v zadnjih 30 letih je case-ih izboljšal zasnovo enojnega vrstnega rotorja in tako zagotovil odličnost svojih strojev, ko gre za učinek, učinkovitost ter kapaciteto pridelave. axial-flow® kombajni vam ponujajo preizkušen, vsestranski in ekonomični sistem žetve. enojni vrstni axial-flow® rotor. rotor axial-flow® je srce procesa žetve in skrbi za dinamično in natančno pridobivanje zrnja. pridelek se pomika skozi kombajn po učinkovitem sistemu brez kakršnih koli motenj in tako bistveno prispeva h kakovostnemu rezultatu, to je nepoškodovano zrnje. sposobnost predelave cele vrste pridelkov. pšenica, rž, koruza, riž, ali oljna repica, axial-flow® je preizkušen sistem žetve, ki je zasnovan tako, da vam daje prednost pri poslovanju. case ih ponuja možnost žetve navdušujočega obsega različnih vrst pridelkov in to vseh s tradicionalno učinkovitostjo in ekonomičnostjo. učinkovitost je doma že v zasnovi. najnovejši case ih kombajni vključujejo tehnologijo dodatne moči (power boost) za vrhunski učinek pri žetvi, poleg tega pa ponujajo celo vrsto naprednih storitev in funkcij, ki vam pomagajo pri maksimalni učinkovitosti na polju. axial-flow® kombajni s svojo robustno zasnovo ponujajo pravo poslovno rešitev in to sezono za sezono.

Kategorija: Kmetijska mehanizacija

Cena: Pokličite za ceno

Tc 5080 177kw / 240km zgodba o uspehu odkar je serija tc leta 1992 prišla na tržišče, je dosegla in presegla pričakovanja na tisoče zadovoljnih lastnikov in upravljalcev. kombajni serije tc5000 so pravi odgovor za posamezne kmete kot tudi zadruge, saj so znana po svoji učinkovitosti in zanesljivosti. novi tc5000 smo razvili na temeljih teh uspehov, zato serija tc5000 ponuja izboljšane motorje z zmanjšanimi emisijami, delo s kombajnom je še bolj udobno in pregledno, kakovost požetega pridelka pa je naravnost odlična. tc5000 je moderno zasnovan kombajn, ki združuje nizke stroške poslovanja z visoko kakovostjo obdelave in predelave ter udobje in varnost upravljalcev in vzdrževalcev. s privlačnim designom in odlično izdelavo je kombajn serije tc5000 v ponos lastniku. značilnost nove serije tc5000 je veliko različnih modelov. na voljo so modeli s 4 in 5 pretresali slame in s hidrostatičnim pogonom. na voljo je tudi pestra izbira motorjev od 125 kw do 177 kw. visokotehnološki rezalni sistem skrbi za visoko kakovost žetve in tako še povečuje učinkovitost dela. učinkovit rezalni sistem napredni rezalni sistemi in dodatna vodila za izkoriščanje funkcij kombajna vidno izboljšata njegovo delovno učinkovitost. ker so kombajni serije tc5000 opremljeni z velikimi shrambami, prihaja do manj postankov za njihovo spraznitev, zato je časovni izkoristek večji. na voljo je tudi dodatna oprema, kot je čistilni sistem, ki se prilagaja glede na nagnjenost površja. ta omogoča brezhibno delovanje tudi na strmejših področjih. kakovostno ločevanje zrn v vseh pogojih ločevalni sistem poskrbi za skoraj popolno ločitev zrn od stebel. ločevalni boben in koš, sta dovolj velika, da omogočita selekcijo med posameznimi elementi in jih primerno razvrstita. vse to omogoča močno trenje med bobnom in košem. po končanju ločevanja, se zrna shranijo v za to primerno shrambo, trosilci pa poskrbijo, da pride do izločitve stebel v enakomernih presledkih. zaradi naprednega rezilnega in ločilnega sistema, je možno vzdrževati stalno hitrost, četudi so žitarice različno zrele. tudi neravno površje ni ovira stalni hitrosti, saj kombajni samodejno uravnavajo višino rezil in s se s pomočjo hidravlike prilagajajo na površje. ta tehnologija obstaja v treh oblikah: lateralfloat™, autofloat™, in controlfloat™. modeli s 5 pretresali slame so opremljeni tudi z vrtljivim ločevalnikom, s čimer je izboljšano ločevanje predvsem pri žetvi gostih pridelkov in pridelkov v slabših pogojih. z veliko shrambo za žito je tc5000 neodvisen in ima velik doseg žetve, kar pomeni izjemno učinkovitost delovnega dne. zmogljivi, a varčni motorji pri novi seriji tc5000 imate na izbiro veliko število modelov z delovnimi močmi od 125 kw (175 km) do 177 kw (250km). vse za udobno delo novi kombajni serije tc5000 imajo moderno kabino z različnimi elementi udobja, ki imajo za takšen kombajn izreden pomen. na udobnem sedežu ima voznik odličen pregled nad delovnim prostorom. panoramsko okno omogoča širok vidni kot, ki znaša kar 191°. za boljši pregled nad rezili lahko prirejamo celo tla kabine. z multifunkcijsko ročico nadziramo vse funkcije rezila, ročica pa se lepo prilega roki in omogoča natančne ter hitre odzive .

