Članek
Galaktična Federacija in njene ladje
Objavljeno May 10, 2023

BOJAN RUŽIĆ

Izjave »znanstvenikov«, v smislu vprašanja: »Ali še kje obstaja življenje razen na Zemlji?«, je v celoti zgrešeno.
V vesolju mrgoli od življenja. Galaktiki oz. vesoljci obstajajo. So tukaj! Tako dobri, kot slabi. Vemo, da so prisotni! Zemljo obiskujejo že tisočletja. Dobri želijo pomagati, služijo višjim ciljem in namenom. Negativni nas mentalno manipulirajo, vežejo, omejujejo, nas zavajajo ter se hranijo z našo energijo, ki je za njih esencialna.
Na srečanju se bomo osredotočili na dobre vesoljske civilizacije. Pogovorili se bomo o Galaktični Federaciji (GF), o združenju več kot 200.000 različnih članov zvezdnih narodov, konfederacij ali sindikatov. Združenje je bilo ustanovljeno že pred več kot 4,5 milijoni let. Pred kratkim se mu je pridružila tudi Zemlja.
Približno 40% članov GF je humanoidov, ostalo pa so različne oblike občutljivih bitij. Večina članov Galaktične federacije so visoko zavestna bitja. Flota ogromnih ladij Galaktične federacije je dom milijardam ljudi in stotinam nezemeljskih humanoidnih bitij.
V preteklosti so posamezniki doživljali srečanja z »vesoljci«. Sedaj, v času kolektivnega prebujanja, pa bo ozaveščanje obstoja in soočanja z zunaj zemeljskimi civilizacijami veliko bolj prisotno. Ko bo kolektivna zavest na Zemlji dosegla dovolj visoko raven, se bodo vesoljci in njihove ladje množično pojavili v naši realnosti.
Dobrohotni nezemljani so ves čas med nami. Hodijo med nami, živijo med nami. Živijo v naših mestih, plavajo v naših bazenih, jejo v naših restavracijah, hodijo v naše šole, igrajo v naših nogometnih ekipah in se družijo v naših parkih, nakupovalnih središčih itd.

Živijo med nami, vendar živijo v drugi dimenziji realnosti. Zato jih nihče ne opazi, ker hodimo po svojih svetovih, izoliranih drug od drugega in komuniciramo le na omejen način, da se razumemo.

Ves čas nam poskušajo pomagati, da pridemo do višje stopnje zavesti, da napredujemo.

Torek, 30.05.2023 od 1700 do 2000 ure.

»Izobraževalni center TEMPERA«, Leskoškova 9e, 1000 Ljubljana

Cena do 15.05.2023 - 25€
Po 15.05.2023 - 35€
Upokojenci, brezposelni, študenti, dijaki ter udeleženci naših šol in klubov 30% popusta
Posebni popusti za skupine - po dogovoru
Popusti se ne seštevajo
Darilni boni za poljubne zneske
Možnost brezplačne udeležbe za ljudi, ki imajo finančne težave
Celoletni udeleženci imajo na voljo še številne druge ugodnosti
Možnost plačila na obroke


Prijave in dodatne informacije dobite pri Bojanu Ružiću (tel. št.: 031 604 372, elektronska pošta: rct@siol.net).