Članek
VELIKANSKI PRISPEVEK TV K POPOLNEM ZOMBIRANJU LJUDI
Objavljeno Dec 01, 2023


Globoka Država niti slučajno ne bi mogla nič, če ne bi imela svojega port parola, svoje prižnice in svojega ideologa = televizije.
Ali bi ljudje vedeli, da obstaja takšna bolezen kot korona, če ne bi gledali TV? Ne. Ali bi ljudje vedeli, da je treba nositi maske, če ne bi gledali TV? Ne. O čem se dandanašnji ljudje pogovarjajo? O tem, kar so videli oz. slišali po TV. Ljudje sploh nimajo svoje glave, ne uporabljajo svojih možgan, ampak slepo verujejo vsemu, kar TV reče. Seveda obstajajo tisti, ki imajo internet in lahko vidijo in slišijo tudi drugo stran, še posebej, če znajo angleško... saj je informacij ogromno. Če znaš angleško in imaš internet sploh ni šans, da ne bi vedel, da je vse, kar govori TV laž in prevara.
Zakaj se potem to vleče mesece in mesece, kot kurja čreva? Ker nihče nima poguma, niti jajc, da javno pove, kaj se dogaja... Mislim, ljudje stalno govorijo o tem na družabnih omrežjih, na kolesarskih demonstracijah... jaz slišim na tržnici,da se ljudje v vinotoču vedno pogovarjajo o politiki. Ampak, ostaja samo pri tem... "Vsi" vedo, a vendar vsi nosijo maske (vsaka čast izjemam, ampak, če 90% ljudi nosi maske, potem so to zame vsi!).
Po mojih petnajstletnih izkušnjah s pisanjem blogov lahko zatrdno rečem, da so povprečni prebivalci Slovenije izredno konzervativni, da se ne bodo spremenili za nobeno ceno, raje umrejo... da je Trump slab predsednik... da se je treba cepiti, ker smo se "mi" tudi cepili, pa da so cepiva v redu in da je to, kaj je v cepivih jasno prikazano...
Borim se s temi ljudmi, odkar sem na blogu. Povem vam, utrujena sem, utrujena sem, utrujena sem.
Zakaj podpirajo Globoko Državo? Ker verjamejo TV, ki laže in zavaja, ker nimajo informacij, kot jih imam jaz, ko nekajkrat na teden poslušam Kenta Dunna, ki daje informacije z vidika Galaktične Federacije in ostalih neodvisnih raziskovalcev.
Ljudje, ki gledajo TV in ji vse verjamejo, uporabljajo možgane samo 4%. Tisti, ki gledajo tudi drugo stran imajo več informacij, širšo sliko in se zavzemajo za osvoboditev celega planeta od Temnih. Gre za boj med Svetlobo in Temo. Ampak ljudje so na različnih stopnjah zavesti. To, o čem pišem jaz ne bo razumel tisti, ki slepo verjame Državi, cepivom in obveznemu nošenju mask. Ljudem je v bistvu vseeno, nekaj že razumejo, da je maske treba nositi in da je treba držati varnostno razdaljo... Sicer jim zdrava pamet govori, da to gotovo ne bo pomagalo pri preprečevanju nobene bolezni... ampak, če je Država ukazala, da je treba nositi maske, potem jih morajo nositi VSI. Zato tako grdo gledajo vse, ki pridejo brez maske v trgovino. Ne zato, ker bi maska, karkoli preprečila... ampak zato ker če je ukaz od Države, potem morajo vsi ubogati.
Jaz recimo TV ne gledam od leta 2003, ko sem dobila internet... ne kupujem časopisov, ne poslušam radia... Organsko ne prenašam laži in prevar in navajanja lažnih številk okuženih... še prej pa mrtvih, za katere je izpadlo, da niso umrli zaradi tega... Vidnega laganja in potvarjanja slik s krstami in laganja, da so to umrli zaradi korone...
Enostavno ne morem verjeti, kateri normalni človek vsemu temu verjame... Tisti, ki nima nobenih drugih informacij. In do kdaj se bo ves ta cirkus odvijal? Kmalu bo vsega tega konec... Po Beogradu se slišijo helikopterji - to Beli Klobuki odvažajo krimalce v zapor. Obstaja lista kabale, ki so aretirani. Vsak dan umirajo ljudje, ki so bili v vrhu kabale... recimo Kelly Preston. Ampak... glavni mediji še vedno trobijo kabalistične laži... že res, da je Večer včeraj objavil, da se škandal z Epsteinom ne bo končal tako hitro...Končal se bo takrat, ko bodo vsi ti filmčki, ki jih gledamo na youtube na TV... To bo tako imenovana rdeča pilula... ljudje bodo končno izvedeli resnico in imeli dokaz, da so dogodki 911 bili namerni in vodeni od Cie... da je Bush starejši odgovoren za Kennedyjevo smrt...itd. itd. itd... Vse se bo odprlo, plaz laži in gnojnice bo iztekel in ljudje bodo morali globoko dihati, da bo šlo to skozi njih... Pa satanistični rituali, pa pobijanje otrok za to, da pijejo njihovo kri... pa to, da je vsak papež moral piti otroško kri, da je sploh lahko prišel do papeške palice... Pa to, da mati Tereza sploh ni bila nobena dobrodelna oseba, ampak je Vatikanu dostavljala otroke, da so jih lahko seksualno zlorabljali in pili njihovo kri...itd.itd.itd...
V glavnem, čaka nas resnica in ta je včasih izredno boleča, ampak nimamo druge. Ko bo to na glavni TV, ko bodo vsi lahko to videli bodo morali prežvečiti in potem bo Planet ozdravel.
Vse to, kar se dogaja z Globoko Državo sploh ne bi bilo možno brez TV. Zato je na njej odgovornost, da vse spremeni in začne poročati resnico!

#DajanaBabič

Saj menda ne gledaš programe TV SLO in druge?