Članek
ZAKAJ NAS HOČEJO TAKO AGRESIVNO VSE POCEPITI? ZAKAJ TAKA CENZURA? SVOBODA GOVORA JE POPOLNOMA IZGINILA!
Objavljeno Sep 12, 2021

>>>>> KLIK (filmček dolg 17 minut, hrvaški podnapisi)

ZAKAJ NAS HOČEJO TAKO AGRESIVNO VSE POCEPITI? ZAKAJ TAKA CENZURA? SVOBODA GOVORA JE POPOLNOMA IZGINILA!

Zakaj je CENZURIRANIH na tisoče zdravnikov in znanstvenikov, strokovnjakov za medicino? Zakaj jim NI DOVOLJENO spregovorit o COVID CEPIVU? Zakaj je na tisoče intervjujev in izjav vrhunskih strokovnjkov bilo IZBRISANIH iz interneta? Svoboda govora in izražanje strokovnih stališč, ki so drugačna od političnih, je UKINJENA. Odgovarja dr. Carrie Madej, direktorica dveh klinik.

M

Kaxen za tako zavestno, zlo ideologijo politikov iz parlamenta, ki držijo moč in vlade,..., ki se ponovno vrti pred nami ja lahko samo smrt!! In NIČ drugega!

M

... tako kot svoje starše potisnejo v domove upokojencev v oskrbo gestapu, oropajo njihovo duhovnost, veselje, radost, naravnost v starosti, tako tudi ne cenijo, da so jih starši gor postavili. Enako so naredili Titu, ki je vse kar je imel - svoje življenje porabil za bitke z nacisti, korporacijami, njihovimi pravimi izkoriševalci; ti ubogi, nedozoreli hipnotizirani ljudje udobja.

M

Tako je Draga Hrabra Dajana, Vsi mi naivni a iskreni ljudje bomo kazali na njihove LAŽI. Oni ne obvladujejo NIČ, jih ni toliko kot NAS, ne znajo narediti NIČ do konca (Mandelbrot, Truviano; to je znanost...), kot si želijo proti nam, zato uporabljajo LAŽI in STRAH! https://aleksmokrovic.weebly.com/uploads/1/3/2/7/132757062/260y28-2.mp4

Seveda jim ne bo uspelo... Globoka država je obglavljena, problem so ti mali Hitlerčki povsod okrog nas. Tudi na PW-ju jih je kar nekaj - odločila sem se, da jim ne dam več prostora... madona, kako sem jaz naivna!

A M... Moramo je razkrivati zločine Globoke Države, saj vidiš, kako so ljudje masovno hipnotizirani!

M

Tale video je narejen tudi, predvsem za to, da vas še dodatno prestrašijo!!! Mutiranje človeka ne morejo izvesti, to kar počne človek tudi npr s proizvodnjo "imetne" hrane npr za pse je mučenje, posiljevanje in ubijanje! Sokrat je rekel, da nič ne ve in to je še danes tako, nikolim nikoli ne bodo naredili nekaj kar bo istovrstno naravii, Nikoli!!! V procedurah, metodah je povsod nekaj več, kar mi ne RAZUMEMO! do konca! Narava sama nas brani! Izločila bo te zadeve, kot vse ostale strupe, telo, imunski sistem bo.. Morda, Morda, Morda (najbrž pa ne) lahko z določenimi zdravili ali z določeno hrano, ki jo v sistemu prehrambenih verig (transnacionalke) ki jo mi jemo, lahko to kratkoročno preprečijo, a kot rečeno, Narava nas brani! (kot npr ko transplantirajo npr. tuje naravno srce, in ga noben! učinkovit organizem ne sprejme, se mu upre!... zato nato ljudje jedo razna zdravila, ki ga dejansko sistematično ubijajo!) Tudi tu LAŽEJO! In ves čas želijo preslepiti Naravo. To ne uspeva!!!