Članek
CHARLIE WARD
Objavljeno Nov 21, 2022


Charlie Ward, ki se je udeležil govora predsednika Donalda Trumpa v Mar-a-Lagu, je ponovil svoje nedavne ugotovitve:
"Preden sem šel na oder, sem se pogovarjal z generalom Flynnom. Pogovarjala sva se le o nekaterih stvareh.
Počakajmo na aktivacijo ameriškega bankovca. Ni se zgodilo včeraj, če pa se je, mi niso povedali in ker so ZDA očitno velik problem. Dnevi se bližajo koncu.
V šestinosemdesetih državah bodo naslednje tri tedne veljale izredne razmere."

Pogledal me je kot: "Kako to veš? Nič ni rekel, čisto nič."

QFS je bil izstreljen v vesolje pred enim letom
. (QFS = Quantum Financial System)


In testiran je bil več kot eno leto. In zdaj vem, da so v sistemu štirje portali vtičnikov. To je prekinjeno, ker smo v Združenih državah s prvim portalom USTN. Portal US Notes je povezan s QFS.

Države, ki bodo povezane z ZDA in portalom so Kanada, Amerika in vsa Južna Amerika. Vsi bodo povezani s portalom USN. Na lokalni ravni bo imela vsaka južnoameriška država svojo valuto, vendar bo glavni portal USN. Tako v Kolumbiji, Peruju, Boliviji, Venezueli. Vsi bodo sodelovali z USN na osnovi ena na ena. Vstopali pa bodo prek portala USN.

Evropski portal bo vzpostavljen s Španijo, Portugalsko, Italijo, Francijo in Nemčijo. Vsi evropski narodi, tudi Skandinavija. Vsi se bomo povezali z evropskim portalom. Eden za drugim in vsi bodo imeli svoje valute na kraju samem.

V Združenem kraljestvu bo obstajal portal šterling žetonov, ki bo veljal za celotno Združeno kraljestvo, vključno z Anglijo, Škotsko, Irsko in Walesom. Morda jih bo še več, vendar bomo morali počakati in videti.

Četrti portal bo namenjen Aziji, Afriki in Avstraliji. In vsi se bodo povezali s tem portalom. Vsi oddelki, Indija, Pakistan, vse države v Afriki, Nova Zelandija, Avstralija in Azija, ta del sveta, vsi smo povezani s tem portalom. Bodo pa imeli svojo nacionalno valuto. V vsakem od teh oddelkov bo banka za trgovanje s plemenitimi kovinami, ki bo zavarovala vaš položaj.

Namen tega ni le izboljšati tamkajšnja sredstva, temveč jih serijsko razvrstiti in nano-inženirsko oblikovati, tako da pokvarjene vlade ne morejo vstopiti in jih od tam vzeti. Da vsaka država, vsaka država ve, kaj kdo ima in v kakšnem položaju je. Zato trenutno vidimo globoko državo, ki umetno zatira zlato in srebro.

To pomeni, da sta ameriški dolar in evro zdaj v bistvu vredna NIČ. Umetno sta podprta pri preobrazbah, da v svetu ni kaosa. Toda preobrazbo bomo videli v naslednjih treh mesecih.
Pred dvema dnevoma (prejšnji četrtek) so bili aktivirani portali Brick, Brazilija, Rusija, Indija, Kitajska, Južna Afrika.

WWG1WGA