Članek
"Jugoslavije ne bi skupaj držalo niti lepilo"
Objavljeno Jun 15, 2014
"Jugoslavije ne bi skupaj držalo niti lepilo." - No, s tem se jaz ne strinjam. Strinjam se s tem, da je nekdo zelo dobro vedel, kako jo razdreti. Vstopiti v čutni, čustveni, miselni svet nekega posameznika ali naroda je šala mala, ko so ljudje nezreli. Prav tako je šala mala notranji svet razdreti. Jugoslavija ni razpadla NARAVNO, razpadla je UMETNO. JAZ CELO MENIM, DA JE LEPILO ŠE ŽIVO.

Kakorko...li že, ne mislim, da ne more nastati neka nova, sodobna, blizu naravnemu stanju vseh narodov...SKUPNA TVORBA...v kateri bi lahko bolj tvorno sodelovali. Lahko je tudi novo ime...še bolj naravno. Umetni dražljaji so zdravi le tisti, ki so blizu naravnemu.

V zadnjih 23 letih sem se naučila destruktivnosti kot pojava. Zelo dobro vem, kako se razdrira. Vstopiš v bližino, vstaviš nezdrav dvom, zapelješ preko spedenanih percepcij in počakaš, ko je človek, narod..najšibkejši...in v nemoči ga prevzameš, zavladaš. Pač, ni to to. Zdravo se potuje iz resničnosti, iz življenja do zdravih, skupnih percepcij. DENAR DELA DESTRUKTIVNE ČUDEŽE.