Kategorija: Kmetijska mehanizacija

Cena: Pokličite za ceno

Cx8060 245kw/333km za dolgotrajen uspeh kombajn cx8000 postavlja nove mejnike in standarde pri žetvi in spravilu pridelka. z leti razvoja so se spremenile zahteve pridelovalcev in temu se je prilagodila tudi serija cx8000. sodobno oblikovan vrhunski delovni stroj združuje napredne ideje, tradicionalno zanesljivost in izkušnje ter prilagodljivost zahtevam uporabnikov. že od zasnove in uvedbe koncepta cx leta 2001 je bilo jasno, da ta izjemno prilagodljiv sistem vsebuje tudi ogromno potenciala za nadaljni razvoj in optimizacijo. kakovost žetve in končnega produkta se je z razvojem le še povečevala in danes je tu serija cx8000. kombajn, ki vas zagotovo ne bo razočaral. prilagojen vsakemu pridelku extra-capacity in high-capacity pobiralni sistem za visoke hitrosti pobiranja pridelka pobiralni sistem high-capacity ima velike rezalne nože, hitrost rezanja pa je zelo enostavno nastavljiva. s sistemom high-capacity dosežete velike hitrosti pri pobiranju pridelka, hkrati pa kakovost pridelka ni ogrožena. noži pri sistemu extra-capacity pa so poleg omenjenega še zelo vsestranski in namenjeni celi vrsti pridelkov. pobiralni sistem varifeed ™ za žetev pridelka po merivarifeed ™ sistem ima razširljivo pobiralno ploščo. ploščo je mogoče podaljšati do 500mm, kar upravljalcu omogoča namestiti rezalno površino za optimalno širino pobiranja. ob spremenjenih pogojih dela lahko upravljalec širino pobiralne naprave hitro prilagodi. hidravlično upravljano vreteno še poveča učinkovitost in produktivnost pri izredno gostih pridelkih. brez strahu tudi v zahtevnejših pogojih kombajni cx8000 se odlično znajdejo tudi v težavnejših razmerah. ker imajo ti kombajni velik mlatilni boben, za optimalno delovanje ni potrebna velika hitrost vrtenja, velik boben pa doseže tudi velik vztrajnostni moment, kar pomeni mirnejše delovanje celotnega sistema. izjemne možnosti ločevanjanew holland je razvil vrtljivi ločevalnik, ki je posebej oblikovan tako, da izloči težje izločljiva zrna. v celoti nastavljiv sistem multi-thresh™ omogoča enostavno prilagajanje na spreminjajoče se razmere. pri vlažnih pridelkih pa se izkaže mlatilna enota quattro, pretresala slame pa svoje delo opravijo optimalno. agregati z izjemno zalogo moči za produktivnost brez kompromisa motorji kombajnov serije cx8000 so opremljeni z zmogljivimi motorji, ki ustrezajo normativom tier-iii. motorji imajo kakovosten in učinkovit hladilni sistem, ki se brez težav spopade s še tako zahtevno okolico. prenos moči je izjemen in optimiran do potankosti, samodejno napenjanje jermenov pa skrbi za stalen in učinkovit oprijem pri še tako velikih obremenitvah. osupljiva preglednost zaradi brezhibnega pregleda in nadzora nad celotnim dogajanjem okoli stroja je upravljanje maksimalno učinkovito, kabina serije cx8000 pa je prostornejša, kot katerakoli kabina na tržišču. poleg tega so vse kontrole skrbno razporejene in zlahka dosegljive, vibracije pri delu so zmanjšane na minimum. vsi modeli serije cx8000 so opremljeni s klimatsko napravo, na voljo je tudi opcijska avtomatska klimatska naprava.

