Članek
ŽENEVA... SIMBOLIČEN POGREB IN RESNIČNA IMENA OTROK
Objavljeno Feb 02, 2022
Ženeva.... simboličen pogreb, in resnična imena otrok. Zdravniki prostovoljno pristustvujejo pri vsem. Prostovoljno. Nihče jih ne sili. Ko smo pri prostovoljnem, ki se cele dneve vrti po njihovih ustih. Res ne vem, koliko doktoratov rabis, da vidiš graf Izraela in Avstralije....vsak, ki noče videti sodeluje. Ne ne moreš biti intleigenten, če se vedno misliš, da je rešitev, da se naprej umirajo otroci po nepotrebnem. Pravzprav si nevaren... Edini ti. Številke so nenormalne, cepljeni otorci umirajo 52x pogosteje, kot tisti ki niso. Si poglejte v Avstralji podatke na državnih straneh, da je vse še bolj bizarno skirvajo podatke, ampak se da zaračunati... Na osnovni vsega ostalega. Ravno za najmanjšo skupino, za druge imajo navadeno. Vsak, ki se ima za intligentenga in izobraženega, bi si to mogel ogledovati cele dneve, če bi mu bilo zares mar. Sploh tisti, ki je sam vključen v vse to, kar se dogaja in Špika ljudi. Ampak si ne ... Te otorci nikoli nebi umrli zaradi te bolezni, ker je še vedno povprečna starost od 75 do 80 let. Koliko pa vi hočete živeti, in srati s svojim idiotizomom in kretenIzmom po tem svetu?
Trije zdravniki so prišli ven s podatki, z imenom in priimkom, 1000, ja tisoc Procentov več pacientov z nevrološkimi težavami......iz dobrih 80.000 na leto, na več kot 800.000 pacientov, 300 procentov več splavov..in ne spomnim se naprej ostalih katastrof... Skratka. 40 procentov več smrti.... Na globalni ravni. V zadnjem letu. Leto pred tem, predno smo imeli zdravilo ni bilo niti približno toliko.
Dogaja se veliko, odvisno je samo od vas čemu sledite. Jaz sledim znanstvenikom... Ki, se morajo skirvati. Sledim ljudem, ki dejasnko jim je mar za ljudi, in ki imajo vse za izgubiti...ampak, vedo da ni nič drugega za izgubiti, kot dostojanstvo. Dejte nas vse pobiti, pa pocepite svoje otroke, jaz prva dam svoje življenje, da me odstranite, naj se javi, kdo bo to naredil. Ker ne, svet v katerem se pobija otroke, in dela poskuse na njih, da 80 letniki, in debeli ljudje, ki ne skrbijo za svoje zdravje ne umrejo slučajno, pač bodimo relani... Halo? Kdo moralen in etičen bi to naredil? Kdo vreden besede človek, kdo vreden besede intleigten, premišljen, izobražen...no taki so v manjšini, oni ne sodelujejo, take zdravnice so dale odpoved. V Avstriji... Ko niso mogle več delati, tako kot je bilo moralno.
Jaz z veseljem umrem. Res. Povejte kam pridemo, da se nas kar ustrelil, da lahko naprej mirno živite.
Pa pridite še vi... Pogledati mojo smrt. Mogoče bo celo kdo, razumel, zakaj je vredno živeti in umreti.
(zg)