Članek
POZDRAVLJENI!
Objavljeno Jun 06, 2014

Z vami se manj kot 24 ur in tukaj sem predvsem z enim namenom, da poskušam širiti mrežo, ki se ji reče HUMANITARNOST, ker pa očitno je to medij, kjer ljudje zdravijo svoje frustracije, se UMIKAM in zagotovo ne bom preko tega medija iskal ljudi, ki so pripravljeni priskočiti na pomoč... Če me nekdo popljuva, ne da bi sploh me poznal... oprostite, tega NE POTREBUJEM.

Vsem na PW, želim veliko veliko uspeha in dobrih člankov.

Boris Krabonja

PS

Spoštovani Branko, upam, da kljub vsemu ostaneva na liniji...

Boris, ni namen publishwalla, da bi zdravili frustracije, se pa to tudi včasih zgodi. Jaz sem glede tega nemočen. Se opravičujem za nastalo situacijo.

Boris, ker se to nanaša name, SE TI TUKAJ JAVNO OPRAVUČUJEM. Sem imela slab moment. NISEM PROTI TEBI, NIKAKOR NE. SEM PROTI TAKEMU ŠOLSKEMU SISTEMU. OPROSTI. In piši naprej in se ne oziraj na "zafrustrirane" ženske, kot pravi Dajana, tudi na nedo=banke ne, kot pravi Sonja. Vsekakor so, po mojem mnenju, še vedno, mnenja zelo pomembna, da bi izšli iz vseh teh sranj, ki nam jih nalagajo politiki. P.S. Ena lastovica še ne prinese pomladi, pravijo, in ena jaz, tudi ne smem biti nekdo, zaradi katerega ne bi pisal! Lep pozdrav z opravičilom. Vlatka

Boris, moj kolega ne predaj se tako hitro ...

Boris, nikar! Nikar zaradi enega prebujenega Ega! Prosim, moramo biti skupaj, samo skupaj se lahko izvlečemo. Moramo držati skupaj! :) Pomagali bomo vsem tem družinam, ki so lačne in tudi vsem drugim. To, da so pri nas lačni je ljudje in družine z otroki je nedopustno! Prosim, ne ukvarjaj se z ljudmi, ki povsod iščejo samo slabo. Če ti kakšen komentar ni všeč, ne odgovarjaj nanj, ampak ga izbriši (oprosti, ker te tikam, mi na blogih smo se navajeni tikat). PublishWall je močan medij, ki daje vsakomur pravico povedati, kar ga žuli. Seveda pa se ne da preprečiti grdih komentarjev!