Članek
ENA IZMED MNOGIH ZGODB - POSLEDICE CEPLJENJA OTROK
Objavljeno Apr 27, 2022
Danes otroci prejmejo približno 30 odmerkov cepiv samo do vstopa v šolo. Največ v prvem letu življenja.
Moja hči je v prvem letu in pol prejela 23 odmerkov 8-ih različnih cepiv, ki so na njenem zdravju pustila trajne posledice.
Neželjeni učinki, do katerih je prihajalo po vsakem cepljenju, niso bili ustrezno obravnavani, zaradi česar je utrpela več škode, kot bi jo, če bi se spoštoval varnostni protokol cepljenja, pa se žal ni, ker je očitno le mrtva črka na papirju.
Hčerkine težave so se ves čas zanikale in pometale pod preprogo raznih "naključij" in izgovorov. Dokler ji ni bila uradno potrjena diagnoza, zaradi katere jo sedaj stroka opredeljuje kot dolgotrajno bolnega otroka.
Ta ista stroka se je na vsa moja opozorila na predhodne reakcije in prošnje, naj se otroka ne cepi več, požvižgala. Ta ista stroka zdaj nima odgovora na vprašanje, zakaj je moj otrok "dolgotrajno bolan". Ta ista stroka bi rada mojega otroka še naprej cepila, čeprav mi ne more zagotoviti, da se otrokovo stanje po nadaljnjem cepljenju ne bo spet poslabšalo.
Pri drugem otroku je ta stroka rekla "njega ne bomo cepili glede na to, kar je bilo pri prvem otroku". Sin ni cepljen in je popolnoma zdrav.
Zato NIJZ zatlačite si vsa vaša cepiva tja, kamor sonce nikoli ne posije!

Zato NIJZ zatlačite si vsa vaša cepiva tja, kamor sonce nikoli ne posije!