Članek
ADRENOCHROME IMPERIJ: Kaj spodbuja povpraševanje po trgovini z otroki?
Objavljeno Jul 11, 2023

ADRENOCHROME IMPERIJ: Kaj spodbuja povpraševanje po trgovini z otroki? Otroški spol, odvzem organov in adrenokrom. To je velika stvar. Adrenochrome je elitno zdravilo, ki ga uporabljajo že vrsto let. 10-krat močnejši od heroina z mističnimi lastnostmi, ki poskrbijo, da ste videti mlajši.
Kako se Adrenochrome proizvaja? Ko otrok ve, da bo umrl, njegovo telo izloča adrenalin. To je najhujša grozljivka, kar jih je bilo kdaj videno. Otrok je teroriziran in kriči, s čimer se poveča količina adrenalina, ki se pretaka po njegovem telesu. Nato jih ubijejo in zberejo adrenochrom z iglo in brizgo iz spodnjega dela vratu in hrbtenice. Ko je zbrana, se lahko kemikaliji podobna droga proda na črnem trgu po pretirano visokih cenah.
Te nedolžne otroke namerno terorizirajo ure in včasih dneve, da bi povečali količino adrenalina, proizvedenega v njihovih nedolžnih telesih, nato pa jih brutalno umorijo. Njihova terorizirana kri adrenochrome se nato proda elitam in vsaki osebi po vsem svetu, ki je pripravljena plačati zanjo.
Trgovina z ljudmi in otroki z vsemi svojimi zlobnimi komponentami skupaj je posel vreden 152.000.000.000 milijard dolarjev. Moramo rešiti naše nedolžne otroke.
Jim Caviezel je zvezda Sound of Freedom, ki prikazuje resnično zgodbo o reševalni operaciji trgovine z otroki Tima Ballarda. Zvok svobode ima potencial spremeniti svet in končati trgovino z otroki z ozaveščanjem o tem zlu.
Številni agenti, ki so bili iz prve roke priča vsem tem grozotam nad nedolžnimi otroki, se bojijo razkriti, ker mislijo, da bodo ubiti. Ta film ima potencial, da gane njihova srca in jim da moč, da se ne bojijo, ampak da pogumno razkrijejo ta grozodejstva svetu.
To je očitna in prisotna nevarnost. Potrebujemo, da se vsi vladni agenti, ki so bili očividci teh grozodejstev, javijo kot žvižgači in pogumno naredijo pravo stvar. To grozljivo resnico morate deliti s svetom. Milijoni otroških življenj so odvisni od tega, da vas ni strah ukrepati. Ne pozabite, da ko vam Bog reče, da nekaj storite, ne oklevajte. Kajti Božji otroci niso naprodaj.
Poleg otoka Epstein je še veliko otokov otroške spolnosti in to je eden od razlogov, zakaj nočejo, da vidite Sound of Freedom. Imate veliko vladnih agencij, ki se ukvarjajo s trgovino z otroki.
Jim Caviezel pravi, da, 100 odstotkov so vse obveščevalne agencije s tremi črkami vpletene v trgovino z otroki. Absolutno vse agencije s tremi črkami, vključno z DHS, FBI, CIA, ICE, DOJ, DOD, HHS. Vsi v teh agencijah niso vpleteni, vendar so vpleteni vsi najmočnejši na vrhu. Kdo nadzira agencije s 3 črkami? Odbor 300.
Vsako leto se z 2 milijonoma otrok trguje zaradi spolne namene, 2 milijona več pa zaradi odvzema organov. To je popolnoma organizirana operacija povpraševanja in ponudbe trgovine z otroki s strani naših vladnih agencij in bogatih krvnih linij, znanih kot Odbor 300.
Jim Caviezel se je pogovarjal z vladnimi agenti, ki so mu razkrili, da gre sod delov teles otrok, ki vključujejo kri, adrenohrom in vse dele, ki so v materinem trebuhu, v plastični sod, ki se proda za 77.000 tisoč dolarjev in se nato pošlje v Bio Labs v Ukrajini in drugi Bio Labs po vsem svetu.
Obveščevalne agencije DHS, CIA, FBI, ICE, DOJ, DOD, HHS, za katere se meni, da organizirajo te 77.000 tisoč dolarjev vredne sode za dele teles otrok. Žvižgač iz HHS je pričal, da je izginilo 85.000 otrok brez spremstva. Niso izginili, z njimi trguje vlada ZDA pod nadzorom Pedofilskega odbora 300.
Jim Caviezel tudi pravi, da je prejel od najbolj zaupnih virov, da bo lap-top Hunterja Bidna prikazal Adrenochrome. Ambrozija je ulični izraz ali izraz Elite, ki se uporablja za Adrenochrome.
To je najhujše zlo, kar sem jih kdaj videl, pravi. Številni vladni agenti, ki so očividci tega zla, ne zdržijo dolgo na terenu, ker so grozodejstva preveč šokantna in travmatična ter povzročajo čustveno škodo.
Naj bom jasen, Tim Ballard v tem času nikoli ni šel v Adrenochrome z Jimom Caviezelom, Tim je videl odvzem organov, vendar je Jim osebno videl in slišal krike in umor, vpleten v Adrenochrome iz dokazov, ki so mu jih pokazali agenti. Ko je to videl, dve leti ni mogel spati.
Zakonodajalci zvezne države Kalifornija želijo, da bi bilo ubijanje dojenčkov do 27 dni po njihovem rojstvu zakonito. To je splošen napad, vojna proti Božjim nedolžnim otrokom. To je vojna dobrega proti zlu. Vojna, v kateri se moramo vsi boriti brez strahu, dokler ne iztrebimo vse do zadnje sledi tega zla s površine naše Zemlje.

https://www.facebook.com/100090606007842/videos/828770511922059