Članek
LOBOTOMIRANCI!
Objavljeno Oct 12, 2022

Ž: ženska, D: doktor

Ž: Dober dan gospod doktor. Probleme imam z zdravjem. Odkar sem se cepila me neprestano zbada v prsnem košu, neznosno me bolijo noge in roke, na koži se mi pojavljajo hematomi in lišaji, v dlaneh čutim mravljinčenje, ščijem kri, pa še vid se mi je zelo poslabšal. Ne zmorem več opravljati dela. Prosim, pomagajte mi.
D: Ne vem, kaj bi lahko bil vzrok za to, ampak cepivo sigurno ni. Verjetno je psiha.
Ž: A me ne boste nič pregledali?
D: Ne bo potrebno. Pojdite domov in počivajte. Vam bom dal antidepresive in škatlico helexov.
Ž: Hvala, gospod doktor! Kdaj pa lahko pridem po obnovitveni odmerek?

(M.Oven)

Lobotomiranec!

Ž: ženska, D: doktor Ž: Dober dan gospod doktor. Probleme imam z zdravjem. Odkar sem se cepila me neprestano zbada v prsnem košu, neznosno me bolijo noge in roke, na koži se mi pojavljajo hematomi in lišaji, v dlaneh čutim mravljinčenje, ščijem kri, pa še vid se mi je zelo poslabšal. Ne zmorem več opravljati dela. Prosim, pomagajte mi. D: Ne vem, kaj bi lahko bil vzrok za to, ampak cepivo sigurno ni. Verjetno je psiha. Ž: A me ne boste nič pregledali? D: Ne bo potrebno. Pojdite domov in počivajte. Vam bom dal antidepresive in škatlico helexov. Ž: Hvala, gospod doktor! Kdaj pa lahko pridem po obnovitveni odmerek?

Ž: Dober dan gospod doktor. Probleme imam z zdravjem. Odkar sem se cepila me neprestano zbada v prsem košu, neznosno me bolijo noge in roke, na koži se mi pojavljajo hematomi in lišaji, v dlaneh čutim mravlinčenje, ščijem kri, pa še vid se mi je zelo poslabšal. Ne zmorem več opravljati dela. Prosim, pomagajte mi. D: Ne vem, kaj bi lahko bil vzrok za to, ampak cepivo sigurno ni. Verjetno je psiha. Ž: A me ne boste nič pregledali? D: Ne bo potrebno. Pojdite domov in počivajte. Vam bom dal antidepresive in škatlico helexov. Ž: Hvala, gospod doktor! Kdaj pa lahko pridem po obnovitveni odmerek?