Prijatelji (1)
Branko Gaber
Spremljevalci (6)
Ciril Metod Sovdat
Janez Gril
Miran P.
Woodicinvestment Company
Branko Debelbonis
Laščan Zlatorog
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Poziv Predsedniku Republike Slovenije k zadržanju volitev in referenduma
V Sloveniji ni demokracije, DOKAZI
OKUPATOR Z JUGA V “POLNI OFENZIVI”
Nepopolna preglednica minulega dela (20. del)
Pobuda za oceno ustavnosti 6. člena ZVRK, v povezavi z 12. členom ZRTVS
Če boste delili, bodo prometne kazni ustrezno spremenili
Kazenska ovadba zaradi kršitve pravice do svobode izražanja na Facebooku
Volilna kampanja za EP je že spet POPOLNOMA NEUSTAVNA
Kakšne raziskave na otrocih na Debelem rtiču?
Majda in Mojca - dva odgovora na nadaljevanko (21. del)
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
2 tir
( 1 )
Belin
( 1 )
cenzura
( 1 )
CETA
( 1 )
delo
( 1 )
Dnevnik
( 1 )
email
( 1 )
ESČP
( 4 )
genocid
( 1 )
KANAL A
( 1 )
Maribor
( 1 )
mediji
( 2 )
MOL
( 1 )
nlb
( 2 )
OPS
( 2 )
OSCE
( 1 )
OVSE
( 1 )
pismo
( 1 )
pop tv
( 2 )
rodomor
( 1 )
rtv slo
( 2 )
Siol
( 2 )
slovaki
( 1 )
Sloveni
( 2 )
sta
( 2 )
Vandali
( 1 )
Vendi
( 1 )
volitve
( 1 )
ZIUGDT
( 4 )
ZRLI
( 3 )
ZRTVS
( 1 )
ZSi
( 1 )
ZVDZ
( 1 )
ZVPR
( 1 )
ZVRK
( 3 )
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

V Sloveniji ni demokracije, DOKAZI

Blaž Babič
30.12.2019 21:57 (Dec 30, 2019)

Kot sem že navedel večkrat v svojih zapiskih, v Republiki Sloveniji ni demokracije. Za namen hitrejšega deljenja po spletu bom tu še enkrat navedel, zakaj dejansko ne moremo govoriti o delujoči demokraciji, zraven pa vam navedem še citate ključnih členov.

1. Financiranje političnih strank je diskriminatorno. Financiranje strank je temelj od temelja vsakega sistema, ki bi ga hoteli šteti za "demokratičnega". Ga ne poznam človeka v Sloveniji, ki bi se s tem ukvarjal vsaj 10% toliko, kot sem se sam. Še več, večina "borcev", ki mi je prišla na pot, je to vsebino preslišala, bodisi zato, ker je ni bila sposobna dojeti ali pa ker niso imeli takih navodil.

23. člen ZPolS
(neuradno prečiščeno besedilo)

(1) Stranke, ki so na zadnjih volitvah v državni zbor kandidirale svoje kandidatke ali kandidate, imajo pravico do sredstev iz državnega proračuna, če so v državi dobile najmanj 1% glasov volivcev.

(2) Če je na volitvah več strank predložilo skupno kandidatno listo, imajo pravico do sredstev iz d

Majda in Mojca - dva odgovora na nadaljevanko (21. del)

Blaž Babič
18.08.2019 12:13 (Aug 18, 2019)

Majda Ceglar

Moj odgovor "Kranskemu vardu"

