Članek
POPEK - osrednja točka našega telesa
Objavljeno Jun 07, 2022
POPEK - osrednja točka našega telesa
Žal pozabljamo na lokacijo popka, ki bi nam lahko olajšala mnogo zdravstvenih težav, poleg tega pa omogočila tudi energetsko zaščito. Naši predniki so poznali zdravljenje s pomočjo popka in čas je, da začnemo tudi sami obujati ta neprecenljiva stara znanja.
V povezavi spodaj je več receptov, kako se zdravijo razne težave z aplikacijo raznih eteričnih olj na popek. Sama poznam iz prakse, da se na popek nalepi npr. kolešček ingverja zoper slabost v avtu, se na popek vloži vata z žganjem pri gripi, ali pa, da si v družbi neprijetnega človeka, pokrijemo z dlanmi popek in tako preprečimo krajo naše energije.
Ali veste, zakaj je dobro v popek dati več različnih olj?
Naš popek (NABHI) je neverjetno darilo. Po ZNANOSTI je prvi del ustvarjen po spočetju popek. Ko je enkrat ustvarjen, se preko popkovine pritrdi na materino posteljico.
Naš popek je zagotovo ČUDOVITA stvar
Vse naše žile so povezane s popkom, zaradi česar je osrednja točka našega telesa.
Pechoti (predvidena žleza) za popkom ima preko 72.000 žil. Skupno število krvnih žil, ki jih imamo v telesu, je enako dvakratnemu obsegu zemlje.
Za znižanje TEMPERATURE otroške telesa lahko v popek namestite bombažno blazinico z alkoholom, a zdaj vemo, da je uporaba olja še boljša.
Nanos čistega kadilnega olja na popek ZDRAVI suhe oči, slab vid, trebušno slinavko, razpokane ustnice, ohranja obraz sijoč, lasje bolj zdravi, lajša bolečine v kolenu, mrzlica, letargijo, bolečine v sklepih in pe suhost, gastrointestinalne težave, alergije, glavoboli, hrbet bolečina, množica bolezni in bolečine ....
Neemovo olje nanesite v popek, da se znebite trdovratnih BRUIS in AKEN.
Nanesite mandljevo olje na popek, da dobite SIJOČ OBRAZ
Gorčično olje nanesite na popek, da odstranite suhe in razpokane USTNICE. Prav tako bo ohranil premikanje črevesja, da ubije škodljive bakterije. Res deluje kot blag DETOX.
Nanesite olivno ali kokosovo olje, da izboljšate svojo GLODNOST.
Bombaž namočen v alkoholu hranite v popku, da pozdravite PREHLAD, gripo in izcedek iz nosu.
Ko dojenčka boli ŽELODEC, damo nekaj kapljic direktno na popek in ga nekaj minut masiramo po območju v smeri urinega kazalca... in bolečina popusti.
V popku imejte nekaj bombaža, namočenega z žganjem (alkoholom), da ublažite MENSTRUALNE bolečine in KRČE.
Uporabite enako količino gorčičnega olja in ingverja za težave z ŽELODCEM, PIHANJEM, TEŽO in PREBAVO.
Uporaba vročega olja izboljša KRVNI PRETOK v živčni sistem in izboljša tudi IMUNSKI SISTEM.
Zdravi zaprtje in gradi močan prebavni sistem. Lajša BOLEČINO V SKLEPU
Timijanovo olje je ANTISPAZMODIČNO, pomaga sproščati arterije in ožilje, zmanjšuje NAPETOST arterij in stres na srce.
Pomaga lahko tudi krepiti in tonizirati SRČNE mišice.
a Kot DIURETIK, lahko timijanovo olje pomaga vašemu telesu odstraniti IZJEMANO VODO, SOL in TOKSINE iz telesa, pomaga uravnavati težo, krvni tlak, prebavo in še več.
Timijanovo olje je PRIČAKOVANJE, kar pomeni, da lahko pomaga odstraniti sluz iz dihalnih poti in pljuč.
Timijanovo olje je odobrena s strani nemške Evropske komisije za zdravljenje BRONHITISA, KONVULZIVNEGA kašlja in VNETJA zgornjih dihalnih poti.
Ne pozabite, da je timijanovo olje močna spojina in se ne sme uporabljati neposredno na koži, saj lahko povzroči občutke in draženje. Najprej razredčeno z vektorskim oljem (kot je OLJČNO OLJE, KOKOSOVO OLJE itd. )
*ZA BOLEČINE V KOLENU*
Ponoči pred spanjem dajte v popek 3 kapljice ricinusovega olja in pol nežno masirajte okoli popka
Za SUHO KOŽO
Ponoči pred spanjem dajte v popek 3 kapljice gorčičnega olja in nežno masirajte okoli popka.
ZAKAJ DAJEMO OLJE V UMBLIKO?
Vaš popek ima sposobnost odkrivanja, katere žile so se posušile ali delujejo pravilno, z nanosom olja pa se žile odprejo in tako aktivirajo regeneracijo in zdravljenje.
Pazite, da so olja naravna, ne sintetična, sicer obstaja nevarnost zastrupitve.
Uporabite lahko katerokoli olje, ki ga imate, dokler je 100% NARAVNO. Nekatera olja lahko povzročijo draženje ali žganje.
Uporabite svojo logiko in razum, ali bi raje imeli veliko sintetičnih preparatov z več škodljivimi učinki ali 2/3 kapljic 100% naravnega olja, ki vam ga vlijemo v popek?
PS: Ta članek ni za skeptike z zastarelimi prepričanji in negativnimi programi. 
Agape Luna

Za znižanje TEMPERATURE otroške telesa lahko v popek namestite bombažno blazinico z alkoholom, a zdaj vemo, da je uporaba olja še boljša. Nanos čistega kadilnega olja na popek ZDRAVI suhe oči, slab vid, trebušno slinavko, razpokane ustnice, ohranja obraz sijoč, lasje bolj zdravi, lajša bolečine v kolenu, mrzlica, letargijo, bolečine v sklepih in pe suhost, gastrointestinalne težave, alergije, glavoboli, hrbet bolečina, množica bolezni in bolečine