Članek
Slovenski zajtrk v vrtcu Metlika
Objavljeno Nov 01, 2016

Danes smo s prireditvijo TRADICIONALNI SLOVENSKI ZAJTRK zaokrožili dejavnosti, ki smo jih izvajali po skupinah ves teden. Medse smo povabili ugledne goste. Veseli smo bili, da so se odzvali vabilu. Takole so nam pozirali naši prijatelji ČEBELARJI. Zahvaljujemo se jim za podporo in podarjen med.

Na odlično pripravljeni predstavitvi naših tedenskih dejavnosti, ki jo je zelo lepo pripravila Darja, smo zbranim gostom prokazali, kaj vse se je dogajalo pri nas.

Za dolgoletno sodelovanje pri pripravi in izvedbi medenega zajtrka ter za neprecenljivo pomoč pri osveščanju otrok o pomenu čebel in čebelarstva je ravnateljici Marijanci, predsednik čebelarskega društva Dr. Jožef Starc Metlika, gospod Jožef Šuklje izročil ZAHVALO. Zahvalil se je tudi godpodu županu. Veseli smo bili njihove zahvale.

Ob 10. uri smo zapeli Slakovo pesem ČEBELAR! Prav vsi! Lepo nas je bilo slišati. Preživeli smo lep dopoldan, pojedli zdrav in sladek zajtrk.

Hvala vsem, ki ste kakorkoli prispevali, da smo preživeli tako pester teden.

#Čebelar #Čebelarji #ČebelarskiDruštvoMetlika #Čebelarstvo #Darja #JožefStarc #JožefŠuklje #Marijanca #Metlika #SlakovaPesem #Slovenija #Zahvala #novice