Članek
Chi-energetsko zdravljenje
Objavljeno Feb 22, 2016

Kaj je Chi energetsko zdravljenje

 Chi energetsko zdravljenje je moja metoda, ki daje velik pomen poenotenju telesa in duha. Sestavljena je iz zdravljenja energetskega, fizičnega ter duhovnega telesa. Chi energetsko zdravljenje je relativno nov in zelo celovit sistem zdravilne energije, ki na varen način združuje močne in učinkovite tehnike zdravljenja. Uporablja energijo, barve in svetlobno tehniko zdravljenja. Pospešuje celjenje in deluje na področju bolnikove energije. Chi energija zdravilno deluje na vse bolezni in omogoča osebi boljšo kakovost življenja ter pospeši duhovno rast.

Kaj je Chi V Indiji se imenuje prana,na Kitajskem chi na japonskem ki ali kem,indijci pa rečejo Veliki Duh.Vseeno kako se imenujemo,chi je energija,živlenjska sila,ki jo dihamo,ki teče v našem telesu.Brez energija ne moramo živet,energija je del univerzuma. Če energija ne teče gladko v našem telesu,razvijajo različni bolezni.Bolezni prvo so vidni na avri potem razvijajo tudi na fizičnem telesu.

Moti me, ko govorijo samo o čiščenju čaker, saj je samo čiščenje čakre je premalo. Zakaj? Najprej delamo na avri, nato začnimo še pri čakrah. Poleg sedem glavnih čaker obstajajo še stranske čakre, ki so manjše, vendar imajo zelo pomembno funkcijo. Kot veste, sedem glavnih čaker z vrtenjem predela kozmično energijo, chi prana...vseeno kako jo imenujemo. Od glavne čakre pa energija potuje preko stranskih čaker in meridijanov (nadiji) do vseh organov. Če so stranske čakre ali meridijani zamašeni, energija glavnih čaker ne pride do organov....to pomeni, da če res želimo boljše funkcionirati, moramo počistiti tudi stranske čakre in meridijane. Ko smo zaključili energetsko telo, lahko začnemo delati na fizičnem telesu.. 
Moja metoda je učinkovita in razumljiva tudi za začetnike.

Nepomembno,ali sem jaz vreden zaupanja,jaz zaupam vsem in nikomur ,ker poznam človeško naravo in sebe.Sprašuješ o vinu ,ki ga v Egru imenujejo Bikova kri!

Miskolc že preveč na sever.Jaz sem iz okolica Eger,mogoče si že kdaj slišal o egri bikavér...in ti si vreden zaupanja?

Hodmezivasarhely.Če si z Gyora si iz najlepšega madžarskega mesta.Če si pa iz okolice Miškolca si pa vsa pocukrana.Z Madžari sem veliko trgoval,niso ravno vredni velikega zaupanja.So pa boljši od Romunov,Bolgarov in Albancev,ki so najslabši.

Mesto mesečevih poljan.....Nem tudom leforditani magyarra....azért nem tudom a választ.Seveda,samo delam tako kot da bi bila madžarka....oprosti,a kaj ti je?Tolko dvom niče nima kot ti...Moja družina živi še od Budimpešta naprej 135 km na sever.Sem prava madžarka,res pa je da v srcu imam že glih tolko Slovenija saj tu živim že 15 let,tu je moj dom.Reinkarnacija pa jaz verjamem in nisem edina kot jaz vem.Vsak ima svoja prepričanja in tako je prav.Edino vedi,da še niče mi ni je rekel da nisem prava Madžarka.Naslednjič povej,po tvojem mnenju iz katere države sem :D ...Hvala ti za vse debate

Nisi mi odgovorila kot prava Madžarka.Mesto mesečevih poljan je katero mesto na madžarskem? Zato dvomim vate in v tvoje početje.Nisi začela spodbudno! In živiš samo enkrat! Nobene reinkarnacije ni,bo pa možno ponoviti življenjski cikel-umetno,kar se imenuje življenjska reanimacija,ki čaka samo prostovoljne služabnike vesoljnega življenja. Dr.Balažič predstojnik Sodne medicine v Ljubljani -verjame v to.Zato ne sežigajte ljudi.V trtični kosti vaš DNK živi ,če ste pokopani v zemlji-ili- še cca 3000 let.Luz bivališče vaše nesmrtnosti. Agnes še vedno dvomim vate-žal!

Hval ti , seveda delam odgovorno ,to je edino delo ki lahko delam z danostjo,to počnem že več življenj in zavedam se da delo z energijami ni igra....Namaste

Vsaka čast za štiri potomce.Če je vprašaj njihovo preživetje te prosim počni,kar počneš- skrajno odgovorno.

Zgolj oblast je tisti ki me sili da zdravim druge za denar,kako pa bi drugače preživela moj 4 otrok...Države ne bo namesto mene...Realnost je tudi del duhovnost ...Smo tukaj in zdaj...

Zgolj ego želja zaslužiti denar od naivnih.Isto počne oblast..Nič novega.

Kristjani to vesoljno energijo imenujejo Sveti duh.Vsi vemo,da se naš celoten genom odziva na Em frekvence od 0,3 do cca 60 Hz .Egipčani so to zadevo že zelo dobro piznali.Piramide niso samo grobnice.So veliko več.Zakaj valovijo pod 120 Hz? Za takšne metode kot trdiš ti je potrebno veliko več znanja,kot ga poseduješ ti.Ne igraj se s tem,kar ti je tuje,.Zmotno misliš,da nekaj veš! Nov blef in nič več!