Članek
GENOCID SE NE POZABI
Objavljeno Jan 15, 2023

Še pomnite? 2021 Božično novoletno sranje! Za ograjo so lahko pred stojnicami pikec pct (pička cepljena trpi) ostali pa za ograjico gledali od daleč, s polnimi žepi denarja, pač nismo zapravljali. Istočasno v Zagrebu vse svobodno!

(j.p)

Jao, jao kakšna burleska. (IG) Maja 2022 me na Brniku niso spustili na letalo za Iran, ker nisem bil C-PLJ.EN Banda pizdunarska. Svetovni ekonomski forum, glavni režiser Koronatega (in lastnik naših politikov) pa zdaj za prevoz svojih übermensch elitnih članov najema samo NE-C-PLJE.NE pilote!!! Baje je "VARNOST NAŠIH ČLANOV PRIORITETA ŠT. 1." Bravo Raja pa naj pocrka. A vam nisem že 3 leta nazaj napisal, da se elita NE bo c-pila, da so c-piva samo za vas in da če bi c-piva res pomagala, jih vi NIKOLI ne bi dobili, ker bi jih "mimo vrste" pokupila samozvana elita. Tragikomedija. Mladi umirajo. Stari umirajo. V Sloveniji je 14% nadpovprečna smrtnost glede na pretekla leta. Vsi so tiho. Prikrivajo. Pizduni prodani. Korona dodatki so jim zalepili usta in pomračili um. Vlada Republike Slovenije jebite se, goveda genocidna. Minister za zdravje in Zdravniška zbornica - JEBITE SE takisto tudi vi Mediji prodani - za vas velja enak

Statistika glede nenadnih smrti ali kolapsov s hudimi posledicami med športniki, ki postavi vse v kontekst: ... v 38 letih (1966-2004) je umrlo 1101 športnikov, mlajših od 35 let (~29 na leto) zaradi različnih bolezni, povezanih s srcem, od tega jih je imelo 50 % prirojene anatomske težave s srcem. bolezni in kardiomiopatije, 10 % pa je imelo aterosklerotično bolezen srca z zgodnjim začetkom. ... od januarja 2021 do januarja 2023 je 1598 športnikov utrpelo srčni zastoj, od tega 1100 od tega s smrtnim izidom. V medijih pa se kljub temu ne spodobi spraševati o cepilnem statusu poškodovanih ali umrlih, čeprav si moral še pred kratkim cepilni status predložiti na vsakem vogalu. Zdaj smo priča prostovoljni slepoti kot posledici prejšnje masovne formacije. Če je nekdo investiral sebe v kovid kult je jasno, da bo težko priznal svojo zmoto glede teh eksperimentalnih sredstev.

Vedno je bilo dovolj tistih, ki so brez kančka vesti kolaborirali, za prostituiranje pa bili bogato plačani. (Anton Komat)

Eden od odgovornih za genocid nad Slovenci je Greg Zupan, ki objavlja na PW-ju še vedno laži pod imenom G Z!

Kdaj bodo naši genocidniki plačali za svoja dejanja?

Še pomnite? 2021 Božično novoletno sranje! Za ograjo so lahko pred stojnicami pikec pct (pička cepljena trpi) ostali pa za ograjico gledali od daleč, s polnimi žepi denarja, pač nismo zapravljali. Istočasno v Zagrebu vse svobodno!