Članek
Učitelji se organizirajo, to je začetek alternativnega učnega sistema
Objavljeno Aug 20, 2021

 

Učitelji se organizirajo, to je začetek alternativnega učnega sistema... Ti zahtevni časi so odlična priložnost za transformacijo naše družbe; čas je za nove učne sisteme, nove medije, nove oblike zdravstvenih storitev in nenazadnje: za novo politiko, ki bo služila narodu in ne obratno.
Kontaktirajte Irena Pegas, Jernej Leben (Facebook)
Delim zapis zdravnice Dr. Biserke Ilin glede vstopa v šole s popolnoma iztirjenim pogojem PCT:
Takšno sistematično testiranje zdravih ljudi nima nobenega smisla in ni podprto z nobeno medicinsko doktrino. Do sedaj smo na kužne bolezni testirali le tiste ki so huje zboleli in je zaradi načrtovanja terapije bilo pomembno da izvemo za katerega povzročitelja bolezni gre. Sistematično preventivno testiranje je smiselno izvajati le pri zaposlenih na delovnih mestih ki delajo z hrano (mesarji, kuharji....). To se izvaja letno le dvakrat z neinvazivnim testiranjem (morajo oddati vzorec blata).
Testi, ki se izvajajo za dokazovanje prisotnosti virusa Co..... so invazivni in boleči (poškodujejo sluznico, lahko pa tudi globlje strukture) in so potencialno nevarni, hkrati pa so izjemno nezanesljivi. Le 3% pozitivnih testov opozarja na prisotnost virulentnega virusa, 97% pozitivnih testov je lažno pozitivnih oz. razkrivajo le delce že uničenega virusa. Njihova prisotnost ne ogroža prav nobenega. Takšno testiranje kot se izvaja že skoraj leto in pol ne temelji na nobenem medicinskem argumentu.