Že takoj na začetku naj povem, da se najprej sploh nisem hotela odzvati na tole smešno zgodbico Kranskega varda. No, pa sem se vseeno in še to samo zato, ker imam čisto vest in nimam česa skrivati. Prav tako pa tudi vem, da takšne zgodbice začnejo plesti ljudje takrat, ko gre za pomanjkanje pravih argumentov. Svojo zgodbo iz časa mojega članstva v ZSi sem že povedala, zato je ne mislim ponavljati. Lahko pa povem, da ne jaz, ne Blaž Babič, nisva nikoli imela namena uničiti stranke ZSi ali ji kakorkoli škodovati. To namreč počnete kar sami. Pa ne samo z vse bolj čudnimi potezami, pač pa je jasno tudi, da imate velik primanjkljaj inteligenčnih kvot. Pa ste jih nekoč imeli in to ravno s človekom na čelu, ki ga zdaj najbolj kritizirate. Temu ne more oporekati nihče, ki ima kaj v glavi in ki seveda premore toliko obzirnosti, da zmore priznati dobre točke celo nasprotniku. Seveda pa je tudi vse bolj jasno, da je celotno dogajanje del nekega večjega n

Nepopolna preglednica minulega dela (20. del)

Blaž Babič
11.08.2019 21:15 (Aug 11, 2019)

POLITIČNA VSEBINA


Tega do sedaj sicer nisem dosti omenjal, ampak tam nekje okoli 2009 sem bil glavni tajnik Evropskega združenja EU-kritičnih gibanj. To je do danes organizacijsko sicer že precej zamrlo, ampak našim britanskim kolegom (takrat recimo UKIP), je pa uspelo pobegnit iz EU zapora. V TEAM so prišle vse mogoče ne-skrajne organizacije, torej ni bilo "rasistov", ampak so bili pa avstrijski komunisti.

Zdaj pa na večinoma Youtube povezave, če kje kaj ne bo delalo, me prosim obvestite. Seznam je pomagala pripraviti I. Gornik, za kar se ji zahvaljujem.

-------------------------------------------------------------------


(1)
Datum dogodka: 10.10. 2012

Blaž Babič, Komentar ustavnemu sodniku Zobcu
(objava 7.11. 2012)
(objava 15.11. 2012)

Vsebina: Tega dne je imel ustavni sodnik Jan Zobec predavanje na Pravni fakulteti v Ljubljani, z naslovom: "7 NAGLAVNIH GREHOV SLOVENSKEGA PRAVOSODJA". Ob koncu predavanja je Blaž Babič dopolnil njegovo predavanje z nekaj naglavnimi grehi samega Ustavnega so

Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (19)

Blaž Babič
11.08.2019 11:02 (Aug 11, 2019)

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE

Zaokroževanje

Zdaj smo pa tu, pri zadnjem del nadaljevanke, politične psiho-drame iz solzne doline, kjer je ostati pošten in priseben že skoraj kazen, ker okoli sebe lahko samo še opazuješ in se čudiš. Na fb in tw so brigade borcev, oboroženih s tipkovnicami, miškami in edino pametjo na svetu, seveda po naključju prisotno le in izključno med ušesi vsakokratnega obravnavanega "pacienta".

Na televiziji, ki jo odsvetujem gledat, so vsak dan samo še bolj prozorne laži. Klasičnim medijem se resnično sesuvajo gradovi iz kart. Voda teče, voda spodjeda, svetovni splet jim šibi nosilne stebre. Moji zapisi tej vodi pomagajo teči, tej tihi sili, ki bregove dere, ki gre - kot vojska - po dolinah in se izogiba vrhovom (Sun Tzu). Reče se ji resnica.

Kar sem zapisal in kar ste lahko prebrali v tej nadaljevanki, je opis dogajanja znotraj le ene od dvanajstih političnih strank III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE. V II. ligo uvrščam stranke, ki so dobile med 1% in

Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (18)

Blaž Babič
10.08.2019 14:27 (Aug 10, 2019)

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE

(10) Resnica

Dragi vztrajni bralci, bližamo se koncu. Vem, tudi jaz bom pogrešal tole naše popotovanje. Kot krava brenclje. Rutinersko sem odprl še zadnjo, deseto točko "bistrih odgovorov" Ani(ce) Bidar in ugotovil, da bo spet potrebno iti v podobnosti. Po preboju skozi drobne laži pa vse maratonce čaka posebna nagrada, že v tem delu. Povzetek najnovejših dognanj in sklepanj glede vloge ZSi, Šiška in Varde. No, temu delu (18) naj bi sledil še samo eden (19), v katerem nameravam objaviti večino svojih "zbranih del" z Youtube ali spleta, sicer ste pa tako ali tako že veliko tega lahko videli v prejšnjih delih.

