Članek
TV JE ZAČELA GOVORITI O DRUGI STRANI
Objavljeno Sep 30, 2021

.

M

Zakaj enkrat ne bi mi tolkli po njih. Naredili po svoje. Oni načrtno sejejo dvome, da potem očitajo..., ko zberejo dovolj dvomov udarijo preračunljivo in porušijo zbrane Ljudi, zmedejo ljudi. Ves čas izsiljujejo grozijo na vse strani, buu efekti. Ne verjemite, ne pustite, ne popuščajte. To je naporno, ker traja ves čas (spremenit zakonodajo nacizma in instalirat SDV, smrtno kazen za izdajalce domovine, KOS, JLA...), vseskozi. Ni konca. Da držiš oblast je potrebna stalna skrb. Tudi želja po tem, da dobimo vse takoj naenkrat je ena najbolj groznih - vse dobiti takoj zdaj, kot majhen otrok... in to je slabo ni v koris družine: in ptem banalne zadeve prikažejo kot pomankanje napredka, a kakšnega ... npr. gradijo kolesarske steze po vsej državi, država pa klinično-finančno mrtva in gospodarsko pohabljena, pravi lager za žico! Ne verjemite! Nekatere zadeve je potrebnospravit korake NAZAJ! izvajalce obtožit! Država mora bit nezadolžena!-Liechtenstein je in ima najvišji GDP na osebo...sredi gorskih vršacev z eno reko, nič posebnega proti bogastvu naše Jugoslavije!

Delovanje prepričevalcev iz prve roke... Kaj imajo o cepivu za povedati zaposleni v J&J? https://www.projectveritas.com/news/johnson-and-johnson-children-dont-need-the-f-cking-covid-vaccine-because/ Kdo bo odgovarjal za posledice prepričevanja, siljenja, groženj z odpovedjo...v primeru da ne odobravaš/sprejmeš cepiva? Vlada pa nabavlja nove dozice!??

M

Kakšne neumnosti. G priholog je prestrašen s tako blagimi komentarji po dveh letih divjanja nacizma in LAŽI!. Tudi to je na način revanšizem. Ta segregacija ljudi, ki so vsi Ljudje, isti kot MI! Zakaj jih ločujete? Zakaj so tisti levi in soroshevi slabi ti pa boljši, a pravite, da bodo tudi nasilni!? Tisti po vaše nasilni in slabi so videli jasno PREVARO v LAŽEH pandemije! Njih ste že izgubili! Sedaj izgubljate tudi te, ko bodo nasilni jih boste izgubili še več... a nič hudega kajne, saj je obilica novih nacistišnih strank tega nacizma, ki bodo poskrveli za novo rundo ustreznega NACIZMA ... z veliko razdvajanji. ... To je Izguba časa. Vi govorite vselej o ISTI, NAŠI strani!