Članek
ALKOHOLNI KIS IN ZVEZDNATO NEBO
Objavljeno Jun 07, 2022
Sam sem prišel v stik z alkoholnim kisom pred približno 15 leti, ko mi je delovanje kisa na oblake, pojasnil mlad fant. Rekel je, da je nekoč naključno namočil palico v kis in z njo mahal po zraku. Čez čas je ugotovil, da je na ta način brisal oblake na nebu. V času ko sva se spoznala je večino svojega prihodka namenjal kuhanju kisa in ozaveščanju ljudi glede elektromagnetnega sevanja...predvsem sistema radijskih oddajnikov na naših vremenskih postajah, ki sestavljajo sistem HAARP. Dejal je, da mu ne bi verjel kaj vse je doživel ob kuhanju kisa.
Po tistem je nekega dne prišel na obisk moj prijatelj, ki je na moje prigovarjanje o kemičnih sledeh, že bolj pozorno spremljal nebo, vendar še ni bil prepričan v ''teorijo zarote''. Tistega dne so veliko pršili in nebo je bilo polno črt, ki so se spreminjale v oblake in počasi zapirale nebo. Sam sem prijatelju rekel:''Danes boš edini, ki boš videl zvezde na nebu.'' Ura je bila nekje 17h in jaz sem začel segrevati kis. Po nekaj minutah se je nad nama ustvarila luknja na povsem zaprtem nebu.
A kmalu za tem so naju začela preletavati letala. Njihove poti so se križale točno nad luknjo, kot da bi jo želeli zakriti. Prijatelj ni mogel verjeti. Med letali je priletelo tudi eno, ki je spuščalo sled druge barve. Njegova sled je bila srebrno modre barve. Temu sem se tudi sam čudil. No, na kocu sem porabil vseh 9 litrov kisa.... in ko je izhlapela še zadnja kaplja kisa, so letala obupala. Na koncu je bilo, do kamor je segel najin pogled, nebo povsem zaprto. No, nad nama pa je bila luknja in skozi njo so zasijale zvezde.
In res je...nisem si mogel pomagati. Rekel sem: ''Sem ti rekel, da boš videl zvezde.''
No, če so pa zvezde danes res zvezde, pa je tema druge ''teorije zarote''. O njej morda kaj več čez 15 let, glede na to, da ljudje še kisa in kemičnih sledi niso doumeli...
(Mi Ha)