In preden se zakopljem v zadnjo analizo, naj vas spomnim, da na razumna vprašanja iskrenih ljudi vedno poskusim odgovoriti, pravtako pa lahko v prihodnje objavim tudi pristna pričevanja, ki bi še s kakšnega drugega zornega kota osvetlila obravnavano tematiko - pa boste lahko brali nadaljevanja od 20 dalje, če mislite, da jih rabite.

Sam

Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (17)

Blaž Babič
07.08.2019 17:04 (Aug 07, 2019)

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE


(9) Uničenje ZSi

Deveta trditev; »Glede na to, da te do danes noben medij ni vprašal nič o goljufiji Lifestyle, lahko mirno sklepam, da delaš s Sistemom, saj ste uspešno uničili stranko (kar sem vama tudi lepo povedal 20. 5. 2017, ko sem imel popolnoma dovolj tvojega meketanja).«

Veš kaj Blaž, dne 20. 5. 2017 stranke ZSi skoraj nihče ni poznal, tako, da nismo imeli česa uničiti. Danes še vedno nismo zadovoljni s strankino prepoznavnostjo, a vseeno je precej bolj prepoznavna kot tedaj, ko si jo ti izdal in zapustil. LAŽ 049

Kar ljudje skupaj politično postavljajo 3 leta, od 2014 do 2017, pred tem pa od 2006 skupaj delajo zgodbo, podlago o Sloveniji, njeni zgodovini, njenih preizkušnjah, vse za to, da bi ozavestili čim več ljudi, potem pa končno pridejo... ampak taki, ki sicer pravijo, da se jim je Šiško pred časom še zdel skrajen, da se jim pa zdaj zdi že čisto sprejemljiv...   (do te spremembe je verjetno prišlo zaradi spremembe vremena...)

Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (16)

Blaž Babič
05.08.2019 21:11 (Aug 05, 2019)

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE


(8) Politična dejanja ZSi

Osma trditev; »Politično gledano je tole, kar počnete sedaj, slaboumno – pa še to je milo rečeno.«

Kdor dela in deluje, dela tudi napake. Ti dobro veš, kaj mi želimo narediti, zato nam pa mečeš polena pod noge. LAŽ 046

a) Kdor izdaja večletne sotrudnike (Šiško), seveda ne more le pobalinsko reči, da "dela napake". Kdor brani tovrstno početje, je pravtako zmuzljivec oziroma lažnivec.

b) Jaz osebno pri najboljši volji ne vem, kaj "oni želijo narediti", vem pa približno, kaj vse so naredili v smeri zamegljevanja:

- ZDD Hervardi
- Zavod Lipa
- poskus prevzema SSN, sem že popisal, kako ga je Šiško sam sabotiral
- Zedinjena Slovenija
- resničnostni šov Resnična resničnost
- "ustanovitev Dežele Štajerske"
- formiranje Štajerske varde
- preimenovanje ŠV v "Civilno iniciativo Štajerska varda"

Ko tako pogledam nazaj, si ne morem kaj, da se ne bi spomnil na levega FDV agenta Andreja Kurnika, ki je v času, ko bi morali združevati sile pr

Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (15)

Blaž Babič
05.08.2019 18:48 (Aug 05, 2019)

ali...

O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE

V tem delu bom objavil pismo nekdanje članice ZSi, ki je prišla in odšla po mojem odhodu. Naj vam bo njeno pričevanje v pomoč pri oblikovanju bolj jasne slike:

Majda Ceglar, 5. velikega srpana 2019, v Hrastniku

Moja izkušnja z ZSi (Zedinjeno Slovenijo)


Odločila sem se, da na kratko opišem svojo izkušnjo s politično stranko Zedinjena Slovenija.

