Članek
ANAMARIJA KOVAČIČ: NIČ NI NAROBE Z VAMI, ČE NE ČUTITE TEH PRAZNIKOV
Objavljeno Apr 11, 2023


Mnogo nas je danes, ki se sprašujemo, zakaj letos sploh ne čutimo teh praznikov.
To je še eden od pokazateljev, da razpada matrica, iluzija, da se ruši kletka v katero so nas ujeli.
Nič ni narobe če še vedno praznuješ krščanski praznik in nič ni narobe , če tega ne čutiš več.
Bila sem krščansko vzgojena, pri 14h sem doživljala izjemno globoke povezave z Jezusom, pri 20h sem spoznala, kaj je cerkev kot institucija in se uprla vsemu kar ona je. Izkušala sem veliko jezo, obsojala sem cerkev za vsa gorja , za vsa trpljenja, ki so jih zadajali človeku. Dokler se nisem pomirila s tem, odpustila in šla naprej z višjim razumevanjem.
Takrat sem velikokrat pomislila , kako bi se On razjokal, če bi videl kaj so naredili iz njegovega sporočila, ki ga je prinesel svetu. Vedno bolj sem začela videti Resnico tega , kar je prinesel svetu in vedela sem da je Brezpogojna Ljubezen in da odpušča vsem in vse v vsakem trenutku.
Jezus je bil in bo zame največji vzornik vseh časov, in ne samo to, On je zame tisti , ki mi je pokazal Pot zavesti brezpogojne Ljubezni in Enosti, zavesti, ki se z vsakim dnem močneje uteleša v naših bitjih.
IZJEMNO MOČNO ČUTIM NJEGOVO PRISOTNOST , prisotnost brezpogojne ljubezni v meni, pa ne samo te tri dni, ampak z vsakim dnevom bolj in bolj.
Prazničnega vzdušja pa ne morem več začutiti.
ENOSTAVNO GA NI VEČ. Kot bi izpuhtel, kot ne bi nikoli obstajal.
Vsako leto smo kot družina praznovali Božič in Veliko noč, ker je bil to naš družinski praznik , trenutki ko je bila skupaj vsa družina.
Izjemno lepi spomini so v meni in moram reči , da mi je cerkev dala tudi veliko lepih trenutkov. Zavestno sem sprejela ta del cervenih prazničnih ceremonij , ker mi je vračal in dajal občutek povezanosti in ljubezni družine.
Zdaj ta občutek obstaja v vsakem trenutku, ne potrebujem več praznikov, da bi lahko občutili ta duh. Ljubezen in povezanost družine je tukaj in zdaj v vsakem trenutku.
Evo letos je prvič v mojem življenju, da nisem nesla v cerkev žegna. Ne čutim več, konec je in vidim, kako je dokončno razpadla matrica iluzije, ki mi jo je prikazala cerkev. Odhajam brez obsojanja, odhajam , ker to ni več moje, ker to ne vibrira več z mano.
Ker sem samo še Ljubezen.
Zavest Kristusa je z vsakim trenutkom bolj utelešena v meni. Odpirajo se mi vrata, vrata v Novo Življenje, kjer začenjam izkušati zavest Enosti, zavest brezpogojne Ljubezni. Vse je Eno. TO SEM JAZ , TO SMO MI VSI.
Res smo v najbolj zanimivem času kadarkoli, ker se soočamo z razpadanjem vseh implantiranih misli, vzorcev, vsega, kar nam je bilo vcepljenega z namenom , da nas zasužnji. Vsega kar ni božanska ljubezen.
Končuje se obdobje tisočletnega suženjstva temnim avtoritetam, tisočletja ko so nas vsi programi in sistemi vodili v to, da smo pozabili kdo v resnici smo, ko nam je bila namerno odvzeta vsa moč. To se končuje.
VSTOPAMO V DOBO SVOBODE, VSTOPAMO V DOBO SVOJE BITI.
VSTOPAMO V VSE KAR MI SMO
Neskončno hvaležna sem za to življenje , za to potovanje.
Če pogledam nazaj, res lahko rečem : Bilo je boleče, bilo je težko , ampak ni mi žal niti za trenutek.
Ko sem bila še zgoraj, kot duša , sem vedela, da se lahko najvišje dvigneš kot duša , če se podaš v to težko 3. dimenzijo in si zadaš nalogo, da sprejmeš vso karmično dediščino prednikov in se dvigneš nad vse to. Ja hvaležna se, da sem imela čast priti v ta čas.
Izjemno je, ko lahko vse to vidiš z višjo zavestjo.
Veličastno je, ko gledaš kako odpada vse kar ni ljubezen in kako si z vsakim dnem čistejša ljubezen.
To ŽIVLJENJE JE NESKONČNO LEPO