Članek
DIALOG Z OPRANOGLAVCI JE POPOLNOMA ZAMAN, SAJ ZAČNEJO TAKOJ ŽALIT, KO NIMAJO ODGOVOROV
Objavljeno Jul 11, 2022

Medicinska sestra:  So me odpustili iz službe zaradi mask in testiranja. Sem pa enkrat slišala odgovor prof. dr. farm., ki se je cepil, da je bil po prvi dozi zaščiten nekih 70%, po drugi 80 in bo po tretji še bolj. In če sem iskrena, nimam niti več ne volje, ne moči poslušat njihove odgovore, ker nimajo pojma o ničemer.

In NOČEJO slišat ničesar.

In sami ne raziskujejo, samo verjamejo.

Tudi jaz sem bila do kakih 10 let nazaj takšna. So mi na faksu farmacije popolnoma oprali možgane. "Virus-cepivo izzove tvorbo protiteles, ki te ščitijo- zato ne zboliš" je vsa mantra, ki so nam jo servirali in mi smo jim verjeli. "Saj so vendar znanstveniki in ti vedo, kaj govorijo." Ko pa po 30. letih dela v farmaciji spoznaš še drugo plat medalje, vidiš, da prave znanosti itak ni več. Je samo še "money, money znanost". Zato je popolnoma brezuspešen kakršenkoli dialog z opranoglavci, ker, kot si že sama ugotovila, ko nimajo argumentov, začnejo žalit.

Poslušajte Aleksandro Kostanjevec...KLIK

Človeku lahko daš znanje, ne moreš ga pa prisiliti, da začne misliti s svojo glavo. Nekateri ljudje hočejo ostati neumni, samo zato, ker resnica zahteva spremembo.

Težko je živeti s fantomskimi strahovi in prividi a z vztrajnostjo se je možno prebijati skozi življenje :-o

"Človeku lahko daš znanje, ne moreš ga pa prisiliti, da začne misliti s svojo glavo. Nekateri ljudje hočejo ostati neumni, samo zato, ker resjeda (resnica) zahteva spremembo." ~ Tony A. Gaskins Jr.

Realno je 6 milijard ljudi na tem planetu odveč. Z ukrepi in odloki tudi sedanje vlade bomo prispevali svoj delež....

Gospoda, kateri služimo, je zelo ponosna na nas, saj smo tako mirni in ustrežljivi!!

Ker se že več kot občutno ter očitno kažejo posledice peciv, je treba seveda vedno bolj spretno manipulirati množico, katera se je za ta zvarek odločila (seveda prostovoljno) da ne bo pomote! No.....ta ta novi virus je že toliko premeten, da vam niti prebolevnost in niti pecljenje ne koristi, ker ta virus vse to zaobide oziroma prehiti kar po levi strani! Torej vsi pecljeni boste sedaj obravnavani, kot mi nepecljeni! In kaj sedaj? Sledi ponovni popravni izpit! To je to! Pa dol mi visi za vso zlagano sranje na tej prelepi ravni zemlji!

Medicinska sestra: So me odpustili iz službe zaradi mask in testiranja. Sem pa enkrat slišala odgovor prof. dr. farm., ki se je cepil, da je bil po prvi dozi zaščiten nekih 70%, po drugi 80 in bo po tretji še bolj. In če sem iskrena, nimam niti več ne volje, ne moči poslušat njihove odgovore, ker nimajo pojma o ničemer. In NOČEJO slišat ničesar. In sami ne raziskujejo, samo verjamejo. Tudi jaz sem bila do kakih 10 let nazaj takšna. So mi na faksu farmacije popolnoma oprali možgane. "Virus-cepivo izzove tvorbo protiteles, ki te ščitijo- zato ne zboliš" je vsa mantra, ki so nam jo servirali in mi smo jim verjeli. "Saj so vendar znanstveniki in ti vedo, kaj govorijo." Ko pa po 30. letih dela v farmaciji spoznaš še drugo plat medalje, vidiš, da prave znanosti itak ni več. Je samo še "money, money znanost". Zato je popolnoma brezuspešen kakršenkoli dialog z opranoglavci, ker, kot si že sama ugotovila, ko nimajo argumentov, začnejo žalit.