Članek
RAZKRIVAMO MANIPULACIJE Z URADNIMI PODATKI COVIDNIH HOSPITALIZACIJ
Objavljeno Nov 14, 2021

Uradni podatki razkrivajo, da bolnišnice starejših covidnih pacientov ne zdravijo na intenzivni negi. Če se teh pacientov ne zdravi na intenzivni, potem jih ni v uradnih evidencah. V kolikor bi se starejše paciente sprejemalo na enote intenzivne nege enako, kot se sprejema mlajše paciente, bi bilo razmerje med cepljenimi in necepljenimi na intenzivni negi podobno, kot je na navadnih oddelkih. Po zadnjih podatkih je to cca. 40% polno cepljenih. 

 

Ni res, da 81% postelj na intenzivni negi zasedajo necepljeni. Gre za manipulacijo.

Uradni podatki NIJZ in MZ za obdobje 2.8. do 7.11.2021 razkrivajo, da se manipulira s podatki hospitalizacij na enotah intenzivne nege (EIZ).

Uradni podatki razkrivajo, da bolnišnice starejših covidnih pacientov ne zdravijo na EIZ, saj jih večina umre na navadnih oddelkih. Podatki tudi razkrivajo, da je 80% primerov hospitalizacij polno cepljenih covidnih bolnikov ravno pri starejših od 65 let. Če se teh pacientov ne zdravi na EIZ, potem jih ni v uradnih evidencah!

Analiza uradnih podatkov s projekcijo je razkrila, da je tovrsten način komunikacije manipulacija. V kolikor bi se starejše paciente sprejemalo na enote intenzivne nege enako, kot se sprejema mlajše paciente, bi bilo razmerje med cepljenimi in necepljenimi na intenzivni negi podobno, kot je na navadnih oddelkih. Po zadnjih podatkih hospitalizacij je to cca. 40% polno cepljenih. 

Gre za Simpsonov paradoks, kjer se z "izključitvijo" posameznih podatkov pride do popolnoma drugačnih rezultatov - napačnih!

 

80% polno cepljenih covidnih bolnikov najdemo med najbolj precepljeno populacijo, ki bi jih morala cepiva ravno pred tem ščititi.

Čeprav bi jih morala cepiva pred tem ščititi, je največ polno cepljenih covidnih hospitalizacij pri starejših od 65 let, kjer je precepljene 81% celotne populacije. Pri starejših od 65 let je med hospitaliziranimi kar 40% polno cepljenih oseb. Pri mlajših od 65 let, kjer je precepljenost zgolj 46%, je med hospitaliziranimi le 13% polno cepljenih.

 

Naši dedki in babice umirajo na navadnih oddelkih.

V starostni skupini 65-74 let se je zdravilo na intenzivni negi 32% pacientov, v primerjavi s številom pacientov 65-74 let, ki so se zdravili na navadnih oddelkih. V starostni skupini 75-84 let se jih je zdravilo na EIZ le še 18%. Pri starejših od 85 let pa se jih je zdravilo na EIZ le še 3%.

Pregled smrtnih primerov pokaže da je bilo največ smrtnih primerov ravno pri starejših od 75 let (223 oseb). Ker teh pacientov skorajda ni bilo na enotah intenzivne nege in so umirali na navadnih bolnišničnih oddelkih, jih ni zavedenih v uradnih podatkih EIZ.

80% vseh hospitalizacij polno cepljenih oseb (611 oseb) najdemo pri starejših od 65 let.