Kategorija: Kmetijska mehanizacija

Cena: Pokličite za ceno

jxu 95 71kw/97km če želite ostati v koraku s časom, potrebujete traktor, ki vam v vsakem trenutku zagotavlja potrebno moč za učinkovito, zanesljivo in stroškovno učinkovito opravljanje dela. ne glede na vrsto, čas ali zahtevnost opravila je traktor serije jxu vedno pripravljen. traktorje serije jxu poganjajo odlični štirivaljni motorji s turbopolnilnikom in hladilnikom polnilnega zraka (intercooler), kar pomeni maksimalno zmogljivost ob nizki porabi goriva. zaradi velikega porasta navora je jxu živahen, k še večji učinkovitosti pa pripomore še zanesljiva in zmogljiva priključna gred. motorji traktorjev jxu vas ob porastu navora, ki znaša tudi do osupljivih 40%, ne bodo nikoli pustili na cedilu. s priključno gredjo, ki jo ima vgrajeno jxu, imate vse pod nadzorom. glede na vaše potrebe je lahko traktor opremljen z mehanskim ali elektronskim nadzorom priključne gredi. odličen nadzor nad dviganjem in spuščanjem, nadzor vklopa in izklopa ter kapaciteta dviga 5890kg na zadnji dvigalki, vse to in še več zmore jxu

Kategorija: Traktorji

Cena: Pokličite za ceno

jxu 115 83kw/113km če želite ostati v koraku s časom, potrebujete traktor, ki vam v vsakem trenutku zagotavlja potrebno moč za učinkovito, zanesljivo in stroškovno učinkovito opravljanje dela. ne glede na vrsto, čas ali zahtevnost opravila je traktor serije jxu vedno pripravljen. traktorje serije jxu poganjajo odlični štirivaljni motorji s turbopolnilnikom in hladilnikom polnilnega zraka (intercooler), kar pomeni maksimalno zmogljivost ob nizki porabi goriva. zaradi velikega porasta navora je jxu živahen, k še večji učinkovitosti pa pripomore še zanesljiva in zmogljiva priključna gred. motorji traktorjev jxu vas ob porastu navora, ki znaša tudi do osupljivih 40%, ne bodo nikoli pustili na cedilu. s priključno gredjo, ki jo ima vgrajeno jxu, imate vse pod nadzorom. glede na vaše potrebe je lahko traktor opremljen z mehanskim ali elektronskim nadzorom priključne gredi. odličen nadzor nad dviganjem in spuščanjem, nadzor vklopa in izklopa ter kapaciteta dviga 5890kg na zadnji dvigalki, vse to in še več zmore jxu

Kategorija: Traktorji

Cena: Pokličite za ceno

maxxum 110 82kw/112km presenečeni boste nad močjo, ki jo razvijejo maxxum-ovi dieselski motorji s turbinskim polnjenjem. glede na velikost traktorja je moč impresivna, obenem pa je poraba goriva nizka. izbira moči je velika, od 101km do 141km. tudi prenos vas ne bo razočaral. na voljo sta dvohitrostni powershift s 24x24 prestavami v treh območjih ali polovični powershift 16x16. powershift olajša delo pod obremenitvami, medtem ko je powershuttle smerna ročica idealna za delo z nakladalcem. za serijo maxxum sta značilna izjemna moč in odzivnost. zato so ti traktorji vsestranski in primerni za še tako zahtevna opravila. hidravlika je zasnovana učinkovito in hkrati prijazno do uporabnika. upravljanje brez napora, to je maxxum. kabina v seriji maxxum je posebej zasnovana tako, da je traktor primeren za nizke prehode in profile. nizki oboki in hlevi za maxxum ne bodo predstavljali težav. kabina je izjemno pregledna in presenečeni boste nad vidljivostjo, ki jo ponuja.

Kategorija: Traktorji

Cena: Pokličite za ceno

Maxxum 115 86kw/117km presenečeni boste nad močjo, ki jo razvijejo maxxum-ovi dieselski motorji s turbinskim polnjenjem. glede na velikost traktorja je moč impresivna, obenem pa je poraba goriva nizka. izbira moči je velika, od 101km do 141km. tudi prenos vas ne bo razočaral. na voljo sta dvohitrostni powershift s 24x24 prestavami v treh območjih ali polovični powershift 16x16. powershift olajša delo pod obremenitvami, medtem ko je powershuttle smerna ročica idealna za delo z nakladalcem. za serijo maxxum sta značilna izjemna moč in odzivnost. zato so ti traktorji vsestranski in primerni za še tako zahtevna opravila. hidravlika je zasnovana učinkovito in hkrati prijazno do uporabnika. upravljanje brez napora, to je maxxum. kabina v seriji maxxum je posebej zasnovana tako, da je traktor primeren za nizke prehode in profile. nizki oboki in hlevi za maxxum ne bodo predstavljali težav. kabina je izjemno pregledna in presenečeni boste nad vidljivostjo, ki jo ponuja.

Kategorija: Traktorji

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj