Članek
ATRAZIN SPREMENI SPOL
Objavljeno Mar 06, 2023
(M.L)
Že kar nekaj dni kolebam ali naj to objavim ali ne.
Danes je informacij toliko, da v resnici ne vem kaj je res in kaj ne. Seveda je to namen vsega-da mislimo, da nekaj ni res, ko pa je tako nesprejemljivo in pokvarjeno. Pa na koncu z žalostjo v srcu ugotovimo, da je  In praznujemo, ko ni  od same sreče 

Tole sem zasledila pri Igroju Brusinu na njegovi strani…
Vse ostalo vam prepuščam… jaz se temu kar lahko škodi in za to vem na veliko izogibam!!! Če le zmorem.

Ne vem ali to drži ali ne… pozornost pa mislim, da ni odveč. Nikoli. Ne glede na situacijo, prostor in čas.

Pa še zanimivost o antrazinu(nepreveden)

ATRAZIN MENJA POL

Atrazin je herbicid iz grupe pesticida koji se koristi za uništavanje korova, posebno za uzgajanje soje, kakao i kafe. Nosi oznaku XN što znači da je veoma štetan po zdravlje. Njime se prskaju biljke, nalazi se u našoj hrani i vodi za piće.

Ova hemikalija je najviše prisutna u čokoladnim proizvodima, voću i slatkišima, kojih kod nas ima na rafovima u Lidl prodavnicama kompanije Rainforest Alliance sa logom žabe.

Atrazin je štetna hemijska supstanca koja menja pol i mlade muškarce pretvara u žene. Naučnik dr Tajron Hejs otkrio je da antrazin menja seksualnu orijentaciju žaba kada se ova hemikalija nađe u vodi u kojoj žive.

Ovaj američki profesor integrativne biologije na Berkli Univerzitetu u Kaliforniji, dokazao je da je herbicidni antazin u suštini endokrini razarač koji demaskulinizira i feminizira muške žabe, a ako se godinama unosi u ljudski organizam, utiče na nivo muškog hormona testosterona.

Procenjeno je da, počev od 80-tih godina prošlog veka, nivo testosterona kod muškaraca godišnje pada za po 1% što čini populaciju. Zbog toga je Hejs zahtevao rigoroznu kontrolu i regulaciju svih pesticida i drugih hemikalija koje štetno utiču na zdravlje i biološku funkciju ljudi.

Ni prijetno tole brati, a še manj prijetno je, ko ugotoviš kaj vse gre v napačno smer… bolj in bolj. In mižanje ne pomaga  
 

Atrazin je herbicid iz skupine pesticidov, ki se uporablja za uničevanje plevela, predvsem za gojenje soje, kakava in kave. Nosi oznako XN, kar pomeni, da je zdravju zelo škodljivo. Škropijo se po rastlinah, je v naši hrani in pitni vodi. Te kemikalije je največ v čokoladnih izdelkih, sadju in slaščicah, ki jih najdemo na policah Lidlovih trgovin podjetja Rainforest Alliance z logotipom žabe. Atrazin je škodljiva kemikalija, ki spremeni spol in mlade moške spremeni v ženske. Znanstvenik dr. Tyrone Hayes je odkril, da antracen spremeni spolno usmerjenost žab, ko se ta kemikalija nahaja v vodi, v kateri živijo. Ta ameriški profesor integrativne biologije na Univerzi Berkeley v Kaliforniji je dokazal, da je herbicid antazin v bistvu endokrini motilec, ki demaskulinizira in feminizira žabje samce, in če ga vnašamo v človeško telo več let, vpliva na raven moškega hormona testosterona. . Ocenjuje se, da je od 80. let prejšnjega stoletja raven testosterona pri moških padla za 1 % na leto, kar je prebivalstvo. Zato je Hayes zahteval strog nadzor in regulacijo vseh pesticidov in drugih kemikalij, ki škodljivo vplivajo na zdravje in biološko delovanje ljudi.

V

Cilj prvotnega projekta MK-ULTRA je bil nadomestiti realnost subjektov s tisto, ki so jo ustvarili klinični zdravniki. Želijo te tako zlomiti, da stopiš v sobo za usmrtitve sam, z nasmehom na obrazu, nato pa sam pritisneš na gumb 'izbriši', medtem ko v ozadju igra Lady Gaga. zadeva teče naprej in je prilagojena masovni uporabi

V

Vse k cilju zmanjševanja svetovne populacije. Za njih se prepočasi odvija. Nas bodo porinili ali prisilili, da skočimo. In kaj bomo z otroki, ki jih je projekt MK-ULTRA prepričal, da so napačnega spola, zato pišejo Božičku, naj jim naredi operacijo spremembe spola.