Članek
KAJ VSE SE JE DOPUŠČALO ZDRAVNIKOM V ČASU PANDEMIJE, KO SO AKTIVNO SODELOVALI Z REŽIMOM
Objavljeno Dec 11, 2022
kaj vse se je dopuščalo zdravnikom v času pandemije, ko so aktivno sodelovali z režimom, ki jih je nagrajeval z enormnimi dodatki, je težko pozabiti. poslušni psi režima so lajali nad ljudmi s steklo retoriko. jih strašili in si obenem, pilatovsko, umivali roke. zgodilo se jim ni nič. nihče za to početje ni odgovarjal. nihče vrnil denarja. vemo tudi kaj vse so počeli mladi zdravniki, ki zdaj cvilijo, da garajo za drobiž. da se jim godi krivica. sodelujejo s starejšimi kolegi, mentorji, pri izsiljevanju države, ki so si jo naredili za talca svojim lakomnim zahtevam. vemo tudi kaj so počeli študentje medicine v času epidemije. nismo pozabili njihovega ovaduštva. te nizkotnosti človeštva. njihove spletne strani kjer so študetje medicine beležili prekrške zapovedanih norosti. beležili imena in priimke ljudi, ki so se upirali ukrepom. ki niso nosili mask, upoštevali diskriminatorni pct. kje so zdaj ti podatki? kdo jih uporablja in kakšnim namenom služijo? to je kaznivo dejanje. in vsemu temu prostaštvu in sprijenosti samoiniciativnega ovaduštva se tem okruškom človeštva ni zgodilo nič. imeli so podporo vladajočih. podporo opozicije. podporo profesorjev in zdravnikov. pizduni mirno študirajo dalje. za vse to ni nihče odgovarjal. ta ovaduška mladež bo nekoč opravljala poklic zdravnika. poklic, ki so ga v teh treh letih popolnoma razvrednotili. sami. skupaj z mladimi sočutnimi pizdami. ovaduhi. izdajalci. za prihodnost slovencev ni bojazni. doktrina taktične kolaboracije uspeva naprej. gen bečkih konjušarjev je neuničljiv. ampak, če menijo, da smo ljudje vse skupaj pozabili so v zmoti. nismo.
Robert Hutinski

glejte dohterski scenarij v ljubljani. dobro glejte, spremljajte kam peljejo državo. dogovorjeno. vsi. vključno z dohterji, ki so bili proti kovid ukrepom. so pa tudi oni za privatiziranje zdravstva. javnega zdravstva. ki smo ga na noge postavili in ga na nogah držimo mi. državljani. zdravstvo je bilo postavljeno z našim denarjem. in ne z denarjem korporacij in zavarovalnic. z našim. zdravstveni objekti in oprema so naši. tudi dohterji so plačani z našim denarjem. ti ljudje ne morejo sprivatizirati našega zdravstva. javnega zdravstva. lahko pa si postavijo privatne klinike. in odjebejo iz naših zdravstvenih domov in bolnic. če bomo to dopustili smo navadne riti. in popolni idioti. bečki konjušarji. in čisto nič drugega. in lahko nas je sram pred zanamci. in naši starši in stari starši lahko le še jočejo nad našo nezainteresirano togoto. in tem, da so na svet rodili zgolj hlapce.

Če bi vse znanje medicine potopili na dno oceana, bi bilo to zelo dobro za človeka in zelo slabo za ribe... (dr. G.K.)

kaj vse se je dopuščalo zdravnikom v času pandemije, ko so aktivno sodelovali z režimom, ki jih je nagrajeval z enormnimi dodatki, je težko pozabiti. poslušni psi režima so lajali nad ljudmi s steklo retoriko. jih strašili in si obenem, pilatovsko, umivali roke. zgodilo se jim ni nič. nihče za to početje ni odgovarjal. nihče vrnil denarja. vemo tudi kaj vse so počeli mladi zdravniki, ki zdaj cvilijo, da garajo za drobiž. da se jim godi krivica.

nihče za to početje ni odgovarjal. nihče vrnil denarja. vemo tudi kaj vse so počeli mladi zdravniki, ki zdaj cvilijo, da garajo za drobiž. da se jim godi krivica. sodelujejo s starejšimi kolegi, mentorji, pri izsiljevanju države, ki so si jo naredili za talca svojim lakomnim zahtevam. vemo tudi kaj so počeli študentje medicine v času epidemije. nismo pozabili njihovega ovaduštva. te nizkotnosti človeštva. njihove spletne strani kjer so študetje medicine beležili prekrške zapovedanih norosti.

kaj vse se je dopuščalo zdravnikom v času pandemije, ko so aktivno sodelovali z režimom, ki jih je nagrajeval z enormnimi dodatki, je težko pozabiti. poslušni psi režima so lajali nad ljudmi s steklo retoriko. jih strašili in si obenem, pilatovsko, umivali roke. zgodilo se jim ni nič. nihče za to početje ni odgovarjal. nihče vrnil denarja. vemo tudi kaj vse so počeli mladi zdravniki, ki zdaj cvilijo, da garajo za drobiž. da se jim godi krivica. sodelujejo s starejšimi kolegi, mentorji, pri izsiljevanju države, ki so si jo naredili za talca svojim lakomnim zahtevam. vemo tudi kaj so počeli študentje medicine v času epidemije. nismo pozabili njihovega ovaduštva. te nizkotnosti človeštva. njihove spletne strani kjer so študetje medicine beležili prekrške zapovedanih norosti. beležili imena in priimke ljudi, ki so se upirali ukrepom. ki niso nosili mask, upoštevali diskriminatorni pct. kje so zdaj ti podatki?

kaj vse se je dopuščalo zdravnikom v času pandemije, ko so aktivno sodelovali z režimom, ki jih je nagrajeval z enormnimi dodatki, je težko pozabiti. poslušni psi režima so lajali nad ljudmi s steklo retoriko. jih strašili in si obenem, pilatovsko, umivali roke. zgodilo se jim ni nič. nihče za to početje ni odgovarjal. nihče vrnil denarja. vemo tudi kaj vse so počeli mladi zdravniki, ki zdaj cvilijo, da garajo za drobiž. da se jim godi krivica. sodelujejo s starejšimi kolegi, mentorji, pri izsiljevanju države, ki so si jo naredili za talca svojim lakomnim zahtevam.