Marsikomu namreč še zdaj ni jasno, zakaj sem se odločila zapustiti stranko. Stranki sem se pridružila kmalu zatem, ko so priprli njenega predsednika Andreja Šiška. Zdelo se mi je, da se mu dogaja velika krivica in nisem hotela biti ena od tistih, ki samo gledajo tujo nesrečo in ničesar ne naredijo. Njegova situacija se me je preprosto dotaknila in želela sem nekako pomagati.

O stranki načeloma nisem vedela kaj dosti, razen informacij, ki so dostopne na spletu. Ampak, ko sem prebrala njihov program, sem si rekla: "To je to." Bili so praktično edini, ki so predstavljali preprostega navadnega državljana in s

Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (14)

Blaž Babič
04.08.2019 10:46 (Aug 04, 2019)

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE


Preden se lotim te točke, bi rad pozval vse bralce, naj se potrudijo in priskočijo na pomoč, da skupaj razkrijemo to enigmo, ki se ji pravi Društvo Lifestyle. Sam sem s pomočjo nekaterih prišel do določene točke, vendar pa bi rad, da se razkrijejo resnična ozadja tega projekta. Zato če poznate koga, ki je imel stik z njimi, da mi posreduje svoje izkušnje, najlažje prek fb profila.


(7) Lifestyle

Sedma trditev; »Sicer vsebine nimaš nobene, ampak znaš blebetat, ter lagat ljudem v obraz. Podobno kot v projektu Lifestyle, ko sta nategnila kup ljudi z obljubami o potovanjih.«

Blaž, ta trditev je še ena tvoja debela laž!  LAŽ 040

Sploh ne. Svoje prepričanje sem utemeljil na podlagi pričevanj treh oseb, znancev s fb. Od teh treh sem dve osebi spoznal v živo, tretji pa smem zaupati. Na koncu te točke bom v grobem navedel njihove očitke projektu Lifestyle oz. Bidarjevima kot "poslovnežema".

Društvo, ki ga omenjaš še danes obstaja. Nikoli ni prodajalo po

Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (13)

Blaž Babič
01.08.2019 23:51 (Aug 01, 2019)

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE


(6) Sopredsednica

Šesta trditev; »Zaradi izdaje Šiška in njegove bolestne želje po »prodoru« si zdaj sopredsednica.«

Ja, res je, da sem sopredsednica, ampak ne na njegovo željo. Veš, da ima Gibanje Zedinjena Slovenija statut, položaji se izvolijo. Mene so izvolili z absolutno večino. Koga je tukaj Šiško izdal mi ni jasno? LAŽ 034a) Kot sem že omenil, je bila meni že iz časov Nove stranke znana tista igra in potreba - "nujno rabimo več žensk v stranki". Sliši se fino, kajne? Seveda, a le na prvi pogled. Resnica v političnem delovanju je namreč zelo preprosta, še posebej v slovenski politiki, ki je dodatno izdatno prepojena z lažnostjo - saj nismo imeli praktično nikakršne lustracije po rdečem obdobju.

b) Ženske naša "politika" odbija. Ne brez razloga in vzrokov. Če skrajno skrčim bistvo, mediji nasploh uspešno vzdržujejo ozračje, v katerem se domačega počuti "ljudski rek" - politika je kurba. Posledica tega ozračja je torej očrnjena dejavnost

Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (12)

Blaž Babič
01.08.2019 17:22 (Aug 01, 2019)

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE


(3) Jelinčič

Tretja trditev; » Prišla sta oba z Mihecom od Jelilnčiča.«

Januarja 2017, ko smo se spoznali v Mariboru, sva na prvem spoznavnem srečanju povedala, da sve dober mesec prej spoznala Jelinčiča. Povedala, sem tudi, da sem ga kontaktirala sama, ker sem imela situacijo z občinsko upravo in županjo. Ugotovila sem, da bo zadeve potrebno reševati od zgoraj navzdol. Pred tem sva bila oba politično neaktivna in sva začela raziskovati, komu lahko zaupava in z njim sodelujeva. Po treh tednih sva pri Jelilnčiču videla, da on ni to kar govori. Res je, da sva Jelinčiča volila leta 1992, dopadel se nama je, ker govori prave stvari. Ko sva ga osebno spoznala, sva ugotovila, da so eno besede drugo pa dejanja.

Dobro, tukaj ne morem reči, da gre za kakšno izrazito laž z njene strani. Zanimivo je predvsem to, da je za potrjenega lažnivca uporabila sedanjik, "ker govori prave stvari". Takega podzavestnega zdrsa si neka sopredsednica konkurenčne stran

Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (11)

Blaž Babič
31.07.2019 21:36 (Jul 31, 2019)

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE


Kot sem nakazal, bo potrebno iti od stavka do stavka, laži očitno ne bo težko najti, pa še verjetno po tej prvi analizi dodati še kakšno oceno.


(2) Video posnetki

Blaž, imel si se za drugega človeka v Gibanju Zedinjena Slovenija, čeprav to nisi bil. LAŽ 012

a) V stranki nisem hotel biti na kakšnem višjem mestu, razloge sem - upam, da dovolj razumljivo - opisal že prej.
b) Po izkušnjah v politični stranki sem bil na prvem mestu (sem le bil tajnik Nove stranke, recimo od 1996 do 2004).
c) Po ostalih političnih izkušnjah sem bil na prvem mestu, od 1996 sem neprekinjeno spremljal in interveniral, seveda v okviru danih možnosti.
č) Zanimivo, da gre "novinka" v stranki takoj razmišljati o najvišjih položajih.

V začetku leta 2017, ko sem vstopila v stranko, sem bila v kontaktu z Andrejem in s teboj. LAŽ 013

a) Zakaj ni sposobna pisati v dvojini, saj sta prišla skupaj z možem Mihom, bila sta - in sta še - nerazdvojni tandem? Resda on izgleda kot kak brda

Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (10)

Blaž Babič
31.07.2019 01:13 (Jul 31, 2019)

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE

In končno smo prispeli do točke, ko bom moral opraviti še z zadnjimi lažmi Ani(ce) Bidar. Koliko jih bomo lahko našteli v njenem "odgovoru na laži in podtikanja Blaža Babiča"? Pa poglejmo.

Najprej naj še enkrat poudarim, da je bila njena prva LAŽ 001 že ta, da se je sklicevala na to, "da ni videla" mojih navedb, ker da jo blokiram. Slaba laž, Anica. Res je, da jo imam na bloku na osnovnem fb profilu, to pa zaradi tega, ker se mi njena pojava in večina njenih dejanj pravzaprav rahlo studijo. Res je tudi, da sem podobno vsebino (pojasnila javnosti ob izstopu iz stranke in ostre komentarje v nadaljevanju) objavljal na osnovnem profilu že praktično od izstopa iz stranke, dne 20.5.2017.

Tistih 10 skrajšanih točk pa sem ji objavil konec marca 2019 na njenem profilu s svojega rezervnega profila Blaaž Baabič, na katerem je nimam blokirane. Sicer pa - če bi jo imel blokirano tudi na tem profilu, ji seveda ne bi mogel ničesar napisati na njen zid. Te

Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (09)

Blaž Babič
30.07.2019 00:29 (Jul 30, 2019)

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE


Sedaj prihajamo na obdobje po mojem odhodu, do predsedniških volitev in do danes.

Pred tem naj vstavim še eno opombo, na katero me je vmes spomnil prijatelj. Sem že napisal, da se je Šiško dobival z Vilkom Brusom in Marjanom Poljšakom. Tudi sem napisal, da je bil prvi prav delavni prestavljalec TITO-vih kamnov na Sabotinu. Bil je pa še nekaj. Pred leti so skrajni levičarji, varni v svoji, s FDV-ja branjeni Facebook utrdbi, sestavili nekakšen seznam "skrajnih desničarjev". Šlo je za skupino "Smrt fašizmu in vsakemu protičloveškemu zlu", sedaj pa sem isti seznam našel tudi na "RAZKRITE GROŽNJE IN SOVRAŽNI GOVOR - RES SO STEKLI NEOFAŠISTI IN PSIHOPATI!". Če pustimo bolnost omenjenega seznama ob strani, je šlo takrat - okoli leta 2015 - verjetno predvsem za to, da se vnaprej diskreditira vsakršno kritiko, pripravljal se je namreč Sorošev projekt masovnega vdora migrantov, Soroš pa je - kot vemo - edini razlog, da se celo sam Kučan pojavi kot p

Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (08)

Blaž Babič
28.07.2019 17:47 (Jul 28, 2019)

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE

V prejšnjem delu sem obdelal "SESTANEK", potem pa nakazal, da nas je v določenem času iz stranke odšlo kar sedem članov, ki smo predstavljali tisto "linijo", ki je Šišku ob strani stala 11 let - torej takrat recimo, ko je bil Hervard še sopomenka za "nacija".

Napovedal sem tudi, da bom bolj podrobno prikazal primer oddaljevanja Boštjana Vogrinca, ki mi je povedal, kako se je Šiško z njim pogovarjal v začetku julija 2017, torej v času, ko so bili Šiško in njegova "nova" ekipa še kar na trnih, če se bo slučajno še kdo odločil za odhod. Pa so se delali nepremagljive.

Boštjan je bil za naše takratne neprofesionalne pogoje vrhunski video-prostovoljec. Od grafičnih podob (tudi tisto za ZSi je priskrbel on, na lastne stroške), do jasnih video posnetkov pravih formatov - za vse to bi mu moral biti Šiško še kako hvaležen in spoštovati pripravljenost takega spletnega maherja, ampak...

Morda kot zanimivost, Šiško je za pogovor, ki se je nanašal strogo

Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (07)

Blaž Babič
25.07.2019 16:02 (Jul 25, 2019)

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE

Ta del bi moral oštevilčiti z vsaj 51, ampak o tem na koncu.Sestanek. Kot sem že opisal, je bilo Šišku popolnoma jasno, v kakšnem prostoru smo. Kdor pozna Bobi bar, ta ve, da je manjši separe od ostalega notranjega dela ločen samo z manjšim zidcem in ničemer drugim (lepo se vidi na 8 sekundi). Imeli smo torej dovolj prostora za več deset ljudi, na koncu pa nas je osem sedelo za eno mizo. In je Vodja pričel... govoriti vsebolj glasno, vsebolj se je drl, mater mu.

Čakaj, ne čakaj, čuj, Šiško, v Ljubljani si, ne mi delat sramote, sem si mislil. In ga prvič pozval, naj se umiri. Pa se ni, njegov scenarij je terjal svoje. In potem, ko ugotovimo, da res "nič ne štima", da so sami problemi, sem seveda dodal, da je očitno velik problem v dogovorih, ki se jih Ani ni pripravljena držat. In potem spet po meni, da kaj se grem, da sem jaz tisti, ki delam probleme na spletu, da odganjam ljudi, ki bi sicer bili pripravljeni priti v stranko.

Okej, vrag je

Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (06)

Blaž Babič
24.07.2019 20:23 (Jul 24, 2019)

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE


Hvaležen za namig dobronamerne osebe, da sem že do sedaj pripravil osnutek za bodočo knjigo, se lotevam zadnjega ključnega obdobja, preden se v sedmem delu lotim konkretnih odgovorov na laži Bidarjeve, sopredsednice ZSi. Novim bralcem samo v ponovitev - večino dogodkov sem že davno popisal na svojem osnovnem fb profilu, tukaj samo prvič delam nekakšen grobi, splošni, enotni pregled.

