Članek
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (09)

Sedaj prihajamo na obdobje po mojem odhodu, do predsedniških volitev in do danes. ...

Objavljeno Jul 30, 2019

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE


Sedaj prihajamo na obdobje po mojem odhodu, do predsedniških volitev in do danes.

Pred tem naj vstavim še eno opombo, na katero me je vmes spomnil prijatelj. Sem že napisal, da se je Šiško dobival z Vilkom Brusom in Marjanom Poljšakom. Tudi sem napisal, da je bil prvi prav delavni prestavljalec TITO-vih kamnov na Sabotinu. Bil je pa še nekaj. Pred leti so skrajni levičarji, varni v svoji, s FDV-ja branjeni Facebook utrdbi, sestavili nekakšen seznam "skrajnih desničarjev". Šlo je za skupino "Smrt fašizmu in vsakemu protičloveškemu zlu", sedaj pa sem isti seznam našel tudi na "RAZKRITE GROŽNJE IN SOVRAŽNI GOVOR - RES SO STEKLI NEOFAŠISTI IN PSIHOPATI!". Če pustimo bolnost omenjenega seznama ob strani, je šlo takrat - okoli leta 2015 - verjetno predvsem za to, da se vnaprej diskreditira vsakršno kritiko, pripravljal se je namreč Sorošev projekt masovnega vdora migrantov, Soroš pa je - kot vemo - edini razlog, da se celo sam Kučan pojavi kot protestnik na ulici (Kotnikovi, poročilo 1 in poročilo 2, opazite razliko?).

Na tem seznamu je bilo kar nekaj ljudi označenih z oznako "Hervard". Zanimivo, mene so takrat prišparali, uradno res nisem bil član. Dobil pa sem resen namig, da je ta seznam pomagal sestavljati tudi Vilko Brus, kar je tudi povsem njemu podobno, takrat je bil namreč tudi v post-vstajniški gorečnosti. V času vstaj je namreč dobil nov megafon in slišali ste ga na vseh zborovanjih. Če se ne motim, je sodeloval tudi pri ustanavljanju Socialistične Partije Slovenije.



Dva od navedenih "Hervardov" sta bila tudi Uroš Stanič in Rok Melink. Zanimivo torej, kajne, da je Šiško okoli 2016 pričel kar naenkrat paktirati z Brusom, hkrati pa je vsaj petkratno izdal enega svojih najbolj zvestih soborcev, Roka? (1. nenavadne grožnje, 2. nateg glede povračila stroškov za zbiranje podpisov, 3. Vilko in TITO, 4. Vilko in seznam "fašistov", 5. Vilko in Marjan ter rdeča zvezda). Tudi Rok in Uroš sta že imela izkušnje s Poljšakom, pa njuna opozorila niso zalegla nič (6. izdaja).

Današnje DELO je prineslo zanimiv rek: Nevarni so samo tisti sovražniki, ki jih ne morete prepoznati. - Charles de Gaulle

Če mi kdo očita, da sem bil "kljub visokemu IQ" pripravljen delati toliko časa (10 + 10 let) zastonj in z osebama, ki ju nisem bil sposoben prepoznati kot agenta (Drevenšek in Šiško), naj vas potolažim, da je tukaj in zdaj še marsikdo zapleten v svoje napačne predstave o marsikom. Nisem bil ne prvi, ne zadnji, življenje se pač razkriva v skladu z našo sposobnostjo prepoznavanja resnice, če sem lahko malo filozofski. Vsakemu zato svetujem vsaj malo "brcanja" na političnem področju (z dejanji!), saj šele tako ugotoviš, kje vse je pajkova mreža, v katero si zapleten.

Moja "slepota" je bila dokaj preprosta posledica tega, da sem izrecno hotel delovati kreativno, ustvarjalno, učinkovito, tega pa ne moreš početi, če se moraš stalno ozirati prek rame, da ti kdo ne bi slučajno delal štajerske ikebane (noži v hrbet). Kaj šele, da bi tako nevarnost pričakoval prav od "glavnega". In kljub "naivnosti" sem uspel narediti veliko tega, kar bo ostalo vsaj zanamcem v vednost in opomin, v kako nedemokratični in zlagani družbi smo morali živeti, ko ti je bil tudi "največji domoljub" za lastno slavo ali kariero pripravljen pljuniti v obraz.

Pa preidimo na volitve, točneje na januar 2017, volitve so bile namreč 22. oktobra 2017. Šiško je imel neverjetno veliko časa za predpripravo. Če bi se usmeril v korektno kampanjo, bi lahko izpostavil kar nekaj ključnih vsebin, med njimi predvsem tiste tri, o katerih sem že pisal v četrtem delu (neustavnost financiranja strank, zbiranja podpisov na UE in medijska volilna kampanja). Na te nosilne stebre bi obesil še dokazljivo uničevanje slovenskega naroda (genocid/rodomor, prikrivanje prave zgodovine, načrtno razslovenjanje Slovenije, migranti, uničevanje kmetijstva, odnos do veteranov osamosvojitve...). Seveda bi moral najprej še enkrat opraviti popolno "samo-očiščenje" v očeh javnosti, torej učinkovito zaključiti 10-letno obdobje "PR umivanja", ki smo mu ga omogočali nekateri zvesti soborci.

V Krškem (januar/februar 2017) sem mu dejal, da je važno, da ekipa ostane skupaj, in da naj se čimprej predstavi javnosti kot morebitni kandidat, da pa naj vse skupaj vzamemo za vajo, saj resnih možnosti še nimamo. Ampak ne, Šiško je šel kot buldožer po neki svoji poti, Ani pa je bila njegov plug. Najprej je bilo treba povzročiti kaos znotraj stranke. Nato je do volitev preganjal notranje sovražnike. Vmes je v maju in juniju Sistem že lepo lansiral Marjana Šarca (MLADINADELO) in Šiško je čakal do skrajnih meja možnega, da je sploh napovedal zbiranje podpisov (konec avgusta 2017!!!).

Torej ni bilo prav nobenega časa za prepotrebno "očiščenje", še vedno ga je večina zlahka prepoznala kot zapornika in čudaka-violo-skrajneža, ni pa tudi razvil pravih in predvsem prepoznavnih idej. S čimer je operiral, so bile floskule, resda v smeri, ki sem jo prej nakazal, a brez resnih predpriprav, pravočasnih razlag za volilce in predvsem brez koherentnega, usklajenega nastopa.

Naj tu dodam še zanimivo dejstvo, da smo mu na nek način prav vsi, tudi že kritiki in "odpadniki", vsak na svoj način še vedno želeli vsaj malo pomagati  v kampanji, saj je bil dejansko edini nosilec "domoljubja". Tudi Boštjan je še pomagal. Tudi sam sem interveniral med kampanjo, najbolj posrečeno verjetno s tole sličico, ko je povedala marsikaj:



Ampak to je bilo 16. oktobra. Do volitev je bilo še nekaj trenutkov, nato pa je prišel 17. oktober in z njim največja mogoča neumnost (načrtni strel  v koleno), ki si jo je uredil čisto popolnoma sam. Nastop v Ajdovščini, skupaj z Vilkom Brusom in Marjanom Poljšakom. Menda mu je slednji celo obljubljal, da mu bo lahko omogočil več 10.000 glasov Zveze borcev, vsaj tako so nekateri prenašali Šiškove razlage in njegov megalomansko samozaverovanost. Ja, Črni panter je bil naenkrat postavljen ob rdečo zvezdo!!!



Video nastop vodje je TUKAJ, ostale najdite sami :)   No, naj vam bo, tu je Brus.

Saj so že pred volitvami v ZSi vdirali neki srbijanski elementi, prek fb-ja, in tudi Ani je že meketala, kako prejšnji sistem ni bil tako slab...  Sicer pa ženska niti ne ve več, v katero stran bi pihala. Samo za vzorec:

Dražgoše 2019 - v spomin in opomin!
Vstanimo v suženjstvu zakleti, ki jarem nas teži gorja!
Heroji so umirali, izdajalci se tolčejo po prsih!

Psihoanalitik bi imel dosti dela.

Podobne razcepljene osebnosti boste našli v izjavah Vlada Čehića, Ivana Kastigarja, generala Bolfenka, Mateja Lesjaka, Dušana Ljubeca in še katerih šiškoidov. Zmedeno, megleno in zlagano. Enkrat malo tam, enkrat malo tu. Ničesar takega pa, kar bi omogočalo prav tisto "zedinjanje", za katerega naj bi dihali.

In da ne pozabim Aničinega najbolj butastega laganja, kaj da sem ji rekel, ter njenih izpeljav iz tega:

Odločila sem se! Dvignila sem glavo. Zdaj ste na vrsti vi! (VIDEO)
-------------------------------------



Skratka, če se vrnem na dogodek v Ajdovščini. Le nekaj dni pred volitvami je Šiško celotni domoljubni sceni pokazal svojo pravo plat, tisto, ki bo enkrat vihrala s panterjem, drugič z zvezdo, enkrat proti Hrvatom in Srbom, drugič s Srbi proti Hrvatom, enkrat proti POP TV, drugič za POP TV, enkrat za demokracijo, drugič proti demokraciji, enkrat za...



Skratka, naprej niti ne bom pisal, o Vardi sem že napisal svoje, še posebej na fb-ju, tako da se za prihodnje novote pofočkajte kar na fb strani Blaž Babič, Državljansko svetovanje.

No, naj vam bo, še en poudarek, veliko poudarjeno laž Ani(ce) Bidar za proti koncu tega dela:



Dokler ne bo dovolj ljudi, ki bi bili pripravljeni resno (ja, na začetku seveda zastonj, a ne zaman!) delati v smeri popravkov vsaj tistih treh že izpostavljenih neustavnih političnih področij, do tedaj mojega aktivnega političnega delovanja več ne bo, ostajalo mi bo "poučevanje" in "svetovanje", srčno pa upam, da sem s temi obširnimi pojasnili vsaj komu dodatno razjasnil kak pojem, to pa v resnici tudi največ šteje.

Prišli smo do konca uvoda. Na vrsti so laži Ani(ce) Bidar, zaradi katerih sem opravil vso to predigro. Pa začnimo:

NAPREJ NA 10. DEL