Članek
SPREMEMBE SE NIKOLI NE ZGODIJO NA VOLITVAH, NA VOLITVAH JE VEDNO SAMO ENO IN ISTO
Objavljeno Oct 08, 2021

Nek pametnjakovič je napisal: Ker tisti, ki so na ulicah ne razumejo, da se spremembe zgodijo na volitvah, ne na ulici.

O to pa ni res... SPREMEMBE SE NIKOLI NE ZGODIJO NA VOLITVAH... VOLITVE so vedno ENO IN ISTO, LE DA NEKATERI TEGA ŠE NE VEDO, DRUGI PA TO SKRIVAJO. Spremembe se vedno zgodijo na ulici!... Ljudje morajo dojeti, da smo skupaj močni in da lahko dosežemo VSE. Skupaj - kot eno! Kamor gre eden, gremo vsi. Vsi smo v istem loncu. Pred Bogom smo vsi enaki. Človek pred Bogom nima nacionalnosti, je vseeno, kakšen poklic opravlja, popolnoma vseeno je, kakšne medalje ima - VAŽNO JE SAMO NJEGOVO ČISTO SRCE! Si ali nisi človek. Samo to je važno.

Volitve? Lepo vas prosim. Vsak človek lahko pogleda nazaj v 30 letno zgdodovino Slovenije in vidi, da je bilo vedno eno in isto, čeprav so bili voljeni ljudje iz različnih strank in tudi nekateri popolnoma novi obrazi. Kakšno razočaranje je bilo vsakokrat. Na začetku se je še malo blefiralo in lagalo, potem pa vedno isto, vedno isto.

In kaj preostane ljudem? Da čakajo naslednje volitve, da se nekaj spremeni?

Ne! Ne bo nobenih volitev več. Globoka država se sesuva kot hiša iz kart. Vsi tisti, ki so vpleteni v koronsko prevaro bodo odgovarjali za svoje zločine. Vsi politiki, novinarji, zdravniki in farmacevti DO ZADNJEGA. Narod naš dokaze hrani! 

Od 8.oktobra naprej bo spet prišlo do mrkov. Najprej telefoni. Pa internet. To bodo mrki - za par ur, tako kot je bilo pri Facebooku, Instagramu in Whatsupu. Potem bodo prišli na vrsti režimski mediji (MSM = MainStream mediji), ki so odgovorni za to, da so ljudem lagali o kvazi epidemiji. Ti bodo oddajalo RESNICO. Dokumentarne filme o tem, kaj se dogaja, kaj so nam delali in kaj stoji zadaj za to "epidemijo".

VSE SE BO RAZKRILO. BOLELO BO. ZELO. Nekateri ljudje bodo zelo težko sprejeli, da je bilo vse laž. Sploh je težko sprejeti, da so ljudje vase sprejemali strupe. Ogromno ljudi bo zbolelo, znorelo zaradi tega. Veliko jih bo umrlo. Nastal bo popolni kaos in vse se bo moralo očistiti. Moralo se bo že enkrat izpostaviti, kaj je res in kaj ni. Zgodile se bodo masovne aretacije, vseh tistih, ki so sodelovali pri genocidu - po vsem svetu. 

Banke bodo bankrotirale. Ljudje dvignite denar iz bank! Če vam ga ne bo uspelo dvigniti, ga boste dobili nazaj, a šele potem, ko se bo ves ta kaos polegel.

Kakšen sistem bomo imeli po tem, ne vem in tudi ne vem, če bomo imeli kakšno vlado, vsaj ne v takem smislu kot je bilo v Globoki Državi.

Ulica pa... pač,  če nimaš kam iti, če je vse prepovedano, greš na ulico! Očitno so taki časi, da je vse prepovedano, še v trgovino ne moreš iti, če nimaš nekega lažnega potrdila, da si negativen na neobstoječo bolezen. Ok... pač grem na ulico in poglej ti to, tam srečam veliko ljudi, ki so ravno tako besni kot jaz, ki so ravno tako nezadovoljni, ker imamo idiote na oblasti kot jaz in potem ugotovim, da se lahko združimo in tako dosežemo vse, kar želimo že iz tega razloga, ker je nas tisočkrat več kot njih. Oni so samo v hiši iz kart. Vse skupaj se bo sesulo, ker njihova življenja temeljijo laži. Dobijali so denar za to, da so lagali ljudem, da obstaja neka bolezen, ki se jo rešiš samo tako, da se cepiš = v cepivu pa je smrtonosni strup.

Kdor tega ne razume, temu ni pomoči!