Ko bi vedeli, kolikokrat sem od šiškoidov dobil pred nos tisto "ja kaj si pa ti sploh naredil za Slovenijo", vam bi postalo jasno, zakaj sem - vključno s tem delom - porabil kar pet pol za popis vsega, kar sem storil, pa še je notri mnogo praznin, ali po domače - manjkajočih strani knjige :)

Namesto, da bi usmerjeno delali samo na izdajanju novih knjig, saj je v zavest Slovencev potrebno vnesti še ogromno manjkajočih vedenj, se je nekako od l. 2014 Šišku vsebolj kazala potreba po "nekaj več". Razumite prosim, da smo delali na škrge. Ampak tako Šiško, kot prej Dr

Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (05)

Blaž Babič
23.07.2019 19:29 (Jul 23, 2019)

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE


Znašel sem se torej v novem "tandemu", kot prej z Drevenškom, sedaj s Šiškom. A če je bil prvi zagreben egoist, je bil drugi PR-ovsko popolnoma osran "poskusni morilec". To je bila PR naloga, ki je terjala praktično celo desetletje.

Že takoj na začetku sem mu lektoriral njegovo "Primer ponarejeni tolarski boni" (žal je Šiško ukinil spletno stran Hervardi: http://www.hervardi.com/primer_ponarejeni_tolarski_boni.php), vendar tip nikakor ni mogel dojeti, da razmišlja preveč "holcarsko", če trdi, da "če bi on res hotel podtakniti Klementu bombo, potem bi to uredil tako, da bi res počilo". Narobe, Šišmiš! Ti si šel k mariborskim kriminalistom, ko si slišal, da bi hotel Klement vnašati ponarejeni denar iz Krapine. Torej si na nek način postal tajni policijski sodelavec, kajne? In v tistem trenutku pade motiv, da bi opazovanca sploh še kakorkoli poškodoval, bi ugotavljala Agatha Christie. Hebeno elementarno!

Ampak ne, ti si rabil adrenalinska pret

Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (04)

Blaž Babič
23.07.2019 14:46 (Jul 23, 2019)

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE


Naj malo predahnem, saj je čas za nekaj izredno pomembnega. Kot ste že lahko ugotovili, se je v mojem celotnem političnem delovanju vlekla predvsem ena "rdeča vrvica", sestavljena iz nekaj niti. Vse so bile na podobno temo - politični sistem ni demokratičen.

Ko vam to danes kdo pove, večina žal odmahne z roko, saj "vsi že vse najbolje vedo" in "to ni pomembno", jaz pa ne bom šel mimo tega. Nisem šel in ne bom.

Kaj nam bodo vsa odločanja, takšna in drugačna, ko pa v osnovi ljudstvo pri tem nima resnične besede, nesistemske stranke pa so načrtno medijsko postavljene v kot, oziroma senco, kjer so njihovi argumenti ali pomisleki popolnoma prezrti? Ko se vi sami v življenju odločite za nekaj, je bistvena izkušnja, ki jo dobite po odločitvi. Samo na ta način rastete, na svojih napakah in pravilnih potezah, če te refleksije ni, ostajate na ravni nedoraslega otroka, za katerega bodo odločali drugi.

Gremo po vrsti:

1. Financiranje političnih strank je

Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (03)

Blaž Babič
23.07.2019 01:06 (Jul 23, 2019)

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE


Nova stranka. Akcija. Vsak dan. Mobiteli. Internet. Spletni forumi. STA informacije. Delala sva praktično samo Drevenšek in jaz, ostali kolikor se jim je ljubilo. Vsekakor dosti premalo za karkoli resnega.

Financiranje političnih strank (23. člen ZPolS). Kot tajnik 1998 povabim 18 neparlamentarnih na srečanje, pride nas 10 in le 4 stranke vložimo mojo pobudo za oceno ustavnosti.

Zmagamo, ampak US je tako pokvarjeno, da omogoči nižji prag (od parlamentarnega praga), češ da:

"Zakonodajalec sicer lahko določi prag za pridobivanje sredstev iz državnega proračuna, vendar je lahko ta prag le tolikšen, da izloči iz državnega financiranja politične stranke, ki so predlagale liste, za katere se je na volitvah izkazalo, da niso imele realnih možnosti za pridobitev vsaj enega mandata. S tem namreč zakonodajalec preprečuje kandidiranje zgolj z namenom pridobivati sredstva iz državnega proračuna."

In DZ postavi ta prag na sedanji 1%. Torej so vse stranke,

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj