Posvet na temo beguncev in migrantov

Likvidacija

Protest proti migrantskim kvotam

Propaganda s sliko v zahodnih medijih. Le kdo neki je lastnik teh časnikov?

Korzika sporoča - spokajte, vi in vaša netoleranca

Islamistični oratorij

Migrantski zahrbtni napad na Evropejko, na Madžarskem

Pregovor pravi: zgodovina je naša učiteljica

Šeriatsko pravo: 60 letnik poročil 6 letnico

Grozljiv džihadistični islamistični teroristični napad je zahteval vsaj 80 mrtvih

Francoz tunizijskega porekla je na dan padca Bastilje, državnega praznika, v Nici zapeljal z najetim tovornjakom v množico. Po nekaterih informacijah je tudi streljal na ljudi. V tovornjaku je policija po njegovi likvidiciji našla poleg orožja tudi eksploziv. Grozljiv džihadistični islamistični teroristični napad je zahteval vsaj 80 mrtvih! Sožalje vsem žrtvam in njihovim družinskim članom. Napad se je zgodil samo nekaj dni potem, ko je šef francoske notranje varnostne službe javno izpovedal, da Franciji grozi nova oblika terorističnih napadov, tudi z avtomobili bombami. Francija vedno bolj postaja žrtev zgrešene integracijske in migracijske politike ter širjenja islamskega radikalizma na njenih tleh. Počasi se kažejo katastrofalne razsežnosti vabila na invazijo Evrope, s strani Angele Merkel. Podobno kot Francijo, od množičnih posilstev do grozljivih terorističnih napadov, v prihodnje žal čaka tudi ostale evropske države s prisotnostjo islamskega radikalizma. Zato ponavljam znova in znova, edina slovenska dolgoročna varnostna politika je, 0, NIČ nezakonitih migrantov!

SLO mufti, ki je prišel v Slovenijo iz BiH še kar molči o džihadističnem napadu v Nici

Dnevi minevajo t.i. SLO mufti, ki je prišel v Slovenijo iz BiH pa še kar molči o džihadističnem napadu v Nici! Kaj pravi rek? Kdor molči...

Nemška levičarska poslanka kritizirala policijo, ker je ubila afganistanskega islamsista

Nemška levičarska poslanka kritizirala policijo, ker je ubila migrantskega afganistanskega islamskega džihadističnega napadalca s sekiro na vlaku na Bavarskem. Bizarno in bedasto! Ali se je Merklova, ki ga je povabila že opravičila žrtvam?

Od kje prihaja denar za šeriatizacijo in arabizacijo Slovenije?

Oblast uvedla davčne blagajne za vsako malenkost. Kako FURS preganja črno financiranje nošenja rut, burk in nikabov v SLO? Od kje prihaja denar za šeriatizacijo in arabizacijo Slovenije? Iz Katarja, Saudijske Arabije, Združenih Arabskih Emiratov, Turčije,...? Zakaj smo deležni oblastniških dvojnih standardov?

Skrajni čas je, da v Sloveniji sprejmemo predpise, ki kriminalizirajo: islamsko radikalizacijo

Skrajni čas je, da v Sloveniji sprejmemo predpise, ki kriminalizirajo: islamsko radikalizacijo, rekrutiranje, islamsko financiranje iz tujine, bojevanje... FURS mora izvesti celovit finančni pregled financiranja džamije in to javno objaviti! Tiščanje glave v pesek se mora nehati! Oblast je neposredno odgovorna za varnost vseh nas. Odgovornost je in bo objektivna in subjektivna! Nobenega dodeljevanja azila nekazonitim migrantov, NIČ je edina prava varnostna politika!

V tem intervjuju Policija prvič javno prizna, da imamo v Sloveniji problem z islamizacijo

V tem intervjuju Policija prvič javno prizna, da imamo v Sloveniji problem z islamizacijo, radikalizacijo in ekstremizmom. Posamezniki, ki prišli živeti v Slovenijo iz Bosne in Hercegovine širijo te ideje... Potrebno jih je takoj aretirati, zaseči njihovo premoženje in izgnati iz Slovenije! Intervju je zelo politično korekten, vendar za začetek, pove dovolj. Novi člani dobivajo "finančne ugodnosti"... Raziskati, od kje denar za spremembo vere, za nošenje burk, za odhode na bojišča... Denar zaseči in vpletene kazensko preganjati! Romi, naši državljani, so tukaj žrtev. Žrtev lažnivih prerokov, ki jih želijo zgolj zlorabiti. Država jih je dolžna zaščititi. Problem imamo in je več kot očiten. Vendar oblast ne želi sprejeti predpisov, ki bi lahko celovito in učinkovito razrešili vsa ta vprašanja. Zakaj?

Sirijski migrant s slike z mačeto umoril Nemko

Sirijski migrant s slike z mačeto umoril Nemko in ranil dve drugi na avtobusni postaji v Reutlingenu. Zakaj je morala umreti nedolžna ženska? Kaj pravi na to gospa dobrodošlica Angela Merkel?

Angela Merkel je uvoznica samomorilskih napadalcev, teroristov

V Ansbachu, na jugu Nemčije se je sinoči, ob 22.12 razstrelil samomorilec, 27 letni nezakoniti migrant iz Sirije. Pri eksploziji je umrl, 12 je bilo ranjenih. Islamski radikalizem na pohodu, v Nemčiji trije napadi ta vikend! Ker je bil brez vstopnice ni mogel vstopiti na Open air glasbeni festival, kjer je bilo 2,500 ljudi. Razstrelil se je pred vhodom, pri sebi je imel nahrbtnik poln žebljev in vijakov, z namenom povzročitve čimvečje škode! Ne pozabimo: mediji so sinoči najprej poročali, da je bila to eksplozija uhajajočega plina! Uvoznica samomorilskih napadalcev, teroristov oz. "psihičnih bolnikov" gospa Merkel še kar molči?

V Turčiji je pod novodobnim sultanom Erdoganom na pohodu islamofašizem

Prorežimski mediji Erdogana obtožujejo generala ZDA za organizatorja puča. Izsiljevanje Obame za izročitev Gülena se stopnjuje! V Turčiji je pod novodobnim sultanom Erdoganom na pohodu islamofašizem. Množično mučenje, stradanje, posiljevanje nasprotnikom in namišljenih nasprotnikov je postala stalna praksa v tej kandidatki za članico EU! In s čem se ukvarja Junker in njegovi komisarji, oni bi dodatno omejili dostop do orožja! Torej nas razorožiti, islamistične nezakonite migrante pa še dodatno uvažati. Ne bo šlo!

KOLEDAR DOGODKOV

ultimate_widget

Korzika sporoča - spokajte, vi in vaša netoleranca

Korziška Facebook zvezda Arnaud Seassari po islamistični agresivnosti sporoča arabskim migrantom, ki so na Korziki napadli z mačetami in harpunami turiste in lokalne prebivalce, vključno s 15 fantom. "Odjebite! Vaša netoleranca je presegla prag naše tolerane. Korzičani ne bomo dovoljevali vsiljevanja vaše kulture, v burkinijih se ne boste kopali pri nas. Pri nas se ženske lahko in bodo kopale zgoraj brez." Gradnja džamije, vojašnice na Korziki verjetno odpade. Nasilnim arabskim in afriškim nezakonitim migrantom Korzičani sporočajo, da je njihov prag tolerance presežen. V Sloveniji pa oblast uvaža največje kriminalce in nasilneže iz Afrike, Somalijce ter plačuje uradnice za vlaganje tožb na naša sodišča! In mi, ponosni potomci nasilnih turških vpadov?!

Migrantski zahrbtni napad na Evropejko, na Madžarskem

Migrantski zahrbtni napad na Evropejko, na Madžarskem. Verjetno Somalijec, ki je pripel kot ubogi begunec...Tudi v Slovenijo jih nezakonito uvažajo. Edina dolgoročna varnostna politika, NIČ nezakonitih migrantov V Sloveniji!

Islamistični oratorij

Kot tretja islamska invazija na Evropo. Dve sta bili z ognjem in mečem, tretja je dosti bolj prefrigana... In kdaj bomo v Sloveniji od TUR zahtevali odškodnino za turške vpade? Osvajalci so večkrat dejali, z vašo demokracijo vas bomo uničili. Ne bo jim uspelo, kajti »neverniki« smo se prebudili, počasi tudi vstajamo!

ultimate_widget

Ljubezni je konec

Šeriatsko pravo: 60 letnik poročil 6 letnico

Vladni uvoz migrantov iz Turčije

Danes je vlada odločila, koalicija strank SMC, SD in DESUS, da bo hlapčevsko sledila vsiljenim migrantskim kvotam iz EU! Zakaj bomo uvažali 40 migrantov iz Turčije? Odločitev vlade zanesljivo pomeni dodatno nižanje varnosti v Sloveniji! NIČ, 0 migrantov iz arabskih držav je edina prava dolgoročna varnostna politika! Nepotrebna je ta lažna solidarnost do migrantov. Madžarska bo oktobra imela o tem referendum. Tudi mi ga moramo imeti, kajti današnja odločitev vlade pomeni nepotrebno ogrožanje nas ter naših otrok in to z našim denarjem! Z vsakim migrantom, ki ga pripeljejo prevzemajo odgovornost tudi za njihova nadaljna dejanja, subjektivno in objektivno!

Se oblastniki v Franciji prebujajo?

Francoski oblastniki se vsaj malo prebujajo. Sodeč po včerajšnjem intervjuju predsednika vlade Manuela Vallsa, ki je postavil pred islam in islamsko skupnost jasen ultimat. "Če islam ne bo pomagal Republiki v boju zoper tiste, ki spodkopavajo svoboščine, bo postalo Republiki zelo težko jamčiti pravico do bogoslužja". Med drugim je govoril o islamski grožnji salafizma (vahabizma), Muslimanske bratovščine ter o arabsko-muslimanski kulturi, ki je seveda nasprotna s francosko kulturo. Tipično socialistično-levičarsko pa bi on še "zgradil pravi pakt z islamom v Franciji". Medtem v Sloveniji pogrešamo javne obsodbe vahabizacije, islamskega ekstremizma in radikalizma, s strani muftija, ki je prišel pred nekaj leti iz Bosne in Hercegovine v Slovenijo, očitno s ciljem izvajanja islamizacije. Ob islamskih napadih v Nemčiji, obglavljanju duhovnika v Franciji, napadu v Belgiji,... je, zgolj molk. Na nacionalni televiziji je razpredal, kako bodo čez 20 let v Sloveniji, v večini muslimani. Sedaj v Ljubljani gradi vojašnico, džamijo z denarjem iz Katarja, iz države, ki podpira terorizem. Turškemu diktatorju Erdoganu pa je lani tudi poročal o napredku islamizacije Slovenije. Ali je vse skupaj grožnja demokraciji?! Demokracija in šeriatsko pravo se namreč izključujeta. Vrednote Republike Slovenije so zapisane v Ustavi in 20 letni projekt islamizacije Slovenije zagotovo ne bo uspel!!!

Hrvaška se oborožuje

Hrvaška vojska dobila prvih 5 od 16-tih bojnih helikopterjev tipa Kiowa Warrior, OH-58D. Helikopterji so večnamenski in uporabni za naloge: od izvidovanja, nadzora meje, prevoza 2 ranjencev/poškodovanih ali 6 oseb, bojnih nalog v podporo vojakom na terenu... Naši južni sosedje dobro razumejo čemu varnost!

Naša hiša, naša pravila!

Islamska radikalizacija je tukaj, še vedno pa odgovorni bežijo od realnosti... Kaj konkretno je za storiti iz mojega včerajšnjega intervjuja...

Moč mladih vodij DAMIR ČRNČEC TEDxFDV

Sreda v sredo - Damir Črnčec

Damir Črnčec, predsednik Odbora 2014

ultimate_widget

Vladni uvoz migrantov iz Turčije

Naša hiša, naša pravila!

Skrajni čas je, da v Sloveniji sprejmemo predpise, ki kriminalizirajo: islamsko radikalizacijo

Skrajni čas je, da v Sloveniji sprejmemo predpise, ki kriminalizirajo: islamsko radikalizacijo, rekrutiranje, islamsko financiranje iz tujine, bojevanje... FURS mora izvesti celovit finančni pregled financiranja džamije in to javno objaviti! Tiščanje glave v pesek se mora nehati! Oblast je neposredno odgovorna za varnost vseh nas. Odgovornost je in bo objektivna in subjektivna! Nobenega dodeljevanja azila nekazonitim migrantov, NIČ je edina prava varnostna politika!

Od kje prihaja denar za šeriatizacijo in arabizacijo Slovenije?

Oblast uvedla davčne blagajne za vsako malenkost. Kako FURS preganja črno financiranje nošenja rut, burk in nikabov v SLO? Od kje prihaja denar za šeriatizacijo in arabizacijo Slovenije? Iz Katarja, Saudijske Arabije, Združenih Arabskih Emiratov, Turčije,...? Zakaj smo deležni oblastniških dvojnih standardov?

SLO mufti, ki je prišel v Slovenijo iz BiH še kar molči o džihadističnem napadu v Nici

Dnevi minevajo t.i. SLO mufti, ki je prišel v Slovenijo iz BiH pa še kar molči o džihadističnem napadu v Nici! Kaj pravi rek? Kdor molči...

Angela Merkel je uvoznica samomorilskih napadalcev, teroristov

V Ansbachu, na jugu Nemčije se je sinoči, ob 22.12 razstrelil samomorilec, 27 letni nezakoniti migrant iz Sirije. Pri eksploziji je umrl, 12 je bilo ranjenih. Islamski radikalizem na pohodu, v Nemčiji trije napadi ta vikend! Ker je bil brez vstopnice ni mogel vstopiti na Open air glasbeni festival, kjer je bilo 2,500 ljudi. Razstrelil se je pred vhodom, pri sebi je imel nahrbtnik poln žebljev in vijakov, z namenom povzročitve čimvečje škode! Ne pozabimo: mediji so sinoči najprej poročali, da je bila to eksplozija uhajajočega plina! Uvoznica samomorilskih napadalcev, teroristov oz. "psihičnih bolnikov" gospa Merkel še kar molči?

V Turčiji je pod novodobnim sultanom Erdoganom na pohodu islamofašizem

Prorežimski mediji Erdogana obtožujejo generala ZDA za organizatorja puča. Izsiljevanje Obame za izročitev Gülena se stopnjuje! V Turčiji je pod novodobnim sultanom Erdoganom na pohodu islamofašizem. Množično mučenje, stradanje, posiljevanje nasprotnikom in namišljenih nasprotnikov je postala stalna praksa v tej kandidatki za članico EU! In s čem se ukvarja Junker in njegovi komisarji, oni bi dodatno omejili dostop do orožja! Torej nas razorožiti, islamistične nezakonite migrante pa še dodatno uvažati. Ne bo šlo!

Nič nezakonitih migrantov je edina varnostna politika

Nič nezakonitih migrantov je edina varnostna politika je prvi od treh kratkih izsekov iz mojega intervjuja posnetega 8. julija 2016 zBoris Cipot, kjer je beseda o varnosti v Evropi, Nemčiji in Sloveniji. Džihadistični napadi po Evropi seveč kot stopnjujejo, po številnih nedavnih napadih v Nemčiji, sedaj v Franciji že režejo glave duhovnikom in napadajo nune v Cerkvah. Celoten intervju je na spodnji povezavi:

Migrantski zahrbtni napad na Evropejko, na Madžarskem

Migrantski zahrbtni napad na Evropejko, na Madžarskem. Verjetno Somalijec, ki je pripel kot ubogi begunec...Tudi v Slovenijo jih nezakonito uvažajo. Edina dolgoročna varnostna politika, NIČ nezakonitih migrantov V Sloveniji!

Pregovor pravi: zgodovina je naša učiteljica

 Letak iz 16. stol. z grozo turških vpadov. Otrok na zaboden na sulici, odrasla z vrvjo okrog vratu na poti v suženjstvo. Danes spremljamo novodobno obliko turških vpadov, nezakonito migrantsko invazijo. Pokazati bomo morali, da smo se nekaj naučili iz zgodovine. Za prednike in naslednike!

ultimate_widget

Propaganda s sliko v zahodnih medijih. Le kdo neki je lastnik teh časnikov?

Migrantski zahrbtni napad na Evropejko, na Madžarskem

Pregovor pravi: zgodovina je naša učiteljica

Vladni uvoz migrantov iz Turčije

Damir Črnčec

Sep 03, 2016
"Koliko multikulturalizma je v Katarju, ...
Poglobljen intervju, analiza z predlogom rešitev. Veliko o varnosti, islamskem radikalizmu, nezakonitih ...
(3)
Aug 30, 2016
Balkanska pot je samo priprta
V Sloveniji pogrešam zelo jasno komunikacijo z državljani o tem, kje smo in kaj lahko pričakujemo, če sporazum ...
(2)
Aug 25, 2016
Uničevanje Nemčije in Evrope
Angela Merkel, EU uvozi množice nezakonitih migrantov, nato/hkrati se preko EU državam vsiljuje migrantske kvote. ...
(4)
Aug 24, 2016
Posvet na temo beguncev in migrantov
Včeraj 23. 8. je v Ljubljani potekala dobro obiskana okrogla miza na temo begunske in migrantske politike. Na okrogli ...
(2)
Aug 23, 2016
Likvidacija
Foto: Facebook/Mojca Pečnik DessardoSlovenijo pretresa grozljiv umor v izolski bolnišnici, kjer je ...
(3)
Aug 23, 2016
PROTEST PROTI VSILJENIM KVOTAM MIGRANTOV 27.8.2016 ...
Zanimivo!En teden je naokrog, kar je Facebook stran Slovenija Zavaruj Meje objavila spodnji video spot, To je Slovenija. ...
(4)