Članek
ANDRAŽ TERŠEK IN MIRNES AJANOVIĆ
Objavljeno Mar 03, 2023

klik>>>>> https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/videos/740861210719610/

Na STOP Lažnivim Medijem pripravil izjemno soočenje dveh najbolj izpostavljenih pravnikov na področju nekdanje skupne domovine, uspešnega bosanskega odvetnika Mirnesa Ajanovića in našega ustavnega pravnika Andraža Terška. Soočila sta se na trenutno najbolj aktualni temi: kako izstopiti iz Svetovne zdravstvene organizacije.
Oba izjemna borca proti kovidskemu terorju, le da prvi s pozitivno bilanco, ki se kaže v pritrditvi ustavnega sodišča BiH o neustavnosti kovidskih ukrepov in drugi z negativno bilanco, saj je naše ustavno sodišče vse njegove številne intervencije glede neustavnosti ukrepov enostavno - zavrglo.
Močno sporočilo oddaje je:
1. naj ne pričakujemo odgovorov in rešitev v pravu, ker jih ni, nihče na svetu ne ve, kako bi bilo možno izstopiti iz WHO, še zlasti, če je država članica EU, ko bi veljavo v vsakem primeru načelo subsidiarnosti (Teršek) in
2. živimo v nevarnejšem času, kot je bil kovidski, ker pripravljajo mnoge nove napade na človekove svoboščine in pravice, zato bi bilo zdaj molčati izredno nevarno. Moramo govoriti in pozivati tiho večino, da se pridruži. Upanje obstaja, samo uprimo se! (Ajanović)