Članek
VSAKEGA ČLOVEKA SE DA SPREMENITI, VSAKO SITUACIJO IZ PRETEKLOSTI SE DA SPREMENITI... KAKO? Z AFIRMACIJAMI!
Objavljeno Sep 06, 2023


Ljudje, dovolj imam vaših pritoževanj, kako je človek, s katerim živite len, ne pomaga, ne daje denarja, agresiven, nasilen itd.
Dovolj - ampak res imam dovolj vaših napačnih prepričanj, da se drugega človeka ne da spremeniti!
Hočete spremeniti drugega človeka? Izgovarjajte afirmacije 4 ure oz. 10.000 krat in druga oseba se bo spremenila (seveda tega ni treba dobesedno jemati, včasih se želja uresniči prej, drugič kasneje, odvisno, koliko odpora imamo v podzavesti).
Primer... ženska je poročena in živijo skupaj z moževo mamo v stanovanju, kjer tašča stalno nadzira mlajšo ženo, je ljubosumna, jo ponižuje itd... Primer, ki smo ga milijonkrat slišali in videli. Kaj svetujete? Naj se mlada dva odselita oz. naj se starejša odseli... ok, seveda... ampak, kaj če to ta trenutek ni možno? Kaj storiti?
Izgovarjaj afirmacije! Starejši ženski je Mira. "Mira in jaz sva najboljši prijateljici. Mira je najbolj ljubeča oseba na svetu. Mira me obožuje!". Naredite afirmacijo v svojem jeziku, kjer poveste željo, ki je že uresničena in jo ponavljajte, dokler se ne uresniči!

NE GRE ČEZ NOČ! Če ste 30 let mislili in govorili, da je Mira zlobna, da vas opravlja, da je ljubosumna itd... potem se ne čudite, da se je Mira obnašala točno tako, kot ste vi govorili ali mislili!

MI KREIRAMO NAŠE ŽIVLJENJE Z NAŠIMI MISLIMI! TAKO KOT MISLIMO O NEKEM ČLOVEKU, TOČNO TAKO SE BO TUDI OBNAŠAL - EVERYONE IS YOU PUSHED OUT = vsak je samo to, kar vi dajete ven iz sebe. Ne mislite, da se bo človek, o katerem govorite vse grdo do vas obnašal lepo... Nemogoče!

Drugi primer je Sammyin mož, ki je bil preden sta začela z razmerjem nezvest, neredoljuben, sploh nič takega, kar bi si Sammy želela za partnerja. Sammy je ponavljala afirmacije: "Bobby je prijazen in me obožuje. Bobby je tak in tak (naštevala je lastnosti, ki jih je želela od partnerja). In Bobby se je spremenil in je točno tak, kot je afirmirala zanj!

Afirmacije so naše misli. Z mislimi kreiramo. Če imamo negativne misli, jih lahko spremenimo? Kako? Tako, da toliko časa ponavljamo afirmacije, da se to, kar želimo v življenju uresniči.

Zakaj nečesa, kar si želimo v življenju nimamo? Ker nismo ponavljali afirmacij toliko časa, da se je potem to, kar želimo uresničilo. Zapomnite si: Če si nekaj želimo, je to namenoma! Potrudimo se, ponavljamo afirmacije, da to, kar želimo v življenju že imamo in izpolnilo se bo! Mi smo kreatorji naše stvarnosti.

Tukaj nekaj videov od Sammy Ingram za tiste, ki znate angleško:
Spremenite vsako stvar na vsakomur: https://www.youtube.com/watch?v=781lEdvgbBY
Postanite mojster manifestiranja: https://www.youtube.com/watch?v=im2d7q_jgj4&t=1s

#DajanaBabič