Članek
POVEČANA SMRTNOST V SLOVENIJI IN EU
Objavljeno Feb 25, 2023
Eurostat, agencija Evropske komisije (od 1953) za zbiranje in obdelavo pomembnih statističnih podatkov na področju Evropske unije je
17. februarja sporočila vznemirljive podatke o izjemno povečani smrtnosti v Evropski uniji. Decembra 2022 je bila povprečna povečana smrtnost 19 odstotna, največja je bila v Nemčiji – 37 odstotna.
V Sloveniji je povečana smrtnost znašala 24 odstotke. In zdaj ne vem, kako naj si na to odgovorim s knjigami Karantena, V Sivi coni in kajježetistaod Pokorna ... ma non troppo, ki so jih spisali v kovidskem terorju izgubljeni doktorji, namesto, da bi proučevali stranske učinke cepiv, da bi lahko opozarjali nanje.
Ok. Odgovor bo v najkrajšem času dalo Ministrstvo R Slovenije za zdravje.
Kaj pa Zdravniška zbornica Slovenije, ki ni poslala predstavnika na soočenje v Areni, zdaj pa protestirajo?
Zanimivo bo tudi zvedeti, za koliko se je povečal bruto družbeni proizvod na prebivalca - ZDAJ KO NAS JE MANJ!
(D.Lovšin)

Eurostat, agencija Evropske komisije (od 1953) za zbiranje in obdelavo pomembnih statističnih podatkov na področju Evropske unije je 17. februarja sporočila vznemirljive podatke o izjemno povečani smrtnosti v Evropski uniji. Decembra 2022 je bila povprečna povečana smrtnost 19 odstotna, največja je bila v Nemčiji – 37 odstotna. V Sloveniji je povečana smrtnost znašala 24 odstotke. In zdaj ne vem, kako naj si na to odgovorim s knjigami Karantena, V Sivi coni in kajježetistaod Pokorna ... ma non troppo, ki so jih spisali v kovidskem terorju izgubljeni doktorji, namesto, da bi proučevali stranske učinke cepiv, da bi lahko opozarjali nanje. Ok. Odgovor bo v najkrajšem času dalo Ministrstvo R Slovenije za zdravje. Kaj pa Zdravniška zbornica Slovenije, ki ni poslala predstavnika na soočenje v Areni, zdaj pa protestirajo? Zanimivo bo tudi zvedeti, za koliko se je povečal bruto družbeni proizvod na prebivalca - ZDAJ KO NAS JE MANJ! (D.Lovšin)

Decembra 2022 je bila povprečna povečana smrtnost 19 odstotna, največja je bila v Nemčiji – 37 odstotna.