Članek
VSI TI UKREPI NIMAJO POPOLNOMA NIČ OPRAVITI S SKRBJO ZA ZDRAVJE!
Objavljeno Sep 15, 2021

.

M

Vsi spoštovani, kar tako lepo ponižno, hlapčevsko naprej. Odlično Vam gre danes smo na naslovnicah svetovnega časopisja. Dobro trenirate demokracijo! https://twitter.com/BlazBFK/status/1437637738048757766?s=20 Oh spet se mu je ponesrečilo. nič hudega, bomo IZVOLILI novega...:-))

To je povedal zdravnik. :) Kdaj bo pa večini ljudem to jasno? Upam, da kmalu.

B

samo za "naše" zdravje "skrbijo" ,tako podmuklih izjav si niti v sanjah nismo predstavljali ,ko smo "ščitili " JJ ,SEDAJ NAM VRAČA Z LJUBEZNIJO ZDRAVSTVENE UKREEPE IN "SKRB"..,KI JE ... NE ... ŽELIMO VSAK JE GOSPODAR SVOJEGA TELESA ,KI MU GA JE POKLONILA NARAVA...NIŽJE NE MORE BIT ...KAM NAS PRIPELJEJO POHLEPNI "PSIHIČI",KI NISO OBČUTILI MATERINE LJUBEZNI ,JE POTEM ŽALOSTNA POSLEDICA NE/ODRASLOSTI...SREČA, NE VSI ..NEKATERIM TRAVMA IZ OTROŠTVA SPREMENI OSEBNOST, POSTANJEO SOVRAŽNI SEBI IN DRUGIM ,ZATO NAS LE. LJUBEZEN V ZAVESTI LAHKO REŠUJE.. TO SE JE MORALO ZGODITI... NARAVA IN "ZAKON VZROKOV IN POSLEDIC",SE NE DA PREPREČITI..."ŠE VINO SE MORA "PRE/ČISTITI ,DA POSTANE PITNO"

M

Vztrajajmo pri spremembi, REVOLUCIJI po kar se da mirni poti. Ne upoštevajmo ukrepov! Ignorirajmo jih! , kot partizani. Ti slednji ukrepi ne bodo zdržali niti en dan! (ni jim uspelo z oboroženimi varnostniki, ne more jim z mnogo ljudmi, ki jih vsi poznamo! - lažje v Ljubljani, nemogoče v majhnih mestih, podeželju) Podpora celotne Jugoslavije nam vsem koristi!

M

Ena žalostna slika te naše skupnosti! https://www.armstrongeconomics.com/international-news/eastern_europe/slovenia-denies-fuel-to-unvaccinated/ ... kot da nimamo več opravilne sposobnosti in dejansko tako kaže, a zadaj morajo bit podkupnine. To Vam počnejo strici in politika, medtem ko vsi hodijo z maskami. Prodajajo nas vselej znova. Tako nas mučijo! Zanetit hočejo nadaljne prepire. A mi lahko vse to odstavimo, z REVOLUCIJO, ki ni nujno prelivanje krvi!, a odločnostjo in načelnostjo.Pripeljat hočejo nek scenarij, poskušajo, delajo z vsemi ostalimi, mi sami nimamo možnosti, kot Jugoslavija smo močni!

M

Edini odgovor je REVOLUCIJA! => Tito, Partija ... a tudi potem se pojavijo vprašanja... ker začne prava bitka za Ljudi...

M

... naslednje dobro vprašanje je ... Koliko je vredna izobrazba Vaših otrok? Še posebej tistih, ki so vzgojeni z najvišjimi ocenami iz šole dobavljeni? Takšni so SMRTNO nevarni za ćloveštvo! Polni samega sebe in njihove resnice, "znanja"!; v prihodnosti lahko tudi blago podkupljeni! Komu boste verjeli, ko vas bo pomrlo 1000 krat več? presega II.vojno, njihovi trgi pa žal niso več donosni, jih ni mogoče povečati oz. samo z vojno, ... pa še marginalna koristnost dolga tudi v izjemnem času (terminske pogodbe) je povsem uvenela...!in spet veliko vprašanj, sredi panične resničnosti , kjer vsak trga svoj plen --- samo zdravniki se oglašajo zadnje dni, z mnogimi stališči... kateri je pravi ... stava s tremi kroglicami... :-)) => ni več J.B.Tita, in njegovih ljudi, ki bi žrtvovali svoja življenja za te bitke, ko gre vsakič posebej za potencialno smrt.

M

... vidim še en zdravnik. Pazite se jih! Zamenjajio stališče takoj! Brez vseh zdravikov je mogoče živeti mirno, dolgo, radostno! Zakaj pobirajo prispevek in davke za zdravje?... https://aleksmokrovic.weebly.com/uploads/1/3/2/7/132757062/historical_anthem__sfr_yugoslavia_-_hej_slaveni-2.mp4

M

... in virusov sploh NI! Poglejte zgodovino in denar!