Članek
O KLONIRANJU
Objavljeno Jun 04, 2023

Urška Ličen

Nič ni tako kot je videti, če verjameš al pa ne.
O KLONIRANJU:
V začetku leta 2019 so v ZDA začela delovati vojaška sodišča, ki jih je odobril izvršni ukaz predsednika Trumpa. Zadeve, kot so izdaja in zločini proti človečnosti, spadajo v pristojnost vojske in omogočajo hitra zaprta sojenja, ki se običajno zaključijo z usmrtitvijo ali dolgotrajnim bivanjem v GITMU.
Govori se, da so številne javne (že usmrčene) osebnosti dandanes zamenjane s kl0ni. Teh je več vrst:
1. Pravi kl0ni:
To so ljudje, ki so vzgojeni v epruvetah (znanih kot "in vitro") in/ali vsajeni v maternico. Imajo enako genetsko zasnovo kot drugi ljudje.
2. Sintetični ljudje:
Ti "ljudje" izgledajo popolnoma takšni kot pravi ljudje, čeprav so narejeni iz specifičnih tkiv, kot so n,pr. tista, pridobljena iz goveda.
3. Organski roboti:
To je umetno življenje, ustvarjeno na popolnoma drugačen način kot kl0ni ali sintetični ljudje. Tehnologija Organic Robotoid se uporablja za ustvarjanje najbolj natančnih kopij zelo pomembnih oseb.
4. Dvojčka:
Obstaja program, ki najde zvezdniške dvojčke, in program, ki skrivaj ustvari enojajčne dvojčke, ki so ob rojstvu ločeni in se nikoli več ne vidijo.
5. Usmrčeni ljudje imajo kl0ne in dvojnike.
Zdaj ko vemo, da je kl0niranje ljudi resnično, si lahko na spletu ogledamo nekaj najbolj očitnih kl0nov/dvojnikov znanih javnih osebnosti. Ti "kl0ni" so samo ''pripomoček'' za ''izsuševanje močvirja'', dokler se družba ne prebudi do te mere, da ji bodo lahko popolnoma razkrili zločine teh (že umrlih) osebkov proti človeštvu. Kl0n bo razkril izvirnik, če ne bo sprejet, tako imenovano "Rommelovo smrt".
Ne smemo pozabiti, da je vsaka "slavna oseba" lahko kl0n, nadomestni igralec, maskirana oseba, holografska slika ali CGI.
Smo v zadnjem poglavju igre in v zadnjem boju za preživetje človeštva. To je dejstvo. Če to sprejmete ali ne, to ne bo spremenilo dejstva – vaša nevednost je sovražnikova moč, in vedeti, s čim se soočamo, je temelj tega ključnega boja za človeško preživetje.
Kl0nirajo že od leta 1918.